Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zasadzie skosy są najważniejsze, bo od nich zależy jak kratka się wpasuje w ramkę. Zobacz sobie u mnie w temacie, ostatnio się z tym bawiłem bez żadnych szablonów. 

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam kto u nas na forum zajmuje sie częściami do A4 B6/B7 konkretnie chodzi mi o przeguby zewnętrzne i wewnętrzne .

Mam jeszcze takie pytanie mam a4 B6 ( była to oska i automat ) przełożone na quattro manual z tym ,że swap quattro był z B7 (skrzynia z 2.0 TFSI ) pytanie o  przeguby różnią sie te z b7 od tych z B6 bo muszę kupić a nie wiem jakie brać ??

Ewentualnie nr ori  takich które będą pasować ktoś by mógł podesłać ?? 

Zdrowych wesołych  wszystkim

Pozdrawiam

Edytowane przez bartekzks

Opublikowano

Wesołych :)

Pytanie do starych wyjadaczy:)

Kolor dyfuzora zderzaka s4 b6 to L7DL grau matt???

Opublikowano

Panowie nie ma ktoś jakiś śmietników foteli do b6/B7? Potrzebuje same dolne mocowania pasów bezpieczeństwa. Chętnie zapłacę jakiś grosz jeśli komuś by się chciało je odciąć i wysłać [emoji41]

Opublikowano

Mam rozkręcony fotel , to może to mam , przydała by się jakaś fotka o co dokładnie chodzi

Opublikowano
Wesołych [emoji4]
Pytanie do starych wyjadaczy:)
Kolor dyfuzora zderzaka s4 b6 to L7DL grau matt???

Tak.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
Mam rozkręcony fotel , to może to mam , przydała by się jakaś fotka o co dokładnie chodzi
182c29ce2d0a7c2c0467734ae665fb66.jpg

Chodzi dokładnie o ten grzybek razem z kawałkiem płaskownika na który zakładasz sprzączkę pasa
Opublikowano
7 minut temu, piotrekb_tt napisał:

182c29ce2d0a7c2c0467734ae665fb66.jpg

Chodzi dokładnie o ten grzybek razem z kawałkiem płaskownika na który zakładasz sprzączkę pasa

Jutro sprawdzę 

Opublikowano

Ok to proszę sprawdz. Jest szansa że bedziesz miał dwa takie elementy ?

Opublikowano

Jeśli mam to tylko 1szt 

Opublikowano

.

2 godziny temu, turzol napisał:

Tak.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzieki Arturo

Opublikowano

Cześć!

Widziałem nie raz na forum, że ktoś zakładał do swojej B6 stalowy oplot. Mam u siebie 320/288 i chciałbym założyć stalowy oplot. Może ktoś konkretnie podpowiedzieć, co i jak i wysłać link? Ja znalazłem coś takiego:

KLIK

Na forum znalazłem wypowiedź Deva i pisze on, że podobno do Quattro idzie 6 przewodów, nie 4?

Dziękuję za pomoc.

Opublikowano

W b5 quattro idzie  sześć. W b6 czy to fwd czy quattro przewody są takie same. 

Opublikowano

Witam

Mam problem z kodowaniem komfortu

Koduje wg załączonego zdjęcia ale pomimo wprowadzenia otwierania szyberdachu z pilota nie działa...

Próbowałem też zakodować żeby chociaż kluczyka i też nic.

Szyby działają bez problemu a szyber działa tylko zamykanie natomiast otwieranie nie.

Przechwytywanie szybera.jpg

Opublikowano

Panowie/Panie w końcu będę chyba rezał biksa :decayed: i w związku z tym takie pytanie, czy lampy przednie "angliki", a dokładniej obudowy i klosze lamp są identyczne jak w "europejczykach"? Soczewki mnie nie interesują, chodzi mi jedynie o klosz i obudowę na części.

I jeszcze jedna sprawa, mając do wyboru soczewki hella3 i intemo, czy któreś z nich dadzą lepsze światła mijania (długie nie są dla mnie tak ważne, bo nawet te ze zwykłego xenonu są dla mnie wystarczające)? Ma ktoś wiedzę/porównanie? Bardziej skłaniam się do hella3 bo są całe metalowe.

Pozdr

Opublikowano

Siemanko

Panowie pytanie do osób które mają zawieszenia ori s-line i eibach pro kit, powiedzcie ile cm od ziemi macie do rantu na tyle w waszych furkach? 

Najlepiej gdyby ktoś z sedana zdają miare, mam mały problem ze swoim setupem (sportline) bo auto opadlo mi z tylu na 62 cm na felach 18" i potrzebuje je ok 2cm podnieść i nie wiem w co zainwestować czy bawić sie w pro kita czy moze ori s-line zapakować.

Opublikowano

Jeśli potrzebujesz niecałe 2cm to możesz dać podkładki do zawieszenia na złe drogi 1BR i tył pójdzie Ci jakieś 1,5 cm (może odrobinę więcej) do góry. Ja na prokicie + podkładki 1BR mam jakieś 65 cm do nadkola na 225/45/17

Opublikowano
12 godzin temu, staniek napisał:

Panowie/Panie w końcu będę chyba rezał biksa :decayed: i w związku z tym takie pytanie, czy lampy przednie "angliki", a dokładniej obudowy i klosze lamp są identyczne jak w "europejczykach"? Soczewki mnie nie interesują, chodzi mi jedynie o klosz i obudowę na części.

I jeszcze jedna sprawa, mając do wyboru soczewki hella3 i intemo, czy któreś z nich dadzą lepsze światła mijania (długie nie są dla mnie tak ważne, bo nawet te ze zwykłego xenonu są dla mnie wystarczające)? Ma ktoś wiedzę/porównanie? Bardziej skłaniam się do hella3 bo są całe metalowe.

Pozdr

Montuj panie z b8 polifty i bedziesz zadowolony, nie jest warta rzeźba na Intemo...

Opublikowano

Ja bym chciał uzyskać 64 cm tak jak stoi przód mniej więcej, Czarek a pamiętasz może ile te podkładki BD są wyższe od standardowych?

Opublikowano
Godzinę temu, KoJ@K napisał:

Montuj panie z b8 polifty i bedziesz zadowolony, nie jest warta rzeźba na Intemo...

Gdybym miał ori biksy to właśnie tak bym zrobił, ale mam ori xenon, a tam podobno już ciężko upchnąć polifty :(

Wolałbym mniejszą niż większą rzeźbę ;)

26 minut temu, MichałA4 napisał:

pamiętasz może ile te podkładki BD są wyższe od standardowych?

Te podkładki mają około 12 mm chyba, u Kolegi w  temacie jest foto tych podkładek, ale pełnych dwóch centymetrów na nich nie uzyskasz