Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam :hi:

Zabieram się powoli za malowanie chromowanych obwódek grilla w masce i zderzaku plastidipem :whistling:

Ten w zderzaku jest nierozbieralny na moje oko... Malować całego z kratką, czy jakoś zabezpieczyć ją, tak by psiknąć samą chromową ramkę? Jak wy działaliście? :decayed:

Jeśli chodzi o ten w masce to uda się oszczędzić wszystkie zaczepy przy rozbieraniu? :decayed: Jakieś porady?

gril w masce da sie spokojnie zdemontowac nic nie lamiac a ten w zderzaku sie demontuje poprostu chwytasz i szarpeisz do siebie:wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam :hi:

Zabieram się powoli za malowanie chromowanych obwódek grilla w masce i zderzaku plastidipem :whistling:

Ten w zderzaku jest nierozbieralny na moje oko... Malować całego z kratką, czy jakoś zabezpieczyć ją, tak by psiknąć samą chromową ramkę? Jak wy działaliście? :decayed:

Jeśli chodzi o ten w masce to uda się oszczędzić wszystkie zaczepy przy rozbieraniu? :decayed: Jakieś porady?

gril w masce da sie spokojnie zdemontowac nic nie lamiac a ten w zderzaku sie demontuje poprostu chwytasz i szarpeisz do siebie:wink:

tak patrze na ten grill w zderzaku i chyba nie jest ori :whistling: żadnych numerów oem, napis "made in taiwan". Po za tym wygląda jak jedna, cała, nierozbieralna część... :kwasny:

Opublikowano

to nie wiem co ty tam masz bo u siebie to szybkim ruchem do siebie zdemontowalem

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

na dzien dobry

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Panowie ponawiam pytanie, jak wyregulować maskę bo coś mi się rozjechała z jednej strony do góry

0301f21bacc73bd5m.jpg

6916d7e31128d9e2m.jpg

85f2323d9ea49186m.jpg

jak widać na fotografia powyżej nie wiem jakim cudem maska im wyżej wycieraczek tym gorzej spasowana z błotnikiem

Opublikowano

Na wysokość da się tylko wyregulować dystansami gumowymi wkręconymi w maske. Natomiast na zawiasach maski jest podwójna regulacja pozioma - góra/dół, lewo/prawo

Opublikowano

Przyznaj się bity....:naughty::grin:

Opublikowano

i sie wydalo:decayed:

Opublikowano
Przyznaj się bity....:naughty::grin:

jakos miesiąc temu było równo, może to wina tego ze klapa spadła na serwisanta jak grzebał przy wężykach ;/ i coś się przestawiło X_X

Opublikowano

Kurfa czujnik położenia wału mi pada chyba:kwasny: Nie pali co jakiś czas a dzisiaj mi zapłon podczas jazdy odcieła:kwasny:

Opublikowano
Kurfa czujnik położenia wału mi pada chyba:kwasny: Nie pali co jakiś czas a dzisiaj mi zapłon podczas jazdy odcieła:kwasny:

olej jest?:whistling:

Opublikowano

widzisz Andrzeju a ty chcesz sie scigac:decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

tez to chyba będę miał 2 razy mi się zdążyło ze kręcił z 6 sekund i błąd g28

Opublikowano

Wandej miałem to samo gasła i wpadała w tryb awaryjny po osiągnięciu 90C. Wymieniłem czujnik za 5 dyszek używke i jak ręką odjoł:wink: