Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Gregory87 napisał:

A tam napocić :wink: sprężynkę ściskasz w imadle na max, zostawiasz tylko małą szczelinę żeby żyłka albo dratwa tam weszła i owijasz kilka razy, i tak z dwóch stron. Po takim zabiegu sprężynę masz ładnie ściśniętą i założenie zawleczki to minuta roboty, po jej założeniu przecina się żyłkę i szczypcami się ją usuwa ze sprężyny. Prosty i skuteczny patent :D

W sumie fajny pomysl . Mam dwa wyjscia albo lutowac albo zrobic tak jak piszesz

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, rafi10612 napisał:

W sumie fajny pomysl . Mam dwa wyjscia albo lutowac albo zrobic tak jak piszesz

Chyba szybciej będzie to rozebrać, przy wyciąganiu zawleczki trzeba uważać żeby nie wystrzeliła bo nie znajdziesz :D dlatego dobrze jest przed całkowitym jej wyciągnięciem zarzucić kawałek szmatki i dopiero śrubokrętem ją wydłubać. 

Opublikowano

Gregory, paczka wczoraj poleciała :wink:

Opublikowano
13 minut temu, kaju napisał:

Dzięki Kaju ;)

Opublikowano

Siema ryjce......powiedzcie mi, czy Wam też forum zamula? U mnie czy na lapciaku, czy fonie ,czy tablecie jest lipa....:facepalm:

Mam wrażenie, że te zmiany nie były potrzebne:kwasny:

Opublikowano

Grzesiu u mnie też zamula;/
Dzwoniłeś po temat?

Opublikowano

Zamula to fakt ale z tego co widziałem, Hugo pisał, że to tymczasowe bo jeszcze nie wszystkie procesy związane ze zmianami są zakończone a praca odbywa się "w tle" 

Opublikowano
Godzinę temu, kaju napisał:

Kaju z tego co pamiętam robisz gotowe wiązki ambietowego podświetlenia w naszych pięknych furmankach ? :)

Opublikowano
34 minuty temu, C4NC3R napisał:

Grzesiu u mnie też zamula;/
Dzwoniłeś po temat?

Dzwoniłem. Koleś nie wiedział czy to są graty z przed lifta, czy z po lifta. Dałem maila, miał wysłać foty. Na razie cisza....pewnie olał temat. Także szukam dalej.:-)

Ale i tak dziękuję :-)

Opublikowano
17 godzin temu, Sedrak Dan napisał:

Całkiem pokaźna suma. Byłem przekonany, że ciężko sprzedać cabrio

pokaźna? mała.. u nas te auta stoją śmiesznie.. w DE za dobry egzemplarz trzeba położyć od 6 tys euro w górę..

a to czy trudno sprzedać.. no trudno, cabrio to specyficzne auta i trzeba na nie znaleźć po prostu nabywcę :) ale są fajne i znacznie mniej oklepane. najlepszym okresem żeby sprzedać to wiosna.. a żeby kupić to zima ;) wiadomo, w zimie cabrio są tańsze ;) ja swojego tak kupowałem :)

Opublikowano
15 minut temu, jedrekx napisał:

pokaźna? mała.. u nas te auta stoją śmiesznie.. w DE za dobry egzemplarz trzeba położyć od 6 tys euro w górę..

a to czy trudno sprzedać.. no trudno, cabrio to specyficzne auta i trzeba na nie znaleźć po prostu nabywcę :) ale są fajne i znacznie mniej oklepane. najlepszym okresem żeby sprzedać to wiosna.. a żeby kupić to zima ;) wiadomo, w zimie cabrio są tańsze ;) ja swojego tak kupowałem :)

Swego czasu pamiętam jak mi A4 w Cabrio się podobały. Zajarany byłem kosmicznie. Te dwie rury z tyły miodzio. Jeszcze w Sopocie jeździła taka w złotym kolorze, a za kierownicą blond dupeczka ;)

Opublikowano

Panowie jaki jest orientacyjny koszt przekładki z anglika?

Opublikowano

3tysie części i 3tysie robocizna. Wrocław boleslała krzywoustego polecam serwis kristoff tam przekladalem b6 i do tej pory jeździ kolega z forum :)

Opublikowano

Do Wrocławia trochę daleko mam. Cena nie za wysoka te 6 tys?

Opublikowano

2 lata temu tyle placilem wiec ile taniej teraz może być 500-1000zl nie więcej. Daleko czy nie daleko koles jest sprawdzony i nigdzie indziej bym nie oddal pewnie jeszcze lolo15 z plocka by to ogarnal bo mi kiedyś mowil :)

Opublikowano

Jakie części są potrzebne do przekładki tak po krotce?

Opublikowano

zaloguj się na angliki info tam masz caly spis jest tego z 40pozycji. Po krotce decha ze stelażem pedaly  schowki i polki pod kiere magiel lampy lusterka bądź szkla klamka plastiki spod grodzi wycieraczki silniczek wycieraczek nagrzewnica dywan. Wiazke przerabiają wiec nie trzeba kupować i jeszcze pewnie kilka pier**l

Opublikowano

Co przekładki polecam Mazurka w wąsosz-u. Robił mi 4 auta z grupy vw, mega dokładny i z autami nic sie nie dzieje, jedno auto jest 7 lat po przekładce i nic się nie dzialo :) 

Opublikowano

Mam obecnie zalany top tec 4100