Opublikowano 9 Kwietnia 20179 l Jak oddawałem RNSE do naprawy do po podłączeniu do auta krzyczało o pin ale trochę pojeździłem i radio się samo zakodowało
Opublikowano 9 Kwietnia 20179 l 22 minuty temu, Rabbi napisał: Pany czy jeśli wyjmę na 2 dni RNS-E fabryczne z mojej A4 to przy ponownym podpięciu będzie żądać kodu? nie wkładaj innego radia i pamiętaj, żeby po włożeniu radia do auta odpalić je zapłonem, a nie guzikiem. wtedy CANy się zgodzą między radiem i licznikiem i nie zawoła kodu
Opublikowano 10 Kwietnia 20179 l Panowie, malowanie zacisków Poznań, najlepiej północ, ktoś coś wie? Wiem, że polecacają ELtom i Dev'a ale wolałbym ogarnąć na miejscu, będzie pewnie szybciej i kolory na żywo obejrzeć.
Opublikowano 11 Kwietnia 20179 l Jaka pompa wspomagania ma sens prócz TRW ? Nowe , ale nie z ASO Edytowane 12 Kwietnia 20179 l przez Sedrak Dan
Opublikowano 11 Kwietnia 20179 l Witam Panowie, zaczeła mrugac kontrolka airbag i teraz swieci cały czas ale tez potrafi czasem mrugnąć podczas jazdy.... takie błedy mam: 01222 - Crash Sensor Side Airbag; Passenger Side (G180) 014 - Defective - Intermittent 01222 - Crash Sensor Side Airbag; Passenger Side (G180) 011 - Open Circuit - Intermittent 01222 - Crash Sensor Side Airbag; Passenger Side (G180) 012 - Electrical Fault in Circuit Czytałem troche tematów ale kazdy ma pojedynczy bład, a u mnie 3 na raz i po skasowaniu dalej wyskakuja te same.... Ktos cos??? Edytowane 11 Kwietnia 20179 l przez Marecki1
Opublikowano 11 Kwietnia 20179 l Zaczeło sie własnie kiedy przesunełem fotel pasazera do konca przy odkurzaniu auta..... tylko dziwie sie ze u innych pokazywało 1 bład np.012 A u mnie 3 błedy 011, 012, 014 i stad moje zdziwinie..... Nic zobacze te kostki jutro.... a jak bedzie dalej to samo to co rozbierac słupek i dobrac sie do czujnika w celu suszenia, kontakt-spray itp?????
Opublikowano 11 Kwietnia 20179 l to jest ta kostka pod fotelem w podłodze,jak odsuniesz fotel do końca zobaczysz zaślepkę ,może tam coś się stało
Opublikowano 12 Kwietnia 20179 l Żadna kostka pod fotelem. Odepnij kostkę pod fotelem, to dodatkowo Ci wyrzuci błąd N200 (poduszka pasażera, dla fotela kierowcy analogicznie N199). Tutaj mowa o G180, czyli czujnik zderzeniowy po stronie pasażera. A znajduje się na słupku w okolicach pasa
Opublikowano 12 Kwietnia 20179 l Walczyłem troche z tym czujnikiem.... wszystkie kostki ok, czujnik rozebrałem bo jest na nim taka osłonka z blachy ktora juz zaczeła lekko korodowac (oczywiscie od tej popier#$ gąbki bo tez była lekko wilgotna) Bład mam teraz tylko jeden: 01222 - Crash Sensor Side Airbag; Passenger Side (G180) 011 - Open Circuit - Intermittent Troche dostało sie do srodka tej wilgoci, mysle ze to wina jednak czujnika i jest do wymiany Moze ktos posiada sprawny albo wie jaki jest zamiennik??? 8E0 959 643 Edytowane 12 Kwietnia 20179 l przez Marecki1
Opublikowano 12 Kwietnia 20179 l Wymień na ori używkę i będzie dobrze, żadnych zamienników. Rafal1988 z Łodzi będzie na pewno miał, jawor36 też bankowo ma tego mnóstwo. Uderz do któregoś z nich
Opublikowano 12 Kwietnia 20179 l U Rudego tez sie znajdzie kilka sztuk [emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Kwietnia 20179 l Pany jutro chce targać wykładzine z gruza mego i zawieźć do prania. Po wyjęciu foteli i tunelu zejdzie?
Opublikowano 13 Kwietnia 20179 l 6 minut temu, turzol napisał: Pany jutro chce targać wykładzine z gruza mego i zawieźć do prania. Po wyjęciu foteli i tunelu zejdzie? nie prościej uprać w aucie?
Opublikowano 14 Kwietnia 20179 l 9 godzin temu, Rabbi napisał: nie prościej uprać w aucie? musze ja wytargac do polozenia wiazek wiec przy okazji zawiózłbym do prania.