Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, jozek726 napisał:

:hi: Panowie jest ktoś kto by mógł mi obejrzeć autko w Bielsku Białej ? :)

Napisz do Siemiana,on jest z Bielska z tego co pamiętam

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po prawie 7 latach pożegnałem B6 :cry: Jak żyć?

Opublikowano

Jak żyć Hmm będzie ci ciężko będziesz płakać będziesz szukać pocieszenie w młodszych modelach w koncu zrozumiesz i wrócisz do b6 [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
16 minut temu, turzol napisał:

Wiem o czym mówisz ,ja miesiąc temu pożegnałem swoją b7 (sprzedana),która jeździłem prawie 4 lata , teraz jeżdżę przejściowo passatem b6 , i muszę powiedzieć że VW do Audi nigdy nie dorówna

Opublikowano
18 minut temu, Karol89 napisał:

Jak żyć Hmm będzie ci ciężko będziesz płakać będziesz szukać pocieszenie w młodszych modelach w koncu zrozumiesz i wrócisz do b6 emoji23.pngemoji23.png

Coś w tym jest. Przez ostatnie 3 miesiące przymierzałem się do kilkunastu aut - B7, B8, A6 C6, Volvo XC60, BMW F10, Lexus RX, VW CC, Passat B7 i wiele innych. W każdym było jakieś ale i nie czułem się w nich jak "w domu". B6 ma swój klimat i gdybym miał kupić sobie zabawkę na weekendy to byłoby to zapewne S4 B6 :)

Opublikowano
26 minut temu, turzol napisał:

A tą B8 3.0TDI w automacie znalazłeś w końcu?

Opublikowano
Coś w tym jest. Przez ostatnie 3 miesiące przymierzałem się do kilkunastu aut - B7, B8, A6 C6, Volvo XC60, BMW F10, Lexus RX, VW CC, Passat B7 i wiele innych. W każdym było jakieś ale i nie czułem się w nich jak "w domu". B6 ma swój klimat i gdybym miał kupić sobie zabawkę na weekendy to byłoby to zapewne S4 B6 icon_smile.gif.b4a8b1961b729e494ee87a9a4b2a28bb.gif

Turzol wiem w jakim aucie byś był szczęśliwy to jest jeden tylko model a6 c7 [emoji173]️ ten model daje taka sama przyjemność jak b6[emoji16] c7 ma to co b6 jest ideałem wy wykonaniu inżynierów audi [emoji16][emoji16]

Opublikowano
13 minut temu, turzol napisał:

Coś w tym jest. Przez ostatnie 3 miesiące przymierzałem się do kilkunastu aut - B7, B8, A6 C6, Volvo XC60, BMW F10, Lexus RX, VW CC, Passat B7 i wiele innych. W każdym było jakieś ale i nie czułem się w nich jak "w domu". B6 ma swój klimat i gdybym miał kupić sobie zabawkę na weekendy to byłoby to zapewne S4 B6 :)

A z tych modeli co byś wybrał? Jednak któryś musiał się wyróżnić : ) 

Opublikowano
2 minuty temu, Rabbi napisał:

A tą B8 3.0TDI w automacie znalazłeś w końcu?

Niestety, same śmietniki trafiałem. Za coś sensownego trzeba dać 60K, a za przedlifta i ten rocznik to lekka przesada no ale tak wygląda rynek. Stwierdziłem, że odczekam z 2 lata i kupie Q5 albo C7 jak już będzie mnie na nie stać :)

Opublikowano
2 minuty temu, WydRos napisał:

A z tych modeli co byś wybrał? Jednak któryś musiał się wyróżnić : ) 

Q5 zdecydowanie fajny, z wszystkich pseudo SUVów najlepiej się prowadzi i silnik 3.0TDI jest wręcz dla niego skrojony. C7 kosmos, mega dobre auto. Jak się bujnąłem 3.0BiTDI to nie chciałem wysiadać :) Wada jest taka że bez 90-100K za coś sensownego w Q nie podchodzić. 2.0TDI w ośce już jest osiągalny ale bez emocji, takich jakie daje V6.

Z nie Audi najlepsze wrażenie zrobiła na mnie KIA Sportage, serio za te pieniądze super opcja gdyby nie ten paskudny środek to prawie bym ją kupił :wink:

Opublikowano
39 minut temu, turzol napisał:

Q5 zdecydowanie fajny, z wszystkich pseudo SUVów najlepiej się prowadzi i silnik 3.0TDI jest wręcz dla niego skrojony. C7 kosmos, mega dobre auto. Jak się bujnąłem 3.0BiTDI to nie chciałem wysiadać :) Wada jest taka że bez 90-100K za coś sensownego w Q nie podchodzić. 2.0TDI w ośce już jest osiągalny ale bez emocji, takich jakie daje V6.

