Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, RicS3 napisał:

Koledzy, kupiłem dp do avf ale okazuje się, że u mnie w fabryce założyli katalizator bez flanszy za nim, tylko idzie rura pod spód i łączy się z wydechem. Potrzebuję właśnie kupić tą rurę którą idzie od kata pod spód do wydechu...ma ktoś to na handel?

Flansze masz, tylko ze w innym miejscu - dalej, mniej wiecej na wysokosci skrzynii. W AVFach byly wlasnie 2 rodzaje DP :cool1:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tam wchodzi tylko rura w rure

Opublikowano
Koledzy, kupiłem dp do avf ale okazuje się, że u mnie w fabryce założyli katalizator bez flanszy za nim, tylko idzie rura pod spód i łączy się z wydechem. Potrzebuję właśnie kupić tą rurę którą idzie od kata pod spód do wydechu...ma ktoś to na handel?

Masz Mar-Tec pod nosem, nie prościej było do niego jechać i zrobiłby DP pod auto?
Opublikowano

prościej było tak ale niestety moje auto jest 1/1000000 i nie jest prościej...teraz muszę szukać na gwałt tej rury

Opublikowano

Czy sprężyny eibach prokit są twardsze od seryjnych? Miałem 1bv i po wymianie na eibach prokit i amorki na sachsa auto bardziej podskakuje. Eibach ma grubsze uzwojenie.

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie to są zawiasy do automatycznego podnoszenia klapy?

72380914489870592697.jpg

Opublikowano
17 minut temu, daro84.pl napisał:

Panowie to są zawiasy do automatycznego podnoszenia klapy?

72380914489870592697.jpg

Tak to są te zawiasy

Opublikowano

Pany nie wala się komuś nowy przycisk ręcznego? Kupilem w aso dawno temu i gdzieś posiałem.... Może ktoś ma i nie zamontował?

Opublikowano
2 godziny temu, turzol napisał:

Pany nie wala się komuś nowy przycisk ręcznego? Kupilem w aso dawno temu i gdzieś posiałem.... Może ktoś ma i nie zamontował?

A tak przy okazji masz może nr części tego przycisku ręcznego?

Opublikowano

8E0711333A 3Q7

Opublikowano

:hi:dzięki

Opublikowano
Godzinę temu, kamil-vag napisał:

8E0711333A 3Q7

To jest ten plastikowy wtykany czy metalowy na klej? Bo były 2 rodzaje, a ja mam ręczny z Exeo 

Opublikowano

To jest ten wymienny - tego metalowego nie ma jako zamiennik, jest z całym ręcznym. 

513005_x800.jpg

Opublikowano

68zł, pamietam ze kupowałem za 40 w ASO ale gdzieś go posiałem bo nie pasował do starej dzwigni i tak sobie leżał.

Opublikowano

0006PZ6HFH47MJUN-C322.jpg

Ktoś z forum? Dzisiejszy wypadek na autostradzie A4. Ogólnie 3 osoby ranne

Opublikowano

O ku rywa ... 

Opublikowano

Ma ktoś dostęp do Elsy? Mam mały problem.

Opublikowano

Pany macie jakiś patent na wyłamane zaczepy w boczku od tylnej rolety ? Najłatwiej byłoby wymienić boczki na nowe, albo przyciemnić szyby i wyje... tą roletę, no ale muszę niestety jakoś to reanimować... 

Opublikowano (edytowane)

Edytowane przez Wojtek666
pomyłka
Opublikowano
8 godzin temu, kamil-vag napisał:

Pany macie jakiś patent na wyłamane zaczepy w boczku od tylnej rolety ? Najłatwiej byłoby wymienić boczki na nowe, albo przyciemnić szyby i wyje... tą roletę, no ale muszę niestety jakoś to reanimować... 

Może zestaw naprawczy rolety ?

8e9-898-661-4pk--.jpg