Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja kupiłem na allegro za 60pln z idealną rączką skórzaną i guzikiem :naughty:

---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

Hamulec ręczny Audi A4 B6/B7 Skóra i Chrom (4401262598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

zadzwoń tu i się zapytaj, sprzedają idealne części, ale zadzwoń się upewnić

Dzięki, też go znalazłem i chyba najlepiej wygląda ten przycisk u niego właśnie. Biorę 70zł nie majątek, najwyżej utopie, lub sprzedam dalej:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wandrzeju Oszukisto, posłałem Ci maila na który masz wahacze posłać

Dostałem go i od razu skasowałem zgodnie ze wskazówkami zanim upłyneło 60 sekund po których ta wiadomość miała ulec samodestrukcji razem z moim lapkiem:goo:

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

Opis: Wygrane życie...

8cc4cfd109aa178b1bbff941b842a28c.jpeg?1404988251

Opublikowano
ja kupiłem na allegro za 60pln z idealną rączką skórzaną i guzikiem :naughty:

---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

Hamulec ręczny Audi A4 B6/B7 Skóra i Chrom (4401262598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

zadzwoń tu i się zapytaj, sprzedają idealne części, ale zadzwoń się upewnić

Listwy wewnętrzne Audi A4 B6/B7 S-Line 1NK Quattro (4384269357) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ciekawe czy faktycznie idealne :)

dokupic popiołki ramke i w sumie niedrogo wyjdzie :)

Opublikowano

Panowie ma ktoś zamek drzwi kierowcy na już? Mój się zjepsuł i d*pa auto w garażu bo nie zamykają się drzwi. :facepalm:

Opublikowano
:hi:

Andrzeju zrezygnowałem z wywalenia kata. Jak go wyciągnołem to jak i z przodu i z tyłu jak czyściutki i nie miałem serca go wywalić:wink: może jak znajdę coś na alledrogo zapchanego lub w opłakanym stanie to kupię wywalę i wstawię ale na tą chwilę szkoda mi go było:whistling:

Rozmawiałem z takim jednym gościem który ma wywalonego kata. Powiedział że jak zostawił puchę to buczy mu jak uj w środku:kwasny: I szuka strumiennicy. Powiedziałem debilowi żeby założył downpipe i zobaczy efekty:naughty:

---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ----------

Mordziaki leje u nas ktoś do auto olej LM(liuqi moly)? :whistling:

Ale jak włożysz downpipe to chyba będzie problemo z przeglądem? A Ty swojego wywalasz?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Orientuje się ktoś na czym polega przerobienie tunelu z 1Din na 2Din? Tylko podcięcie konsoli wystarczy? A co z brakiem miejsc do przykręcenia popiołki?

Opublikowano

Podcinasz pod kosz 2din i pod popiołkę,popiołka przykręcona jest tylko z przodu na 2 śrubki tak samo jak 1din

Opublikowano

:siema:

kto ma else i cos mi znajdzie?

Opublikowano
Dzwoniłem dzisiaj do kilku, ale taka łachę robią, że masakra. Nawet raz usłyszałem tekst:.." toć to nowe nie je, jak sie kce nowe to nowe trza kupic. To jest normalnie używane i normalnie zużyte...." :facepalm:

Generalnie beka, bo ludzie coś sprzedają i lachę kładą. Przecież można normalnie odpowiedzieć, że nosi ślady, albo że jest w dobrym stanie, jak na używkę i wszystko - toć tak mi się wydaje:grin:

Mnie też to zawsze wkurza, w końcu to on się stara coś sprzedać. Ostatnio się z jednym takim debilem pokłóciłem jak fotele kupowałem.

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Eloszka Majsterkowicze:hi:

Opublikowano

Andrzeju zrezygnowałem z wywalenia kata. Jak go wyciągnołem to jak i z przodu i z tyłu jak czyściutki i nie miałem serca go wywalić:wink: może jak znajdę coś na alledrogo zapchanego lub w opłakanym stanie to kupię wywalę i wstawię ale na tą chwilę szkoda mi go było:whistling:

Rozmawiałem z takim jednym gościem który ma wywalonego kata. Powiedział że jak zostawił puchę to buczy mu jak uj w środku:kwasny: I szuka strumiennicy. Powiedziałem debilowi żeby założył downpipe i zobaczy efekty:naughty:

---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ----------

Ale jak włożysz downpipe to chyba będzie problemo z przeglądem? A Ty swojego wywalasz?

Narazie nie mam czasu nawet o tym pomyslec:wink: pk za tym nigdy jeszcze mi na przeglądzie alalizy spalin nie robili:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

spakowałeś mi te

wahacze? bo gwint czeka!

Opublikowano
spakowałeś mi te

wahacze? bo gwint czeka!

Toć dzisiaj Ci wyślę nie panikuj:kox:

Opublikowano
spakowałeś mi te

wahacze? bo gwint czeka!

na c**j mi te dane przesłałeś? jak dobrze wiesz, że Ci nie przeleje :grin:

Opublikowano
spakowałeś mi te

wahacze? bo gwint czeka!

na c**j mi te dane przesłałeś? jak dobrze wiesz, że Ci nie przeleje :grin:

To Ci kurfa wystrugam z kołka dębowego te wahacze:takiego:

Opublikowano

Z debowego toc za drogie drzewo, z plyty pilsniowej wytnij mu te wachacze ;P :hi:

Opublikowano
Panny czy spryski od C6 podchodzą do B6 :decayed:

ehe ehe ktoś coś wie ??

Opublikowano

Narazie nie mam czasu nawet o tym pomyslec:wink: pk za tym nigdy jeszcze mi na przeglądzie alalizy spalin nie robili:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

No fakt ale jak się trafi jakiś dobry wujek i luknie ze nie ma kata to się przyczepi.. Musze pomyśleć co z tym zrobić ;-) olej połyka to i tak analiza pewnie dobra by nie wyszła :-P