Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, _małyTM_ napisał:

wygląda jak w16w

Już ogarnąłem....dzięki  ?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, czy do stołków recaro w prądzie przychodzą jakieś osłony szyn foteli?

goło to strasznie wyglada, chętnie założyłbym sobie osłonki, ale z manualnych taboretów nie podchodzą ?

Opublikowano

Muszą być pod fotele elktryczne

Opublikowano
2 godziny temu, biggman napisał:

Muszą być pod fotele elktryczne

Dzięki ?

Opublikowano

Panowie na dniach będę zakładać zderzak pod dwie fifki i poszukuje polerowanych końcówek wydechu - Ulter albo Buzzer (ewentualnie coś innego godnego polecenia?) w rozmiarze 90. Handluje ktoś tym na forum i posiada końcówki w dobrych pieniądzach? Na razie pytam orientacyjnie bo dopiero w przyszłym tygodniu będę miał możliwość zmierzyć średnicę końcówek wydechu aby dobrać odpowiedni kielich montażowy, ale powoli zaczynam rozglądać się za końcówkami - wolę żeby leżały wcześniej w domu i czekały na montaż ?

Opublikowano

Mam na sprzedaż nowe buzzery 90 :) 

jak jesteś zainteresowany to dawaj na pw

Opublikowano

Nie leży komu gdzieś stary odbłyśnik ze zwykłej lampy ? Może być totalnie pozdzierany, zepsuty... bo i tak idzie jak coś do pocięcia. Chodzi o to, żeby było jak najtaniej :P

Opublikowano
4 minuty temu, kamil-vag napisał:

Nie leży komu gdzieś stary odbłyśnik ze zwykłej lampy ? Może być totalnie pozdzierany, zepsuty... bo i tak idzie jak coś do pocięcia. Chodzi o to, żeby było jak najtaniej :P

Kamil mam środek od xenona jak coś

Opublikowano
Teraz, greg2505 napisał:

mam środek od xenona jak coś

Kurde od xenona chyba nie spasi, żeby było wiadomo o co kaman :P to potrzebuje to na adapter do mini H1 :P nawet nie wiedziałem, że tak ładnie podpasuje:

51786609_286223092054742_1450434877043245056_n.jpg

Opublikowano

Kamil masz nową koncepcję? 

Opublikowano
8 minut temu, MaTeo85 napisał:

Kamil masz nową koncepcję? 

Tak, bo plexi mi się połamała przy skręcaniu, tam gdzie były otwory (za krucha była), z metalu mi gość dorobił to znowu tak wymiarował, że żaden otwór nie pasuje i dziś tak siadłem i patrzę na odbłysnik i mnie olśniło hehe i pasuje bardzo ładnie, jest sztywno i pewnie...

Ta nasza koncepcja tez jest OK, ale musiałoby to być z blaszki 2-3 mm cięte laserem jednak ;)

Opublikowano

Mi się gdzieś walają takie rzeczy ;) potrzebujesz tej części co jest razem ze soczewką znitowana tak?

Opublikowano

Nie z socZewką thlko kołnierz odbłyśnika :cool1:

Opublikowano
11 godzin temu, kaman napisał:

Panowie na dniach będę zakładać zderzak pod dwie fifki i poszukuje polerowanych końcówek wydechu - Ulter albo Buzzer (ewentualnie coś innego godnego polecenia?) w rozmiarze 90. Handluje ktoś tym na forum i posiada końcówki w dobrych pieniądzach? Na razie pytam orientacyjnie bo dopiero w przyszłym tygodniu będę miał możliwość zmierzyć średnicę końcówek wydechu aby dobrać odpowiedni kielich montażowy, ale powoli zaczynam rozglądać się za końcówkami - wolę żeby leżały wcześniej w domu i czekały na montaż ?

Jeżeli jesteś na zakupie to możemy się jakoś dogadać, że ja Ci dam moje ultery 90mm, a Ty mi kupisz jakieś 100mm no i + jakaś tam dobra butelka z mojej strony lub co tam sobie życzysz :naughty:

Opublikowano
10 godzin temu, bjoern napisał:

Mi się gdzieś walają takie rzeczy ;) potrzebujesz tej części co jest razem ze soczewką znitowana tak?

Tak jak Mati napisal, chodzi mi o odblysnik,moze byc totalnie zniszczony...

Opublikowano

Panowie Avant LY7W obecnie na zwykłych zderzakach i listwach s-line a do założenia felgi AVUS 3 na jaki kolor pomalować felgi, bo nie mogę się zdecydować. Srebrny czy coś z grafitu?

51765986_801861616832109_1300421835581554688_n.png

Opublikowano

Jebaj grafit :cool1:

Opublikowano

Bry...

Panowie zbieram się za wymianę kolumny kierowniczej na elektryczną. Na zdjęciach poniżej są dwa różne "wejścia" na sztyce krzyżaka maglownicy. - czy jak to nazwać.

Teraz nie wiem, czy poprostu w tej jednej kolumnie coś jeszcze trzeba wyjąć, czy potrzebuję zmienić odcinek od krzyżaka do kolumny na właściwy.....

20190219_125741 (1).jpg

20190219_125756.jpg

Edytowane przez grzes283

Opublikowano

Nie planuje ktoś w najbliższym czasie sprzedawać swoje B6/B7 w normalnych pieniądzach?

Opublikowano

Mam kanapę s line grzana z panelem w bdb stanie.

Nie chce się ktoś podmienić za dopłatą ?

Jak coś to pw.

Szukam też kiedy s line do b6 z gałką.

Dałem w dziale kupię ale cisza.

Może komuś zalega chętnie kupię