Opublikowano 29 Września 201411 l Pany z tymi hamulcami to jest długa historia ja tez tak miałem ze raz pedał był miękki jak kupa a innym razem twardy... i zaczęliśmy zabawe w odszukanie problemu ..na pierwszy ogien poszedł czujnik hamulca i niestety nie trafilismy... potem sprawdzenie vacum pompy i niestety znowu kibel.. no to mowimy jak nie servo to już się poddaje... wymieniliśmy servo na nowe... no i co ...no i gów....no... co się okazało na tym wężyku metalowym miedzy servem a vacum była dziureczka tak jak by ktoś igłą przekuł ( na mierniku do podciśnienia wszystko było ok)... wężyk wymieniony i wszystko hula jak trzeba... wiec powód dlaczego hamulec jest twardy nie jest łatwy do zdiagnozowania ...
Opublikowano 29 Września 201411 l u mnie skasowanie błedu chyba raczej nie podziałało , świeci się kontrolka od esp i mam wrażenie, że hamulce delikatnie trzymaja
Opublikowano 29 Września 201411 l Koledzy, czy taki czytnik audi multimedia jest cos wart? Udalo mi sie go kupic za grosze i niewiem czy to da rade sprzedac czy moze jakos u siebie wykorzystac? http://www.directupload.net/file/d/3760/6ro63vx9_jpg.htm Nr czesci: 8r1035652d
Opublikowano 29 Września 201411 l Witam kolegów czy włącznik świateł auto da rady włożyć od a6c6 do naszych b6, b7 jak nie to z jakiego mozna podebrać zeby był ładniejszy
Opublikowano 29 Września 201411 l sam front z tego co kojarzę z przełącznika a6 c6 można przełożyć do a4 b6/b7 ale to już kogoś po modyfikacji pytaj bo takiego moda jeszcze nie robilem
Opublikowano 29 Września 201411 l Patryk 10015 a to masz głośniki BOSE czy standard? Jakby były BOSE to bym przygarnął centralny...
Opublikowano 29 Września 201411 l przełącznik od b6/b7 a środek pokrętło od a6 /a3 z chromem.... mogę się pochwalić tez będę miał wkrótce
Opublikowano 29 Września 201411 l Panowie, jeśli robić przód s-line to co byście wybrali1. Ori zderzak, dokładka s-line, atrape a6 + szukanie kratek 2. szukanie kompletu ori s-linePierwsza opcja na pewno wyjdzie taniej, ale bedzie też trochę zabawy, druga raczej ciężka do znalezienia w jakiejś promocji cenowej.Ile według Was wyjdzie za rezanie - chodzi mi te kilka części jak dokładki grille itp. Bo mam dylemat na czym się skupić
Opublikowano 29 Września 201411 l Patryk 10015 a to masz głośniki BOSE czy standard? Jakby były BOSE to bym przygarnął centralny... podaj numer centralnego syczka bose to ci sprawdzę i powiem ale chyba standard bo cena naprawdę okazyjna mi głównie zależało na subie i wzmaku
Opublikowano 30 Września 201411 l Dzień dobry Patryk pare postów wcześniej ktos wrzucił ten numer...na telefonie nie mogę znalesc:/
Opublikowano 30 Września 201411 l Forum padli wczoraj i się posty nie zapisały:kwasny: i moje cenne pw też Siema z rana:hi: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 30 Września 201411 l Dzień dobry Patryk pare postów wcześniej ktos wrzucił ten numer...na telefonie nie mogę znalesc:/ posty z wczoraj zniknęły i usunęło mojego posta, numer 8H0035362A Siemka ltos chce mam kolejne autko na handelek avf avant koniec 4 roku bose 4 prądy wew s line rns ... Sent from my телефон Chciałeś Avanta to się zamieniaj
Opublikowano 30 Września 201411 l i po wymianie zderzaczka tylnego pełny zewnętrzny s-line zrobiony jednak standard (nie bose) ale wiedziałem że za tą cenę to bose to nie będzie głównie zależało mi na subie i wzmaku bo nie mam w tylnej półce
Opublikowano 30 Września 201411 l Koledzy, czy taki czytnik audi multimedia jest cos wart? Udalo mi sie go kupic za grosze i niewiem czy to da rade sprzedac czy moze jakos u siebie wykorzystac? http://www.directupload.net/file/d/3760/6ro63vx9_jpg.htm Nr czesci: 8r1035652d Podpowie ktos?
Opublikowano 30 Września 201411 l Napisz na Troop8 to Ci od razu dadzą odpowiedź memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 30 Września 201411 l Napisz na Troop8 to Ci od razu dadzą odpowiedź memory five wladi i wszystko jasne :-) a tam się w ogóle coś dzieje?