Opublikowano 15 Listopada 201411 l Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 15 Listopada 201411 l A na mnie sądzą jak mówię że na Suwalszczyźnie Motul zamarza i silnik wali jak kierat. [emoji12]
Opublikowano 15 Listopada 201411 l Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła memory five wladi i wszystko jasne :-) O to toto. Włodek ma rację wszystki motul jest tylko z paru miejsc w plTapnięte z SGS5
Opublikowano 15 Listopada 201411 l Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła memory five wladi i wszystko jasne :-) A kto jeszcze leje te siki z motula do silnika, bo ja takiego nie znam
Opublikowano 15 Listopada 201411 l Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła memory five wladi i wszystko jasne :-) A kto jeszcze leje te siki z motula do silnika, bo ja takiego nie znam Ty to czego byś nie lał to i tak prędzej czy później kora wyjdzie:decayed:Ja np porównując valvoline 5w50 i mobila 5w50 stwierdzam że Mobil lepszy. Mniej auto pobiera i jest krótszy grzechot przy rannym odpale Tapnięte z SGS5
Opublikowano 15 Listopada 201411 l Wandej, ale które Valvo? SynPower czy DuraBlend? Też słyszę na Motulu głośniejszą pracę niż na Valvo. Chyba czas na LM Edytowane 15 Listopada 201411 l przez nitroo
Opublikowano 15 Listopada 201411 l Wandej, ale które Valvo? SynPower czy DuraBlend? Też słyszę na Motulu głośniejszą pracę niż na Valvo. Chyba czas na LM Ja to leje vr1Tapnięte z SGS5
Opublikowano 15 Listopada 201411 l A ja Repsol i nie dam sie namowic na innyNo to masz olej ode mnie z firmy:decayed: U mnie jest główny magazyn repsola na pl i od nas są wysyłki i mam go też oczywiście najtaniej w pl:decayed:Tapnięte z SGS5
Opublikowano 15 Listopada 201411 l mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą? Tam ewidentnie coś powinno być
Opublikowano 15 Listopada 201411 l mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą? Tam ewidentnie coś powinno być Jakąś pompa od multitronica Tapnięte z SGS5
Opublikowano 15 Listopada 201411 l Panowie objawy kończącego się magla jakie są? Ze skrętu jak wraca kierownica do pozycji wyjściowej to dziwnie to jakoś tak przeskakuje... Widać to na kole kierownicy :-/ Naciapane z Zetki mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą? Tam ewidentnie coś powinno być Jakąś pompa od multitronica Tapnięte z SGS5 Pompa od podciśnienia która pomaga w hamowaniu, mam to u siebie ;-) Naciapane z Zetki
Opublikowano 15 Listopada 201411 l A w 1.9 nie jest od tego vacumpompa? Czy to dwa, niezależne podzespoły?
Opublikowano 15 Listopada 201411 l mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą? Tam ewidentnie coś powinno być Dodatkowa elektryczna pompa podciśnienia tam znajdować się powinna, która występuje bodajże tylko z multitronikiem. Ja mam ją u siebie dołożoną .