Z nie Audi najlepsze wrażenie zrobiła na mnie KIA Sportage, serio za te pieniądze super opcja gdyby nie ten paskudny środek to prawie bym ją kupił :wink:

Wow , o Q nawet nie myślalem : ) 

mowisz o SUVach teraz widze : ) sportage i Q, do tego 3.0BI to już w ogóle hehe za ta cenę chyba wolałbym c7 allroad albo zwykła z Drive Select :eusathink:

Edytowane przez WydRos

Opublikowano
1 godzinę temu, turzol napisał:

Może ta nowa Kia Stinger? ; )

Opublikowano
9 godzin temu, turzol napisał:

Z rozsądnego zakupu.....to chyba tylko a6c6 w s-line po lifcie. Jakieś 3.0 w ropie. Zaje...sty samochód. Jeśli trafisz na dobrym wyposażeniu,  to zapomnisz o B6. Z resztą tych dwóch aut nie ma co ze sobą zestawiać.  To są dwie różne linie.

Ale A6 Tobie polecam, ja jestem mega zadowolony.....mimo ze tylko dwa litry i nie full wypas ;-)

Opublikowano
11 godzin temu, turzol napisał:

Długo i na bogato :D Obczaj Skodę Octavie 3/ Golfa 7 po 2013 roku (2.0 TDI 150KM) ;)  lub Superba 2.0TDI 170KM, nie wymieniłeś ich na liście przeglądanych aut

Aczkolwiek posiadając Golfa brakuje mi kilku rzeczy, które nawet A4B6 z 2000r miała a nie można dołożyć jako opcję do Golfa, albo nie znalazłem... Np. podświetlanie przestrzeni nóg wszystkich foteli a nie tylko przednich... Podświetlanie przestrzeni pod drzwiami... Subwoofera :facepalm: Składanych lusterek - są albo grzane albo składane... 

Za to silnik w porównaniu do 2.0 ALT to niebo a ziemia :decayed: No i brak wielowahacza, jak dla mnie na duży plus. 

Opublikowano
5 godzin temu, grzes283 napisał:

Z rozsądnego zakupu.....to chyba tylko a6c6 w s-line po lifcie. Jakieś 3.0 w ropie. Zaje...sty samochód. Jeśli trafisz na dobrym wyposażeniu,  to zapomnisz o B6. Z resztą tych dwóch aut nie ma co ze sobą zestawiać.  To są dwie różne linie.

Ale A6 Tobie polecam, ja jestem mega zadowolony.....mimo ze tylko dwa litry i nie full wypas ;-)

Rozrząd 3.0tdi w polifcie jest bardziej wytrzymały niż w przedlift??

Opublikowano
500 tyś spokojnie zrobisz

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ale teraz mówisz o polifcie?

Opublikowano

Tak, polift wytrzyma spokojnie 0.5 mln. Przedlift może się posypać po 200 tyś. Szukałem a6c6 po lifcie z 2.7 lub 3.0, trafił się 2.0 caha 170. Po jeździe próbnej wziąłem i też jestem mega zadowolony. Zdrowy cr, program i wypluje 200km 450 nm. Tylko już teraz 2 i 3 zrywa kapcie na mokrym, jednak auto głównie na autostradach użytkowane d5addeee77131f3a176f82f6975c6ce4.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, mlodziak22 napisał:

Niby tak. Po liftowa 3.0 jest poprawiona, ale jak to sie ma do rzeczywistości to nie wiem. Dlatego kupiłem 2.0 hahaha

Opublikowano
3 godziny temu, xsebo1 napisał:

Tak, polift wytrzyma spokojnie 0.5 mln. Przedlift może się posypać po 200 tyś. Szukałem a6c6 po lifcie z 2.7 lub 3.0, trafił się 2.0 caha 170. Po jeździe próbnej wziąłem i też jestem mega zadowolony. Zdrowy cr, program i wypluje 200km 450 nm. Tylko już teraz 2 i 3 zrywa kapcie na mokrym, jednak auto głównie na autostradach użytkowane d5addeee77131f3a176f82f6975c6ce4.jpg

Ja też mam 170, zamuloną kapciem 245 i jakoś daje radę. Gdyby nie multitron to bym wgrał program i byłoby super.