Opublikowano 9 Października 201411 l Pany, a jest sens brac listwy drzwiowe s-line - jedna jest lekko uszkodzona ale latwo mozna naprawic i ile to moze byc warte
Opublikowano 9 Października 201411 l pomiedzy grodzią a silnikiem jest. Patrzac z gory pewnie jakies przewody go zasłaniaja
Opublikowano 9 Października 201411 l Panowie gdzie jest ten czujnik bo go uja nie widzę Gdzies czytalem ze na podlasiu tych czujnikow nie ma w standardzie montowanych A jak szukasz takiego to patrz pod pompa vacum
Opublikowano 9 Października 201411 l No to zdejmij kolanko co idzie do EGRa i oslone silnika wtedy bedziesz mial wiecej pola i moze zobaczysz
Opublikowano 9 Października 201411 l Podpowiadam : zdjecie 1 owy wadliwy czujnik zdjecie 2 mniejsce umiejscowienia mnie wiecej
Opublikowano 9 Października 201411 l Wymieniałem tą czujke 2 dni temu. Dostęp jest fatalny w AVF/AWX, ale że miałem zdjęty EGR i puche filtra przy okazji wymieniłem dziada. Przy wymienianie koniecznie nowy oring i nie zgubcie zawleczki
Opublikowano 9 Października 201411 l Wymieniałem tą czujke 2 dni temu. Dostęp jest fatalny w AVF/AWX, ale że miałem zdjęty EGR i puche filtra przy okazji wymieniłem dziada. Przy wymienianie koniecznie nowy oring i nie zgubcie zawleczki jaki miales objaw? I na zimnym bo nie zdążysz łapki przed płynem zabrać. no ale narazie mam tylko go odpiac i zonbzacyc co sie bedzie działo tak?
Opublikowano 9 Października 201411 l Znajdź przewody które idą do nagrzewnicy w kabinie, jest nad nimi. Mniej więcej na środku akumulatora po przewodach idź do wtyczki czy jak. No, jestem z siebie dumny. [emoji12]
Opublikowano 9 Października 201411 l Znajdź przewody które idą do nagrzewnicy w kabinie, jest nad nimi. Mniej więcej na środku akumulatora po przewodach idź do wtyczki czy jak. No, jestem z siebie dumny. [emoji12] Wyjąłeś cały silnik żeby pokazać Arturowi gdzie jest czujnik?
Opublikowano 9 Października 201411 l Ta wyrwalem 1z z awxa [emoji12] Następne jego pytanie bedzie: -Chłopaki gdzie kupić wtyczkę do czujnika bo połamałem. [emoji12]
Opublikowano 9 Października 201411 l Ta wyrwalem 1z z awxa [emoji12] Następne jego pytanie bedzie: -Chłopaki gdzie kupić wtyczkę do czujnika bo połamałem. [emoji12] teteteet cwaniaczek
Opublikowano 9 Października 201411 l Wymieniałem tą czujke 2 dni temu. Dostęp jest fatalny w AVF/AWX, ale że miałem zdjęty EGR i puche filtra przy okazji wymieniłem dziada. Przy wymienianie koniecznie nowy oring i nie zgubcie zawleczki jaki miales objaw? 01039 - Coolant Temperature Sensor (G2) 30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent
Opublikowano 9 Października 201411 l No dobra to jak ta wtyczkę odpiąć?Jak kazda inna z zabezpieczeniem. Plaskim srubokretem odchylasz to plastikowe zabezp. aż kliknie i ciagniesz za wtyczkę