Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jest gdzieś temat a pro po wymiany żarówek wnętrza na ledowe ? W sobotę idę do sklepu po żarówki LED do oświetlenia tablicy i pomyślałem, że od razu wymieniłbym na LEDy w wewnętrznych lampach podsufitki tylko cholercia nie znam oznaczeń tych żarówek.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To wez na wzor te co masz.

Opublikowano

Panowie dokladal ktos grzane du py? Pewnie nie jeden. ;) poza puszczeniem wiazki i zmiany klimatronika trzeba cos wiecej jeszcze robic/dokladac? Jakies dodatkowe bezpieczniki, przekazniki, czy cos ?

Bezpiecznik 43 albo 44 ( zerknij na rozpiskę na klapce bo nie pamiętam)i jedna strona do klimy drugą do zasilania nad pedałami

Opublikowano

Czyli tak naprawde tylko wpiecie bezpiecznika i wtyczek w panel --> pod fotele i tyle? Kodowań jakiś zmieniać nie trzeba ?

Opublikowano

Czyli tak naprawde tylko wpiecie bezpiecznika i wtyczek w panel --> pod fotele i tyle? Kodowań jakiś zmieniać nie trzeba ?

tak,tu masz więcej http://a4-klub.pl/index.php?/topic/40186-montaz-foteli-podgrzewanych-i-elektrycznie-regulowanych/

Opublikowano

czy kierownica o numerze 8Z0419091D to tosamo co b6 s linowy,chodzi mi o to czy poduszka z kiery b6 3 trójramiennej będzie pasowała.z numeru wynika chyba ze to a6C5.Nie chciałbym załozyc większej niż mam teraz i dlatego pytam.Niby kształt taki sam ....

Opublikowano

Panowie podrzuci ktos numer tych naklejek BOSE na maskownice głosników ;)

I druga sprawa jakis czas temu byl temat o kleju a akurat potrzebuje klej mocny ,najlepiej barwy czarnej . jaki wybrac?

Opublikowano

epoksydowy 2 składniki

Opublikowano

A jakis dokladnie ?

Druga sprawa to te naklejki BOSE na maskownice . Bylem dzis w aso i nie udalo sie znalezc numeru tej naklejki. Moze ktos ma numer i podrzucilby ;)

Opublikowano

Siema elita

Ma ktoś może zestaw naprawczy bo ciepłe nie idzie

0a15e4f6467d4a23ddf749ae7ea2e64d.jpg

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Edytowane przez miszka

Opublikowano

A jakis dokladnie ?

Druga sprawa to te naklejki BOSE na maskownice . Bylem dzis w aso i nie udalo sie znalezc numeru tej naklejki. Moze ktos ma numer i podrzucilby ;)

To nie występuje chyba jako osobna naklejka tylko jako cała maskownica ze znaczkiem http://allegro.pl/blenda-maskownica-glosnika-audi-a4-b6-b7-bose-lt-i5815841329.html

Opublikowano

Wlasnie mialem informacje ze to mozna dostac osobno . Mozna to odkleic

Opublikowano

Oryginalne blendy bose mają wgłębienie na znaczek, a zwykłe są całkowicie płaskie. Nawet jeśli są takie naklejki to nie będzie takiego efektu jak w oryginale.

Opublikowano

Mam maskownice pod ten znaczek ale są wytarte i chce zmienić

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

trzymaja sie dwoch bolcach

vIjYsc6.jpg

Opublikowano

I taśmie. Wiem bo to wyciagalem. Niestety nie ma numeru na tym a Google pokazuje coś innego

Nie uśmiecha mi się kupować całych maskownic po 50 zł za sztukę bo potrzebuje tylko te naklejki

Opublikowano

Panowie czy można zmienić reakcję pdc na odległość od przeszkody? W sensie żeby zmniejszyć odległość od obiektu przy którym pojawia się ciągły dźwięk?

Opublikowano

Panowie mam kilka pytań :

1. Silnik dość długo mi się grzeje, ale mechanik nie daje mi 100% , że to termostat jest przestrzelony i zastanawiam się czym grozi taka jazda ?

2. Mam u siebie zamontowaną skrzynię z 2.0 ALT :/ czym to grozi ? :)

3. Wycieraczki przednie szorują i delikatnie buksują wiecie co można na to poradzić, bo jest to irytujący dźwięk i nie zbierają tak jak trzeba. Same pióra Boshowskie

4. Macie jakiś pomysł na mocowanie zakupów w Avancie, bo mam dość , że siatki mi latają po całym bagażniku :/

'

Opublikowano

Jezeli masz diesla, to to ze dluzej Ci sie bedzie nagrzewal przy obecnych temperaturach jest normalne.