miki Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja też lecę, trzeba jechać na Motor show Tapnięte z SGS III
wladi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Kamil evrybady muza pierwsza liga ja przez 6 lat na Sunrise jeździłem więc szacun za twórczość
Młody_drog Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nie moje klimaty ale szacun Kamil Sent from Rns-e 2010
turzol Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 :hi:rezacze Jak zakładałem czarny sufit musiałem rozpiąć lusterko wewnętrzne fotochrom. Po wpięciu wtyczki i złożeniu sufitu do qpy okazało się, że fotochrom przestał działać - lusterko po prostu się nie ściemnia. Wczoraj robiłem 900km trasę , większość nocą i myślałem, że oślepnę. Co mogło się popitolić? Na vag-u żadnych błędów, dioda na lusterku się świeci
domin79 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 :hi:rezaczeJak zakładałem czarny sufit musiałem rozpiąć lusterko wewnętrzne fotochrom. Po wpięciu wtyczki i złożeniu sufitu do qpy okazało się, że fotochrom przestał działać - lusterko po prostu się nie ściemnia. Wczoraj robiłem 900km trasę , większość nocą i myślałem, że oślepnę. Co mogło się popitolić? Na vag-u żadnych błędów, dioda na lusterku się świeci miałes ori układ czy dokładałes:wink: wiazki sufiyu nie ruszałes czy tez podmieniłes:wink:
P-U-M-A Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Panowie jaką końcówkę musi mieć blutek w Full Opcji żeby śmigał Galaxy S2 bo zastanawiam się nad zmianą u siebie.
domin79 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Panowie jaką końcówkę musi mieć blutek w Full Opcji żeby śmigał Galaxy S2 bo zastanawiam się nad zmianą u siebie. Q,AA,S powinny dać rade a jaki masz teraz:wink:
P-U-M-A Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Teraz mam jakiś taki podstawowy co był oryginalnie. Będę musiał coś zmieniać czy wystarczy podmienić moduł? Po za tym cały czas sie zastanawiam czy poprawnie działa mi multifunkcja. Rozumiem że tylko prawą stroną daje się głośniej/ciszej? a lewą przełącza piosenki. Ktoś mi mówił że przełączał się między folderami w Rns-e ale u mnie tej opcji nie ma.
domin79 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Teraz mam jakiś taki podstawowy co był oryginalnie. Będę musiał coś zmieniać czy wystarczy podmienić moduł?Po za tym cały czas sie zastanawiam czy poprawnie działa mi multifunkcja. Rozumiem że tylko prawą stroną daje się głośniej/ciszej? a lewą przełącza piosenki. Ktoś mi mówił że przełączał się między folderami w Rns-e ale u mnie tej opcji nie ma. to pewnie masz D luknij tam vaginą bo moze poprostu jest cos lepiej tyle ze niezakodowany:naughty: a z ta rolka to ktos bajer wciska:naughty:
P-U-M-A Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Dzięki Domin w ciągu dnia skoczę się i obadam co tam siedzi:wink:
turzol Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 :hi:rezaczeJak zakładałem czarny sufit musiałem rozpiąć lusterko wewnętrzne fotochrom. Po wpięciu wtyczki i złożeniu sufitu do qpy okazało się, że fotochrom przestał działać - lusterko po prostu się nie ściemnia. Wczoraj robiłem 900km trasę , większość nocą i myślałem, że oślepnę. Co mogło się popitolić? Na vag-u żadnych błędów, dioda na lusterku się świeci miałes ori układ czy dokładałes:wink: wiazki sufiyu nie ruszałes czy tez podmieniłes:wink: Ori lustro, wiązka i włącznik świateł. Nic nie zmieniałem, tylko sufit Do lustra idzie chyba 8 pin wtyczka kwadratowa, i wpiąć nie da się tego na odwrót .
LuKaSz_A4 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 http://www.facebook.com/DobraDupaBoZFejsa
Zemis Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Panowie szukam tylnej klapy do Avanta B6 w wersji USA. I tu moje pytanie czy jest ktoś z forum w Stanach (albo może gdzieś indziej gdzie taka klapę można znaleść) kto mógby coś takiego wypatrzeć? U nas na naszych portalach to jest prawdziwie bardzo rzadki okaz. A kwadratowa tablica mi się strasznie podoba...
laki83 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 chłopaki mam 2 sprawy... pierwsza to.co to dokładnie jest?fota kiepska troche a druga sprawa tyczy sie zawiechy..czy przez słaby amor z tyłu może sie zbierzność rozjechać z tyłu?bo okazało sie że juz od jakiegos czasu miałem słaby amor.Z 3 tyg temu wymieniałem oba z tyłu a dzis zakładałem letnie obuwie furce i zauważyłem że na tylnych oponach od strony zewnętrznej obu kół jest bardziej zjechany bieżnik.czy to wina tego amora?walić na ustawianie zbiezności z tym?co myślicie?
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Laki to jest mikrofon z zestwu głośnomówiącego
P-U-M-A Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zbieżność na wahaczu się ustawia jak nikt nie ruszał to nie musisz nic robić.
Stichy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 To na fotce to tzw kontrola rodzicielska zwana takze mikrofonem a drugie to jedz na zbieznosc
laki83 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 ucho.77 a co tam jeszcze powinno być żeby to działało?pytam bo kumpel niedawno kupił sobie a6 i takie ustrojstwo tam ma i domyślałem sie ze to o zestaw chodzi tylko jak to odpalic żeby to działało?? P-U-M-A jakiś czas temu byłem zbierzność ustawiac bo koncówke drążka wymieniałem i nie wiem czy juz wtedy ten amor niedomagał.jeśli tak to jak dobrze myśle to zbierzność ustawił pod zjechany amor i chyba trzeba poprawić co?
Rekomendowane odpowiedzi