Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła :D

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Opublikowano

A na mnie sądzą jak mówię że na Suwalszczyźnie Motul zamarza i silnik wali jak kierat. [emoji12]

Opublikowano

Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła :D

O to toto. Włodek ma rację wszystki motul jest tylko z paru miejsc w pl

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

A kto jeszcze leje te siki z motula do silnika, bo ja takiego nie znam :decayed:

Opublikowano

A kto jeszcze leje te siki z motula do silnika, bo ja takiego nie znam :decayed:

Ty to czego byś nie lał to i tak prędzej czy później kora wyjdzie:decayed:

Ja np porównując valvoline 5w50 i mobila 5w50 stwierdzam że Mobil lepszy. Mniej auto pobiera i jest krótszy grzechot przy rannym odpale

Tapnięte z SGS5

Opublikowano (edytowane)

Wandej, ale które Valvo? SynPower czy DuraBlend? :) Też słyszę na Motulu głośniejszą pracę niż na Valvo. Chyba czas na LM :naughty:

Edytowane przez nitroo
Opublikowano

Wandej, ale które Valvo? SynPower czy DuraBlend? :) Też słyszę na Motulu głośniejszą pracę niż na Valvo. Chyba czas na LM :naughty:

Ja to leje vr1

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

A ja Repsol i nie dam sie namowic na inny

Opublikowano

A ja Repsol i nie dam sie namowic na inny

No to masz olej ode mnie z firmy:decayed: U mnie jest główny magazyn repsola na pl i od nas są wysyłki i mam go też oczywiście najtaniej w pl:decayed:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

:hi: mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą?

Tam ewidentnie coś powinno być :eusathink:

Opublikowano

:hi: mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą?

Jakąś pompa od multitronica

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

To miejsce na 2 cylindry.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Panowie objawy kończącego się magla jakie są? Ze skrętu jak wraca kierownica do pozycji wyjściowej to dziwnie to jakoś tak przeskakuje... Widać to na kole kierownicy :-/

Naciapane z Zetki

Jakąś pompa od multitronica

Tapnięte z SGS5

Pompa od podciśnienia która pomaga w hamowaniu, mam to u siebie ;-)

Naciapane z Zetki

Opublikowano

A w 1.9 nie jest od tego vacumpompa? Czy to dwa, niezależne podzespoły?

Opublikowano

Dodatkowa elektryczna pompa podciśnienia tam znajdować się powinna, która występuje bodajże tylko z multitronikiem. Ja mam ją u siebie dołożoną :).

Opublikowano

bda49c48f813d61ab0d159c1fb0b8a55.jpg:slina:

Naciapane z Zetki