Opublikowano 4 Lutego 201511 l tak ogarnąłeś dekory? Kaju dzięki za paczkę z ledami zrobiłem przymiarkę ale u mnie na dekorach aluminiowych 1NK było tak że jak założyłem dekor praktycznie nic nie świeciło. Dekory zakrywały światło. Ledy układałem na różne sposoby i nic. Jak dekor delikatnie był nie zapięty to świeciło bardzo ładnie. Na razie odłożyłem temat na wiosnę
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Karol reza dekory podświetlane [emoji41] ostatnio kilkanaście kompletów tasiemki rozesłałem, nie ukrywam dzisiaj idą kolejne, a jutro montaż u mnie na miejscu Po robocie będę czekał na info w tej sprawie
Opublikowano 4 Lutego 201511 l jak założyłem dekor praktycznie nic nie świeciło. Dekory zakrywały światło. to one są idealnie spasowane z boczkiem? od góry nic nie widać? poświata u mnie jest właśnie u góry, masz jakąś fotkę strzeloną, jak to świeci? a co z centralnym? Po robocie będę czekał na info w tej sprawie panel? ja już wygrzebałem erenesa z tunelu i zaraz biorę się za resztę, tylko muszę na jutro zamówienie zrobić, ale dzisiaj już powinienem przewietrzanie uruchomić
Opublikowano 4 Lutego 201511 l jak założyłem dekor praktycznie nic nie świeciło. Dekory zakrywały światło.to one są idealnie spasowane z boczkiem? od góry nic nie widać? poświata u mnie jest właśnie u góry, masz jakąś fotkę strzeloną, jak to świeci? a co z centralnym? tak właśnie przylegały równo że musiałem wypatrywać jakiegokolwiek światła też się zdziwiłem ale układałem te ledy w każdy możliwy sposób. Zrobiłem tak jak Ty żeby świeciły od góry. Centralny nie był w planach raczej same boki. Mam tylko fotkę z lekko wypiętym dekorem i świeciło pięknie. Po zapięciu ciemność. Powalcze z tym na wiosnę
Opublikowano 4 Lutego 201511 l no to jedynie piłowanko po całej długości dekora Taka sytuacja: wyjąć licznik, który od wyjazdu z fabryki nie był ruszany to mała kąpiel
Opublikowano 4 Lutego 201511 l jak założyłem dekor praktycznie nic nie świeciło. Dekory zakrywały światło.to one są idealnie spasowane z boczkiem? od góry nic nie widać? poświata u mnie jest właśnie u góry, masz jakąś fotkę strzeloną, jak to świeci? a co z centralnym? Po robocie będę czekał na info w tej sprawiepanel? ja już wygrzebałem erenesa z tunelu i zaraz biorę się za resztę, tylko muszę na jutro zamówienie zrobić, ale dzisiaj już powinienem przewietrzanie uruchomić Demontaż progów, tylnej korbki itp dawca ALT wiec będzie o tyle łatwiej, że wszystko bardzo dobrze naoliwione RNS-E musi poczekać - dolarów małoPS. zaprawke na zderzaku kiedy mi zrobisz? Edytowane 4 Lutego 201511 l przez Udała30
Opublikowano 4 Lutego 201511 l aaaa no to działaj, ja skończyłem kąpać tunel - cała struktura gumowa która była brzydka brudna i c**jowa poszła w kanał - teraz tunel jest czyściutki i jaśniutki
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Potwierdzam co mówi biggman przy dekorach 1NK nie widać w ogóle światełka sam to przerabiałem znalazłem na to lekarstwo... wywaliłem je i włożyłem soul ale na lato coś się pomyśli
Opublikowano 4 Lutego 201511 l aaaa no to działaj, ja skończyłem kąpać tunel - cała struktura gumowa która była brzydka brudna i c**jowa poszła w kanał - teraz tunel jest czyściutki i jaśniutki
Opublikowano 4 Lutego 201511 l aaaa no to działaj, ja skończyłem kąpać tunel - cała struktura gumowa która była brzydka brudna i c**jowa poszła w kanał - teraz tunel jest czyściutki i jaśniutki Jak go wymyje to zejdzie ta gumowa powloka?
Opublikowano 4 Lutego 201511 l no to jedynie piłowanko po całej długości dekora Taka sytuacja: wyjąć licznik, który od wyjazdu z fabryki nie był ruszany to mała kąpiel mówisz że z licznikiem przeyebane? u mnie nie był ruszany i łatwo poszło, aż tak go zassało
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Pany znacie kogoś kto sprawdzi vin opla? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/302314-zamienie-kiere-3-ramienna-multi-s-line-na-cos-ciekawego-z-b6/ Nie chce ktoś czasem? Akurat do piątku niespodziewanie jestem w PL i mógłbym posłać. Te wycieraki co mi odesłałeś zbierają u mnie aż miło A te co mi przysłałeś też ściągają aż miło Nie narzekam.
Opublikowano 4 Lutego 201511 l http://a4-klub.pl/index.php?/topic/306602-terminarz-zlotow-motoryzacyjnych-2015/ gdyby ktos dopatrzył sie jakiejś brakujacej imprezy pisać w tamtym wątku
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Dzisiaj dostałem najwspanialszy prezent na 28 urodziny Plame oleju pod furą... kapie z miski aż miło
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Panowie, jest jakiś temat odnośnie przełożenia podświetlenia do kubka, esp i wizytownika? Nie mogę znaleźć, a chyba kiedyś coś mi się obiło w tej materii
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Grześ, to nic trudnego, nie potrzebujesz tematu instrukcji. Ogarniesz w kilka minut.