Opublikowano 25 Lipca 201313 l kurna własnie to poskładałem;/ wzmacniacz wygląda tak...http://s10.postimg.org/j9cpcy5qt/wzmacniacz_antenowy.jpg jedna wtyczka idzie z anteną natomiast druga idzie w wiązkę taki chudszy kabel...rozbiore to jeszcze raz to zrobię fotki, ale może ktoś coś tam już grzebał. a ten kawalek co sie odlutowal poskladales tez do kupy ? moze to jest przyczyna wlasnie
Opublikowano 25 Lipca 201313 l Pany, w jakiej cenie chodza teraz kiery B8, 3-ramiona, logo S-line, pikowana, multi + poducha ? Mam taka u siebie i zastanawiam sie nad podmiana na łamaną TT-kę... Jak się klient trafi to za 1200-1300 pogonisz oczywiście w ładnym stanie:wink:
Opublikowano 25 Lipca 201313 l Pany prawdopodobnie wtryski mi padaja. Za jakimi sie ogladac? Macie pewnie zrodlo kto regeneruje lub sprzedaje dobry sprzet?
Opublikowano 25 Lipca 201313 l Ma ktoś gołe kratki od S4 B6 Cabrio? A co, sąsiad rozwalił furę? Tapnięte z SGS III
Opublikowano 25 Lipca 201313 l Ma ktoś gołe kratki od S4 B6 Cabrio? A co, sąsiad rozwalił furę? Tapnięte z SGS III Nie, ale dzisiaj się "zapoznaliśmy" i pytał, czy na zbyciu nie mam, bo coś pogrzebać chcę Chociaż sam numer tych kratek by się przydał.
Opublikowano 25 Lipca 201313 l Masakra http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ETV8ixbivO8
Opublikowano 25 Lipca 201313 l kaju to po prostu przechodzi wszystko. I co potem sobie myślą o polakach za granicą
Opublikowano 25 Lipca 201313 l kaju to po prostu przechodzi wszystko. I co potem sobie myślą o polakach za granicą Od dawien dawna traktują nas tak, jak traktują, no ale niestety takie właśnie jednostki wypracowują opinie o całej populacji.
Opublikowano 25 Lipca 201313 l Masakra Skrzywdzony polski kierowca TIRa przez brytyjską policję - YouTube widziałem to na bbc, niezłą polewkę mieli angole w pracy u mnie
Opublikowano 25 Lipca 201313 l No niestety tu masz rację. W NL jest to samo chodzi 10 osób polaków którzy są ok a trafi się jeden pawian i już jesteś też zły automatycznie. A ja zaryzykowałem i chapłem przełącznik od Q5 na modzenie
Opublikowano 26 Lipca 201313 l Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ?
Opublikowano 26 Lipca 201313 l Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ? ja mam takie u siebie w zwykłych lampach i dają radę tyle ze barwę 6k wszystko pasuje bez żadnego rezania a przetwornice slim fajnie wchodzą w miejsce pod lampą że są ładnie schowane
Opublikowano 26 Lipca 201313 l Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ? ja mam takie u siebie w zwykłych lampach i dają radę tyle ze barwę 6k wszystko pasuje bez żadnego rezania a przetwornice slim fajnie wchodzą w miejsce pod lampą że są ładnie schowane Super - dzięki za info W takim razie powoli można zacząć zbierać graty