Opublikowano 9 Stycznia 201412 l Bo B7 to w 80% B6? Tam zaglądają tylko po te brakujące 20% Tam się tylko wspierają z problemami z 2.0TDI:decayed: Witka z rana:hi: Cycu to nie ja mam sklep z częściami żeby mieć tańsze dojście do Oleju, bo z ALT cieknie jak z przemarzniętej kozy Cieknąć nie cieknie ale jest spalanie wewnętrzne:przebiegly: Domyślam się
Opublikowano 9 Stycznia 201412 l Extented test zdanyyyyyyyyyyyyyyy :banan: Prawko odzyskane ja pierd......... :naughty: Ale radocha
Opublikowano 9 Stycznia 201412 l O karwa dzisiaj stawiasz może być na skypie:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 9 Stycznia 201412 l panowie proszę o pomoc z tą firmą ubezpieczeniową bo naprawa furki po wypadku wyniosła mnie dużo więcej niż wypłacili mi bo powinienem dostać 13 200zł a na konto wpłynęło 8500zł+ laweta i teraz będę musiał kilka tyś wyłożyć z własnej kieszeni za szkodę reszta tutaj będę dozgonnie wdzięczny za pomoc http://a4-klub.pl/ubezpieczenia-odszkodowania-kolizje-wypadki-72/wyplata-czesci-odszkodowania-311544/ ---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- dodam że dzwoniłem dzisiaj do rzecznika praw ubezpieczonych i powiedział że nie mieli prawa wystawić samochodu na jakieś licytację i muszą wypłacić różnicę pomiędzy wrakiem a przed szkodą czyli te 13 200zł
Opublikowano 9 Stycznia 201412 l Extented test zdanyyyyyyyyyyyyyyy:banan: Prawko odzyskane ja pierd......... :naughty: Ale radocha Ja tam Ci w liczniku troche przeskalowalem predkosc dla Twojego dobra i teraz zawyza o jakies 20mil/h
Opublikowano 9 Stycznia 201412 l Panowie, czy w multitronicu żeby wymienić chłodnice wody, to trzeba jakieś grube rzeźby robić? Doszły mnie słuchy, że chłodnica wody chłodzi jeszcze skrzynie i podczas jej wymiany wylewa się olej ze skrzyni.. ?
Opublikowano 9 Stycznia 201412 l Panowie, czy w multitronicu żeby wymienić chłodnice wody, to trzeba jakieś grube rzeźby robić? Doszły mnie słuchy, że chłodnica wody chłodzi jeszcze skrzynie i podczas jej wymiany wylewa się olej ze skrzyni.. ? tak to prawda, bynajmniej u mnie tak jest. leży mi nawet taka chłodnica pod multi do benzyny bo złą kupiłem za pierwszym razem via Tapatalk
Opublikowano 9 Stycznia 201412 l pany ma ktos moze na zbyciu albo wie kto ma listwe drzwiowa od s4 pasazer lewa strona przod???jakis frajer prubowal ja na sile wylamac w nocy:facepalm: :shock3: to już nawet skurwisyny listwy zrywają?
Opublikowano 9 Stycznia 201412 l Panowie natknąłem się na to w internetach srogie piguły i elegancka nagroda:naughty:
Opublikowano 9 Stycznia 201412 l jak chcesz zeby sie blyszczalo to najlepiej sprayem bo plastidip trochu matowy