Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Kurfa Bielun - to ja Cię miałem za Kumpla a Ty mi wbijasz nóż w plery ?! To z Twoją Siostrą to była pomyłka ... nie wiedziałem że to Twoja Siorka ... spoko panowie. przy tych Waszych romansach to chwila moment i któraś z Waszych żon podeśle Wam takie zdjęcie:
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l pokombinowałem i rozłączenie blutka z sony ericssonem pomogło połączyłem się galaxy s4 i powiązałem ale zobaczymy jak będzie jutro czy będzie wszystko banglalo przy wsiadaniu do auta jak nie to będzie trzeba wykorzystać rozwiązanie hammera W adaptacjach BT musisz zmienić wykrywanie i częstotliwości łączenia wtedy wszystko zatrybi. Rnse niema wpływu na BT a jest wogóle tak możliwość bo nigdy na ten temat nie słyszałem, opisane to na forum gdzieś?
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l Jako, że wykombinowałem białe felgi na zimę muszę zrobić coś z dekielkami bo dostałem "szare" Pytanie czy pójdzie to okleić folią biała albo biała carbon co tam uda się kupić na allegro? Kółko trochę małe i obawiam się, że nie pójdzie tego wystarczająco dobrze ponaciągać aby nie było "zmarszczek". Próbował ktoś już oklejać małe dekielki? Lub jakiś inny pomysł? Edytowane 2 Grudnia 201411 l przez darooo
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l pokombinowałem i rozłączenie blutka z sony ericssonem pomogło połączyłem się galaxy s4 i powiązałem ale zobaczymy jak będzie jutro czy będzie wszystko banglalo przy wsiadaniu do auta jak nie to będzie trzeba wykorzystać rozwiązanie hammera W adaptacjach BT musisz zmienić wykrywanie i częstotliwości łączenia wtedy wszystko zatrybi. Rnse niema wpływu na BTa jest wogóle tak możliwość bo nigdy na ten temat nie słyszałem, opisane to na forum gdzieś?Vcdesem w adaptacjach zmienia się, tylko musiałbym sprawdzić cm i na ile. Ale skoro polaczyles się to powinno być ok.
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l no połączyło zobaczymy jak nie pomoże to najwyżej w tej sprawie będę się do ciebie odzywał dzięki za pomoc
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l pany zgłupiałem...nie mogę wsadzić do siebie klimatronic 2din do fabrycznego tunelu 2din. Swój poprzedi klimatronic 2dni sprzedałem, teraz chce zamontować inny i ni uja nie wiem jak to zamontować żeby nie porysować tunelu. Tak jakby na bokach był za szeroki i próbując pod każdym kątem go umieścić nie chce przejść przez boki tunelu. WTF?
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l Ehhh ja mój kanał musze wymienić taki już zapyziały . Nie zwracałem na niego nigdy uwagi i poniszczyłem a teraz mnie razi :/ .
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l Dwie wizytowki na boki zeby nieporysowac i wsadzaj jak 2 din musi wlesc no właśnie nie daje rady przejść przez boki tunelu, jest za szeroki, musiałbym chyba rozciągnąć tunel i cisnąć na chama. Poprzedni panel wylazł z dużym luzem więc coś mi nie gra. taki panel próbuje zamontować
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l Przeciez to 1din to jak go tam chcesz bez problemow wcisnac - roznica ok 18mm Edytowane 2 Grudnia 201411 l przez Stichy
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l To jest 1din na 100 procent ma taki sam nr jaki mój poprzedni panel (2din), więc o co kurde biega , ktoś przełożył środek do klimatrona 1din?
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l Jak chcesz fotki do potwierdzenia to moge podeslac - BM - mam 1din i 2din Sprawdzilem na rozpisce 8E0 820 043 AH - min temp 16oC - 2 DIN z grzanymi fotelami + czujnik jakosci powietrza , produkcji 2004 Edytowane 2 Grudnia 201411 l przez Stichy
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l Ciekawe jaki jest faktycznie . Jeśli 16 i grzeje tylna szyba daje 150 hehehehe