Opublikowano 27 Stycznia 201412 l widzieli cena spoko jak razem z boczkami i fotel pod pamiec to dobry zestaw za ta kase
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l dokładnie i było coś że ten gościu nie za bardzo uczciwy jest BTW istnieje jakiś zestaw naprawczy do tych zjebanych plastikowych rurek dysz spryskiwaczy ?
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Panowie kto handluje ori świecam na forum gdzieś kiedy czytałem tylko że wyleciało mi z głowy
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l widzieli fotele audi s4 b6 Częstochowa ? Tablica.pl te wytarcia skóry fotela kierowcy da się jakoś naprawić? czy tylko wymiana fragmentu skóry
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l To za 350zł to biorę bez gadania:naughty: Aż tak dobrze nie będzie z resztą zobacze esz Ty
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Ty już mi ten wyświetlacz dobre pół roku łatwisz:przebiegly: A ja ze 3 miechy jeżdzę bez:bag:
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Panowie kto handluje ori świecam na forum gdzieś kiedy czytałem tylko że wyleciało mi z głowy Hammer
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Nie ma ktoś może z Was dojścia do zderzaka przedniego s-line lub samej dokładki z kratkami w dobrych piniondzach?
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l kawalek jak kawalek ale ta po lewej to:slina: zlapalby za cycka i nie tylko ...... ---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- dziś dowiedziałem się, że zostanę ojcem dobrze, że jest AVANT! gratulacje