POWER-KRIS Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Nie klapa gaszaca zostaje. Np tak 1 to blaszka, zaślepka z otworkiem 9 jeżeli bez grzebania w kompie, lub pełna w autach przed 2003 lub po ale po modyfikacji kompa. Edytowane 2 Października 2014 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Zaslepisz go ori podkładkami z aso i usuwasz w programie lub ograniczasz w adaptacjach.No tak ale mowa tu o usuwaniu razem z klapą gaszącą? Czy jak? Nie polecam usuwania klapy gaszącej. Bez niej przy gaszeniu silnika będzie trzęsło silnikiem. Zaślepiasz podkladkami tylko przy rurce od kolektora wydechowego do zaworu EGR. Można tą rurkę całkiem wywalić stosując 2 podkładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Kaju teraz mam leda ale i tak karty 2 giga hulaja bo jakoś nie chce mi się zmieniać memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dzięki za pomoc, tak zrobię w takim razie. A macie może jakiś pomysł gdzie leży przyczyna. Jeździłem z odpiętym wężykiem od egr-a i wszystko cacy, nie kopci. Ale dzisiaj zaślepiłem ten wężyk śrubką i znowu zaczął kopcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Aa jak ten egr wylaczyc vagiem? Czy po zaslepieniu egr i kolektora trzeba jesCze jakies wezyki zaslepiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Vagiem nie wyłączysz tylko ograniczysz jego działanie. Jak chcesz wylaczyc to do tunera trza sie udać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To jak wyglada i co daje samo zaslepienie (wywalenie rurki miedzy egr-kolektot)? Potym tak czy siak trza sie spotkac z tjunerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To ze jak masz uszkodzony zawor egr i przepuszcza spaliny to wylaczenie go w programie da to ze nie beda sie wyświetlały bledy a spaliny i tak beda szły w dolot. Trzeba go jeszcze fizycznie zaslepic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To ze jak masz uszkodzony zawor egr i przepuszcza spaliny to wylaczenie go w programie da to ze nie beda sie wyświetlały bledy a spaliny i tak beda szły w dolot. Trzeba go jeszcze fizycznie zaslepic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Kumam tylko chcialbym to przeprowadzic. Mam juz ori uszczelki i zaslepki. Potrzebuje jedynie potwierdzenie czy to jak chce przeprowadzic cala operacje ma sens i czy zda egzamin. Mianowicie, wyciagam egr, moze tez kolektot i poddaje je gruntownemu czyszczeniu. Zakladam zpowrotem tylko juz bez rurki a zaslepionym egerem i kolektorem. Co potem? Tuner -> odrazu czy mozna z tym jezdzic narazie bez zmiany programu? Czy trzeba dodatkowo zaslepiac jakoes dwie rurki bo poczytalem troche i niektorzy to uskuteczniaja. Edytowane 2 Października 2014 przez matibati2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Narazie możesz na tym jeździć. Niektórym wywala błędy po samym zaślepieniu niektórym nie. Musisz sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Kaju powiedz tak szczerze... Owijałeś się już tym streczem i wyskakiwałeś na miasto cały czarny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 trzyma sympatycznie [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Siemka, kupiłem przednie hamulce od A6 C6 3.0, 345mm x 30 tarcza, zacisk jak S4 B6. Między hamulcami z S4 różnią się tylko osadzeniem tarczy. Przypasuje to do zwykłej B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jaworek czekam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jaworek czekam na pw Muszę zerknąć na magazyn, mam tam ze 20szt takich pomp i odczuwam wrażenie, że któraś tam miała takowe oznaczenie jak potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 to oblukaj tam dobrze bo jest mi potrzebne na już.... Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jawor masz coś dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi