Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest z Aso. Ja kupuje czesci w Aso VW bo mam blizej i sa tansze duzo niz w Aso Audi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też kupuje w VW bo mam blisko ale jak bym się kierował ceną to bym zap*ał do Skody bo maja jeszcze taniej

Opublikowano

Cena tej samej części powinna być taka sama, niezależnie czy w Skodzie, Audi czy VW. Cennik jest jeden. Niektóre ASO maja cenę sztucznie podniesioną np. taki Motoropol ma +5% od normalnej ceny.

Opublikowano

Cena tej samej części powinna być taka sama, niezależnie czy w Skodzie, Audi czy VW. Cennik jest jeden. Niektóre ASO maja cenę sztucznie podniesioną np. taki Motoropol ma +5% od normalnej ceny.

Chyba wyjątkiem jest Seat gdzie ich bezpośrednim importerem nie jest Kulczyk.

Opublikowano

Witam panowie może ktoś pomóc w temacie malowniczy do b6 1,8t czy musi być z tym samym nr czy może pasuje od tdi lub innej benzyna lepiej kupić używane czy regenerowane

Opublikowano

Chyba wyjątkiem jest Seat gdzie ich bezpośrednim importerem nie jest Kulczyk.

Seat już też jest w Volkswagen Group Polska.

Kulczyk nie jest importerem.

Opublikowano

Dokładnie, po latach... VW przechwycil głupotę Kulczyka i sam już rządzi. [emoji12]

Opublikowano

Siemka :)

Mam problem z silniczkami klimatronika (co prawda komputer błędów nie pokazuje, ale coś jest na rzeczy). A, że naprawiałem pęknięty zawias schowka, to od razu zabiorę się za to.

Pytanie: Czy przed ich demontażem, trzeba robić jakieś nastawy, czy coś takiego? Czy po prostu demontujemy silniczki, czyścimy, zakładamy i działamy dopiero z kompem?

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/202222-naprawa-oraz-czyszczenie-silniczkow-silownikow-klap-klimatronika/

Opublikowano

Na logikę - po co nastawy przed demontażem??

Opublikowano

Spoko, czyli tylko po nitroo :decayed:

Opublikowano

To ja wam podam jeszcze inny przykład. Pierścień mocujący zarnik do soczewki hella 3 no kurde kawałek plastiku a ceny są następujące w poszczególnych aso

Opel - około 20zl szt

Bmw - około 28zl szt

audi - 70zl szt

Pytania? Bo ja nie mam żadnych

Opublikowano

Panowie czy będzie to bez problemów pasowało do naszych audi? Coś tanie mi się wydaje w porównaniu do tego co można znaleźć na allegro...

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5552374329

Ten komplet w ASO kosztuje dużo mniej, ale ludzie wolą dalej szukać po allegro :facepalm:

Nie wiemm jak u Ciebie w okolicy w ASO ale według http://www.sklep.motorpol.pl/sklep/

8E1819447 - 107.07

8E1819422 - 35.21

Z allegro z dostawą do domu jest taniej.

Ja kupowałem kilka miesiecy temu w moim (Porsche Tychy) i płaciłem 70zł za podszybie , 28zł za klapkę aku a nie mam jakiś dużych zniżek (max 10%)

Mi zawołali za podszybie 100zł a pokrywę aku 33zł. Tyle samo co na allegro z przesyłką. Trochę drogo jak za kawałek plastiku.

A do tego są potrzebne jakieś elementy montażowe jak wcześniej moje auto tego w ogóle nie widziało?

Opublikowano

Nic nie trzeba, p&p pokrywa.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie czy będzie to bez problemów pasowało do naszych audi? Coś tanie mi się wydaje w porównaniu do tego co można znaleźć na allegro...

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5552374329

Ten komplet w ASO kosztuje dużo mniej, ale ludzie wolą dalej szukać po allegro :facepalm:

Nie wiemm jak u Ciebie w okolicy w ASO ale według http://www.sklep.motorpol.pl/sklep/

8E1819447 - 107.07

8E1819422 - 35.21

Z allegro z dostawą do domu jest taniej.

Ja kupowałem kilka miesiecy temu w moim (Porsche Tychy) i płaciłem 70zł za podszybie , 28zł za klapkę aku a nie mam jakiś dużych zniżek (max 10%)

Mi zawołali za podszybie 100zł a pokrywę aku 33zł. Tyle samo co na allegro z przesyłką. Trochę drogo jak za kawałek plastiku.

A do tego są potrzebne jakieś elementy montażowe jak wcześniej moje auto tego w ogóle nie widziało?

nie trzeba wsuwasz to w podszybie i resztę opierasz o komorę silnika za uszczelka ..

mnie w aso wyszlo całośc około 100zł ;) warto jechać i poprostu z góry poproszić o rabat 20% a dostaniecie 15,17,13 zalezy najakie cześci głownie z racji narzutów :D

Opublikowano

Jak sprawdzić, jaką wersję nawigacji posiadam? Mam RNS-D, ale nie wiem, czy to zwykła, czy DX?

Opublikowano

Jak sprawdzić, jaką wersję nawigacji posiadam? Mam RNS-D, ale nie wiem, czy to zwykła, czy DX?

w B6 nie było nonDX

Opublikowano

Oooo dobre pytanie rowniez dolaczam sie jak odroznic zwykle RNS-D od wersji DX gdzie mozna w pelni z polonizowac navi. Sam mam wersje z koncowka BX z bodajze 2007r

Czy z radyjkami jest tak samo jak z licznikami, że jezeli maja koncowke X w numerze - w przypadku mojej navi po literze B jest X tj 8E0......BX to jest to navi z ASO, ktora nie szla na pierwszy montaz w aucie w fabryce?

Opublikowano

odpowiedź już padła.

Opublikowano

Czyli ta lepsza wersja, do której można wgrać język PL?

Opublikowano

Witam Panowie. Ma ktos rozpiske pinow kostki D z climatronica ?

Co od czego i jaki kolor kabla