Opublikowano 27 Września 201411 l Pany czy można gdzieś kupić obudowę kluczyka? Ulamalo mi się mocowanie i wypadl grot:facepalm: Trzeba całość zmieniać? Immo w której części jest? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 mam jak chcesz ori klucze, wsadzasz baterie, pestke czystą i kodujesz... Myslisz zę czemu Polak kombinuje? Drogie w uj są nowe i kto mi to zakoduje Jozek to co już zakładasz heble? Dev Ci ogarnie w 1 dzien malowanie
Opublikowano 27 Września 201411 l Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Września 201411 l Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 27 Września 201411 l Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 To zabieraj te spryski bo tylko je przewalam z miejsca w miejsce [emoji12] odbiór kiedy chcesz [emoji1] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Września 201411 l Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 To zabieraj te spryski bo tylko je przewalam z miejsca w miejsce [emoji12] odbiór kiedy chcesz [emoji1] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Daleko do 7mki masz? Bo nie wiem czy dzisiaj do stolicy nie rusze:whistling:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 27 Września 201411 l Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 To zabieraj te spryski bo tylko je przewalam z miejsca w miejsce [emoji12] odbiór kiedy chcesz [emoji1] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Daleko do 7mki masz? Bo nie wiem czy dzisiaj do stolicy nie rusze:whistling:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Do siódemki mam jakieś 12 km ale zależy o której będziesz jechał bo nie wiem czy będę miał czas wyjechać... Jak coś to pisz smsa Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Września 201411 l Cześć, W książce serwisowej na stronie z naprawami serwisowymi są wpisane 3 ale mają tylko oznaczenia tj. Aktion 57B2, 3401, 51B7 mógłby ktoś napisać co to za naprawy? Szukałem u wujka ale nie znalazłem nic szczególnego. Sorry ale nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić żeby nie zaśmiecać.
Opublikowano 27 Września 201411 l ale pewnie od avanta? a ja do sedana potrzebuje pdc nie jest priorytetem tak do avanta, nie spojrzałem że masz sedana
Opublikowano 27 Września 201411 l spoko znalazłem już w dobrych pieniążkach tyle że zwyklak w s-line jutro lecę na oględziny
Opublikowano 27 Września 201411 l Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ja na razie mam sporo wydatków i nie mogę na wszystko sobie pozwolić, heble muszą trochę poczekać. Ty chcesz spryski grzane ale mgiełkowe ? czy zwykłe ?
Opublikowano 27 Września 201411 l poszukuje panowie końcówek do sprysków lamp może ma ktoś jakiś stary na zbyciu same końcówki 2 szt. potrzebujemoże ktoś wymieniał jakiś cieknący albo cuś
Opublikowano 27 Września 201411 l Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ja na razie mam sporo wydatków i nie mogę na wszystko sobie pozwolić, heble muszą trochę poczekać. Ty chcesz spryski grzane ale mgiełkowe ? czy zwykłe ? Wandej powiedział że chce grzane ale zwykle bo na mgielkowe go narazie nie stać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Września 201411 l Jakbyś tyle wydawał na olej to też by cię nie było stać BTW, nie zna ktoś kogoś kto potrzebuje pięciu biedronek z zimowkami na dojechanie w dobrych pieniądzach? Wchodzą pod 320mm
Opublikowano 27 Września 201411 l Jakbyś tyle wydawał na olej to też by cię nie było stać BTW, nie zna ktoś kogoś kto potrzebuje pięciu biedronek z zimowkami na dojechanie w dobrych pieniądzach? Wchodzą pod 320mm Zobacz w mój opis jaki mam silnik Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Września 201411 l Hahahahahaha, nie wiedziałem że klub olejarzy liczy tyłu "członków" Pisałem z tel., nie zauważyłem Chłopaki, może skopiujecie rozwiązanie z motorów? Tam zdaje się jest maszynka do automatycznego smarowania
Opublikowano 27 Września 201411 l Hahahahahaha, nie wiedziałem że klub olejarzy liczy tyłu "członków" Pisałem z tel., nie zauważyłem Chłopaki, może skopiujecie rozwiązanie z motorów? Tam zdaje się jest maszynka do automatycznego smarowania Jest takie powiedzenie " smarujesz jedziesz " czy jakoś tak [emoji1] i my z tego korzystamy my wolimy sami dolewac niż tworzyć jakieś dziwne udziwnienia haha Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka A właśnie Wandej oleum mi się kończy na dolewke Hahahahahahahaha Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Września 201411 l No przecie Wandej teraz handluje tajlami to olej sobie w koszta wlicza A właśnie Wandej oleum mi się kończy na dolewke Hahahahahahahaha Tapatalka Ale która bańka? bo dwie* to trza mieć zawsze w zapasie *dwie piątki Edytowane 27 Września 201411 l przez miki
Opublikowano 28 Września 201411 l Hahahahahaha, nie wiedziałem że klub olejarzy liczy tyłu "członków" Pisałem z tel., nie zauważyłem Chłopaki, może skopiujecie rozwiązanie z motorów? Tam zdaje się jest maszynka do automatycznego smarowania E synek a Ty w jakimś kołchozie na wycieczce byłeś? Wrócił i już się rzuca jak wsza na grzebieniu