Opublikowano 20 Grudnia 201411 l pany jak wrzucic zdjecia na forum.Chce watek zalozyc i wstawic jakies foto. wchodzisz na www.imgur.com ładujesz foto(foty) i wklejasz kod w nawiasach
Opublikowano 20 Grudnia 201411 l Pany potrzeba mi kabelek do poduchy z b6 bez mf. Zamienie na kabelek z b7 mf :naughty: powinienem mieć bo po zmianie na b7 sprzedałem tylko moduł,jak znajdę dam ci znać ok
Opublikowano 20 Grudnia 201411 l Pany czy lusterka zewnętrzne z anglika podejdą do naszych,mam możliwość kupienia składanych tanio.
Opublikowano 20 Grudnia 201411 l Pany potrzeba mi kabelek do poduchy z b6 bez mf. Zamienie na kabelek z b7 mf :naughty: powinienem mieć bo po zmianie na b7 sprzedałem tylko moduł,jak znajdę dam ci znać ok mam siedzi w poduszce
Opublikowano 21 Grudnia 201411 l Na allegro czy olx widziałem ze zmieniarką za 799zl wiec 1.5 ciężko będzie dać za zwykłego.
Opublikowano 21 Grudnia 201411 l gieroje wpadł mi w ręce erenes, chce któryś za 1,5k? tej pizzy jakbyś podesłał
Opublikowano 21 Grudnia 201411 l Siemka Ludziska Wczora zamontował mi Wujek z Jaskini Zła Rne-e w samochodzie ... Teraz wiem co to znaczy "Jebnij basem Synu"
Opublikowano 21 Grudnia 201411 l Siemka Ludziska Wczora zamontował mi Wujek z Jaskini Zła Rne-e w samochodzie ... Teraz wiem co to znaczy "Jebnij basem Synu" Jakie radyjko miałeś wcześniej w aucie?
Opublikowano 21 Grudnia 201411 l Pany po zmianie kierki przed zakodowaniem moge kawalek sie przejechac czy lepiej zakodowac bo moze wystrzelic czy cos?
Opublikowano 21 Grudnia 201411 l Hehe bo nie mam lapka i żeby zakodowoać musze podjechać do kumpla i nie chce mieć niespodzianki po drodze jak mi poducha wywali w pysk
Opublikowano 21 Grudnia 201411 l Siemka Ludziska Wczora zamontował mi Wujek z Jaskini Zła Rne-e w samochodzie ... Teraz wiem co to znaczy "Jebnij basem Synu" Jakie radyjko miałeś wcześniej w aucie? Zmiana z concerta robi mega różnice Edytowane 21 Grudnia 201411 l przez ucho.77
Opublikowano 21 Grudnia 201411 l Siemka Ludziska Wczora zamontował mi Wujek z Jaskini Zła Rne-e w samochodzie ... Teraz wiem co to znaczy "Jebnij basem Synu" Jakie radyjko miałeś wcześniej w aucie? Zmiana z concerta robi mega różnice Concerta III ? To na rns-e dźwięk lepszej jakości niż w przypadku concerta czy symphony?