Opublikowano 8 Marca 20188 l 18 minut temu, pajda napisał: 24 minuty temu, greg2505 napisał: pajda kolega napisał o dokładce s-line, a nie zderzaku s4 Przeczytaj jeszcze raz co napisałem! spoko przeczytałem ,ale mi chodzi tylko o to że nie musi wymieniać całego zderzaka ,a sam dół
Opublikowano 8 Marca 20188 l Czytałem kiedyś opis wymiany od Bart-S to pisał, że się zdziwił, w grę wchodził demontaż tapicerki bagażnika, tylko nie pamiętam czy też miał avanta
Opublikowano 8 Marca 20188 l Tak, musisz zdemontować boczki i masz dostęp do 6 śrub trzymających zderzak... samą dokładkę rozdzieliłem bez jakiś większych problemów
Opublikowano 8 Marca 20188 l Przecież w b6 nie da się wymienić samej dokładki. B7 się da? Racja? Bo sam już się gubię
Opublikowano 8 Marca 20188 l zderzak w b6 składa się z 2 części góra i dół ,wyjątkiem jest s4 ,w b7 jest wymienny tylko dyfuzor ale zderzak nie jest dzielony
Opublikowano 8 Marca 20188 l DokładnieMówiąc o dokładce mam na myśli dyfuzor Czyli trzeba szukać pół zderzaka
Opublikowano 8 Marca 20188 l tu jest np dyfuzor ,dokładka b6 s-line http://allegro.pl/dyfuzor-spoiler-zderzaka-tyl-a4-b6-s-line-kombi-i7046256967.html
Opublikowano 9 Marca 20188 l W dniu 8.03.2018 o 07:13, WydRos napisał: Miałeś dokładany bose ? Poczytaj tu, było coś o zakłóceniach itd Z Bosse wyjechala z fabryki. Sprswdze przewody jak pisze ponizej kolega.
Opublikowano 9 Marca 20188 l W dniu 8.03.2018 o 09:27, kaju napisał: zmieniarka nie ma prawidłowego ekranowania, dlatego ten gwizd. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A w jaki sposob poprawic to ekranowanie ?
Opublikowano 9 Marca 20188 l 5 godzin temu, AlexDLU napisał: A w jaki sposob poprawic to ekranowanie ? zerknąć najpierw co jest z istniejącym kablem, być może tylko przerwał się ekran gdzieś przy radiu
Opublikowano 11 Marca 20188 l Co sadzicie o mojej Czarnulce ?? nie skromnie pozwolę sobie zapytać --> LINK DO TEMATU <--
Opublikowano 11 Marca 20188 l 6 godzin temu, AlexDLU napisał: Co sadzicie o mojej Czarnulce ?? nie skromnie pozwolę sobie zapytać --> LINK DO TEMATU <-- Żeby to jakoś wyglądało to przynajmniej pomaluj szare plastiki w kolor auta i kompletuj zewnętrzny S-Line jak dla mnie to dopiero wtedy auto zaczyna wyglądać
Opublikowano 11 Marca 20188 l Jakby ktoś szukal to mam grzana kanape wraz z panelem i przednie fotele w pelnej elektryce z pamięciami na sell....
Opublikowano 11 Marca 20188 l 11 godzin temu, AlexDLU napisał: Co sadzicie o mojej Czarnulce ?? nie skromnie pozwolę sobie zapytać --> LINK DO TEMATU <-- Baza dobra, środek w ogóle nie w moim guście ale za to 3.0 No i jak wszystkie plany się powiodą to będzie bajeczna!
Opublikowano 14 Marca 20188 l W dniu 11.03.2018 o 03:33, AlexDLU napisał: Co sadzicie o mojej Czarnulce ?? nie skromnie pozwolę sobie zapytać --> LINK DO TEMATU <-- Dla mnie bomba szczególnie silnik Wnętrze jak moje Kolor na początku też myslałem że mój ale jednak inny
Opublikowano 15 Marca 20188 l Witam . Pytanko Gwint do Oski i Quattro na przód rozni się czymś ?? Tył mnie nie interesuje tylko przod Przy okazji jeśli ktoś ma gwint na sprzedaż do A4 B6/B7 byłbym zainteresowany Pozdrawiam