Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chłopaki mam ori grill maski z s4 b6 NOWY.

Moze ktoś szuka.

Propozycje cenowe?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie potrzebuje nr. szyby wzmocnionej pod lusterko fotochromatyczne z B6 albo z B7 pod czujnik deszczu i fotochrom tylko nie wiem, czy lusterko z B6 będzie pasować tymczasowo do uchwytu z B7.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

nie podejdzie lustro b6 do szyby b7 pod czujnik. numery są na forum w którymś z tematów Bart-S'a jak dobrze pamiętam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nawet tymczasowo się tego jakoś nie zamontuje? A nr szyby wzmocnionej pod fotochrom do b6?

Panowie potrzebuje nr. szyby wzmocnionej pod lusterko fotochromatyczne z B6 albo z B7 pod czujnik deszczu i fotochrom tylko nie wiem, czy lusterko z B6 będzie pasować tymczasowo do uchwytu z B7.

http://allegro.pl/szyba-przednia-8e0845099ah-nvb-i6408603246.html

Opublikowano

Fr0styyy już nie szukasz akustycznej? Imho wrzucaj od razu od b7 a resztę dorezasz na spokojnie.

Edytowane przez Rederyk78

Opublikowano

No właśnie szukam, akustyczna to ta wzmacniana. A jak wrzucę szybę z b7 to swojego lusterka nie zamontuje....

Próbuję to przez ubezpieczalniame PZU załatwić bo mam ubezpieczenie szyb.

Opublikowano

pajda, lej taki olej, który spełnia normę VW 507.00.

ja akurat leję motula do A6, kupuję u Dzika

Opublikowano

witam kolegów na pewno wiele osób korzystało z transmitera, czy jest możliwość poprawy dźwięku, używam na fali 107,3 i jest taki nieprzyjemny szum, charczenie, szumienie. Da radę jakoś poprawić jakość dźwięku?

Opublikowano

witam kolegów na pewno wiele osób korzystało z transmitera, czy jest możliwość poprawy dźwięku, używam na fali 107,3 i jest taki nieprzyjemny szum, charczenie, szumienie. Da radę jakoś poprawić jakość dźwięku?

bo Ci się pewnie pokrywa z falami innego radia. zmień fale na transmitterze i radiu i to zniknie. grubo :good:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

No właśnie szukam, akustyczna to ta wzmacniana. A jak wrzucę szybę z b7 to swojego lusterka nie zamontuje....

Próbuję to przez ubezpieczalniame PZU załatwić bo mam ubezpieczenie szyb.

To kupisz na razie najzwyklejsze (najtansze) lusterko od b7 a potem pozbierasz lub wyrzucisz się od razu na 300-400 zł więcej i kupisz od b7 z uchwytem a czujnik deszczu dorezasz później.

Opublikowano

Kasa to żaden problem, problemem jest czas a raczej jego jakikolwiek brak.

Dlatego chcę dograć wszystko żeby mieć sprawne lustro razem z szyba a szybę będę wymieniał chyba za tydzień o ile będą takową mieli w co wątpię.

Opublikowano

Witam.

Moze ktoś szuka.

Propozycje cenowe?

Czarny mat ?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Nawet tymczasowo się tego jakoś nie zamontuje? A nr szyby wzmocnionej pod fotochrom do b6?

Poszukam w ETKA i dam znać.

Edytowane przez turzol

Opublikowano

Poszukam w ETKA i dam znać.

Nie bo czarnego paska wokół obudowy od lusterka?

Opublikowano

ostatnio koledzy wrzuciłem do dziennych w długich żaróweczki które tu polecaliście

http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226337197.html?snapshot=MjAxNi0wNy0yOVQxMzowMToyMVo7YnV5ZXI7M2QzZWM5NDlmZjRlN2IwMjhiZTBiM2RmNDdlNmJhOTcwZTM5YzA2MzdiZjI0YmQ2YzUwZjk4N2ZmMjYzOTE3OQ==

i był to o bardzo dobry wybór,załączę małe porównanie zwykłej h7 i tej

4e505840b8ac39demed.jpg

e899ed39e8475dcfmed.jpg

b0b70d9d81729720med.jpg

więc jak ktoś się zastanawia to śmiało można brać ;)

Kolego a jaki modul dziennych zalozyles ? (Jakas nazwa firmy lub sprzedawcy) Szukam takiego z regulacja mocy i jest tego od groma nawet z mozliwoscia zmiany ustawien za pomoca laptopa itp. ale uj wie , ktory lepszy i jaki wybrac.

ja mam moduł od Proeltec.

Jaka to barwa swiatla? 8500k? I jeszcze powiedz jak w nocy długie świecą?
Opublikowano

Kasa to żaden problem, problemem jest czas a raczej jego jakikolwiek brak.

Dlatego chcę dograć wszystko żeby mieć sprawne lustro razem z szyba a szybę będę wymieniał chyba za tydzień o ile będą takową mieli w co wątpię.

Piotrek 81 ma czare lusterko z kompasem do sprzedania. Trzecia strona w naszym dziale. Spróbuj z nim pogadać. Może się uda to dopiąć.

Opublikowano

ostatnio koledzy wrzuciłem do dziennych w długich żaróweczki które tu polecaliście

http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226337197.html?snapshot=MjAxNi0wNy0yOVQxMzowMToyMVo7YnV5ZXI7M2QzZWM5NDlmZjRlN2IwMjhiZTBiM2RmNDdlNmJhOTcwZTM5YzA2MzdiZjI0YmQ2YzUwZjk4N2ZmMjYzOTE3OQ==

4e505840b8ac39demed.jpg

e899ed39e8475dcfmed.jpg

b0b70d9d81729720med.jpg

Kolego a jaki modul dziennych zalozyles ? (Jakas nazwa firmy lub sprzedawcy) Szukam takiego z regulacja mocy i jest tego od groma nawet z mozliwoscia zmiany ustawien za pomoca laptopa itp. ale uj wie , ktory lepszy i jaki wybrac.

Wygląda świetnie.

Z modułem do jazdy dziennej też świeci na biało? Jak wiadomo wtedy daje na 30% mocy więc barwa może ulec zmianie.

Opublikowano

4e505840b8ac39demed.jpg

e899ed39e8475dcfmed.jpg

b0b70d9d81729720med.jpg

Wygląda świetnie.

Z modułem do jazdy dziennej też świeci na biało? Jak wiadomo wtedy daje na 30% mocy więc barwa może ulec zmianie.

Wydaje mi sie ze to co na fotach widać to jest wlasnie 30%
Opublikowano

mam te zarówki i to co na fotach to imo 100% tylko na pierwszej jest normalna żarówka na 30%..w nocy jeszcze nie patrzyłem jak świecą ale na 30% świecą tak se bo widać przebłyski niebieskiego i takiego tęczowego ...

Opublikowano

Witam.

Moze ktoś szuka.

Propozycje cenowe?

Czarny mat ?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Grafit

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam Panowie kupie Sterownik/ECU/kompa do A4 B7/ B6 1.8T, A6 C5 1.8T , Passat b5 1.8T oczywiście ME 7.5

Ktoś ma ?? Lub wie kto ma ??

Pozdrawiam

Opublikowano

4e505840b8ac39demed.jpg

e899ed39e8475dcfmed.jpg

b0b70d9d81729720med.jpg

Wygląda świetnie.

Wydaje mi sie ze to co na fotach widać to jest wlasnie 30%

Dokładnie.Ja mam żarówki o barwie xenonu. Na dziennych świecą bardzo na żółto :wink: