Opublikowano 27 Listopada 201411 l liżcie sobie d*py beze mnie, ide spać Wandej, między nami już bliżej niż dalej i Ty wiesz o co teges na łączach Szykować lawete?Tapnięte z SGS5
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Panowie macie jakiegos konkretnego/sprawdzonego sprzedawce od mat do bagazika tych takich gumowato-plastikowo podobnych??
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Ema. Silniczki od klap klimatronika są wszystkie takie same, czy trzeba dokładnie taki kupić, który jest niesprawny? Bo już mnie c... jasny strzela z tym nawiewem. Jakby co to mam wszystkie rodzaje już poprawionych silniczków.
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Panowie jakie macie sposoby na przymarzające uszczelki? Jakiś konkretny płyn, ewentualnie jakieś domowe środki? Pracuję teraz na nocki i po zmianie jak chce wsiąść do samochodu to drzwi mi przymarzają... Z przodu jeszcze da radę otworzyć, ale z tyłu to już tragedia Zachciało mi się myjki przy takich temperaturach...
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Panowie jakie macie sposoby na przymarzające uszczelki? Jakiś konkretny płyn, ewentualnie jakieś domowe środki? Pracuję teraz na nocki i po zmianie jak chce wsiąść do samochodu to drzwi mi przymarzają... Z przodu jeszcze da radę otworzyć, ale z tyłu to już tragedia Zachciało mi się myjki przy takich temperaturach... wazelina only
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Panowie , potrzebuję informacji . Chcę sobie wymienić dekory na szczotkowane aluminium. Sądziłem że jest dwa rodzaje : 1nk oraz 7n6 ale na dekorach które chcę kupić widnieje coś takiego : AL 51233-06 Q88 # 08S Domyślam się że Q88 to barwa tych dekorów ale czym się różnią 1nk , 7n6 a Q 88 ?
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Panowie jakie macie sposoby na przymarzające uszczelki? Jakiś konkretny płyn, ewentualnie jakieś domowe środki? Pracuję teraz na nocki i po zmianie jak chce wsiąść do samochodu to drzwi mi przymarzają... Z przodu jeszcze da radę otworzyć, ale z tyłu to już tragedia Zachciało mi się myjki przy takich temperaturach... webasto Panowie , potrzebuję informacji . Chcę sobie wymienić dekory na szczotkowane aluminium. Sądziłem że jest dwa rodzaje : 1nk oraz 7n6 ale na dekorach które chcę kupić widnieje coś takiego : AL 51233-06 Q88 # 08S Domyślam się że Q88 to barwa tych dekorów ale czym się różnią 1nk , 7n6 a Q 88 ? Q88 mają troszkę inny odcień od 1NK i chyba do Q88 nie pa popielniczek w kolor, same listwy Edytowane 27 Listopada 201411 l przez biggman
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Nie mam pytań co to za zderzak?? napewno nie s-line Nie mam pytań co to za zderzak?? napewno nie s-line tu sa takie http://www.jcsportline.net/en/product-detail-250.html
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Panowie jakie macie sposoby na przymarzające uszczelki? Jakiś konkretny płyn, ewentualnie jakieś domowe środki? Pracuję teraz na nocki i po zmianie jak chce wsiąść do samochodu to drzwi mi przymarzają... Z przodu jeszcze da radę otworzyć, ale z tyłu to już tragedia Zachciało mi się myjki przy takich temperaturach... webasto Tak czułem, że wspomnisz o webasto Na tą zimę już się nie pojawi, ale za rok będę chciał mieć piecyk w samochodzie Chyba przestanę Cię odwiedzać bo tylko bardziej się nakręcam na realizację modów które planowałem w przyszłości, ale po zobaczeniu ich u Ciebie nie mogę wytrzymać dłużej niż miesiąc bez dłubania... Jesteś złym biggmanem!
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Panowie ile jest warte 2,5 TDI, quattro 6 skrzynia, avant, 2001? plus minus?
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Panowie ile jest warte 2,5 TDI, quattro 6 skrzynia, avant, 2001? plus minus? Jak chcesz kupić to bierz bo złom teraz staniał mocno a jak sprzedać to poczekaj
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Panowie ile jest warte 2,5 TDI, quattro 6 skrzynia, avant, 2001? plus minus? a za ile mozesz to mieć?
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Ema. Silniczki od klap klimatronika są wszystkie takie same, czy trzeba dokładnie taki kupić, który jest niesprawny? Bo już mnie c... jasny strzela z tym nawiewem. Jakby co to mam wszystkie rodzaje już poprawionych silniczków. Odezwę się do Ciebie jutro, bo własnie do roboty na nockę idę. Sprawdzę jakie błędy mi wywala ten śmietnik i który silniczek konkretnie potrzebny