Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisiaj ogarne miniaturki z podpisami

Opublikowano

Dzięki kaju jest :thumbup1:

:hi:
Opublikowano

Siema. A jest możliwość zmiany zdjecia. Bym inne podesłał....:-)

jest, byle się rozmiar zgadzał i podmienimy :wink:

[emoji106]1: Wrzucisz to....?

v9wlKsP.jpg

Pany jak zrobić żeby migacze świeciły jak w amerykańcu z przodu
Pały nie będą się czepiały?
Opublikowano

Jak zamontujesz tak, że kabelki wyciągniesz w 2 sekundy albo bedziesz mieć wyłącznik to nic nie zrobią.

Ja raz musiałem odłączyć obrysy a mam je hmm z 7 lat.

Edytowane przez Armi

Opublikowano

Pany poducha z b7 bedzie pasowac do kiery b8?

Opublikowano

eśli trafisz spoko psa, to Cie puści, jak trafisz na służbiste i się uprze, to z chęcią wystawi Ci kwit na dojazd do domu, albo nawet lawete ściągnie. ja też latałem w B5 na USach, latam w B6 i kolejne auta z całą pewnością będę robił ori US lampy, albo alternatywę, czyli oprawka i żarówka.

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

Panowie a ograniczacie mocą te żarówki dwu włóknowe jako US. Czy tylko je podłączacie i gra gitara?

Naciapane z Zetki

Opublikowano

Mordeczki, lekkie sprostowanie, bo widzę jest temat odnośnie lamp zza wielkiej wody.

Otóż na moim zdjęciu po prostu tak aparat uchwycił fotkę. Miałem awaryjne włączone.....ot taki myk :D

Ale na stałe..... :eusathink: całkiem, całkiem :thumbup1:

Opublikowano

Mordeczki, lekkie sprostowanie, bo widzę jest temat odnośnie lamp zza wielkiej wody.

Otóż na moim zdjęciu po prostu tak aparat uchwycił fotkę. Miałem awaryjne włączone.....ot taki myk :D

Ale na stałe..... :eusathink: całkiem, całkiem [emoji106]1:

A idź Ty, rozpaliłeś mnie tym zdjęciem a to zwyczajny fake :grin: ciekawe czy kupi dziś dwu włóknowe żarówki koloru pomarańczowego na stacji paliwowej... Zaraz bym pomodził i zobaczył jak to wyjdzie ;-)

Naciapane z Zetki

Opublikowano

A idź Ty, rozpaliłeś mnie tym zdjęciem a to zwyczajny fake :grin: ciekawe czy kupi dziś dwu włóknowe żarówki koloru pomarańczowego na stacji paliwowej... Zaraz bym pomodził i zobaczył jak to wyjdzie ;-)

Naciapane z Zetki

:grin: wzięło Cię, same żarówki nie wystarczą. Troszkę kabelka i cyny jeszcze potrzebujesz :P

Opublikowano

Naciapane z Zetki

:grin: wzięło Cię, same żarówki nie wystarczą. Troszkę kabelka i cyny jeszcze potrzebujesz [emoji14]
Wszystko mam i nawet lutownica jest :grin: tylko brakuje tych dwóch nie szczęsnych żarówek... Jadę poszukać gdzieś na stacjach może mają [emoji12]

Naciapane z Zetki

Opublikowano

:grin: powodzenia

Opublikowano

Naciapane z Zetki

:grin: wzięło Cię, same żarówki nie wystarczą. Troszkę kabelka i cyny jeszcze potrzebujesz [emoji14]
Wszystko mam i nawet lutownica jest :grin: tylko brakuje tych dwóch nie szczęsnych żarówek... Jadę poszukać gdzieś na stacjach może mają [emoji12]

Naciapane z Zetki

Mordo nie odzywałem się bo mam auto uziemione a po za tym wyjazd do Płocka mialem:kwasny:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

nic nie oslabiasz one mają dwa włókna jak te na tyle pozycja/stop. słabe włókno na pozycjd a mocne na kierunek. cała historia. pokaże Wam na moim potem jak bede na Niemcy leciał, strzele fotke co i jak

Opublikowano

Mam pytanie: wystrzelił (rozpołowił się) w mojej A4B6 1.9 tdi AWX rezonator (tłumik) powietrza. Czy mogę zaślepić rurkę idącą w jego stronę na czas kiedy przyjdzie nowy? W tej chwili nie da się jeździć. Całe ciśnienie idzie w atmosferę zamiast w silnik...

Opublikowano

Pany potrzeba mi kabelek do poduchy z b6 bez mf. Zamienie na kabelek z b7 mf :naughty: :naughty:

Opublikowano

pany jak wrzucic zdjecia na forum.Chce watek zalozyc i wstawic jakies foto.

Opublikowano

Pany potrzeba mi kabelek do poduchy z b6 bez mf. Zamienie na kabelek z b7 mf :naughty: :naughty:

powinienem mieć bo po zmianie na b7 sprzedałem tylko moduł,jak znajdę dam ci znać