Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Ja też lecę, trzeba jechać na Motor show :decayed:

Tapnięte z SGS III

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzymać się Pany :decayed:

Opublikowano

Kamil evrybady muza pierwsza liga ja przez 6 lat na Sunrise jeździłem więc szacun za twórczość:wink:

Opublikowano

Nie moje klimaty ale szacun Kamil :notworthy:

Sent from Rns-e 2010

Opublikowano

:hi:rezacze

Jak zakładałem czarny sufit musiałem rozpiąć lusterko wewnętrzne fotochrom. Po wpięciu wtyczki i złożeniu sufitu do qpy okazało się, że fotochrom przestał działać - lusterko po prostu się nie ściemnia. Wczoraj robiłem 900km trasę , większość nocą i myślałem, że oślepnę. Co mogło się popitolić? Na vag-u żadnych błędów, dioda na lusterku się świeci

Opublikowano

Jak zakładałem czarny sufit musiałem rozpiąć lusterko wewnętrzne fotochrom. Po wpięciu wtyczki i złożeniu sufitu do qpy okazało się, że fotochrom przestał działać - lusterko po prostu się nie ściemnia. Wczoraj robiłem 900km trasę , większość nocą i myślałem, że oślepnę. Co mogło się popitolić? Na vag-u żadnych błędów, dioda na lusterku się świeci

miałes ori układ czy dokładałes:wink: wiazki sufiyu nie ruszałes czy tez podmieniłes:wink:

Opublikowano

Panowie jaką końcówkę musi mieć blutek w Full Opcji żeby śmigał Galaxy S2 bo zastanawiam się nad zmianą u siebie.

Opublikowano
Panowie jaką końcówkę musi mieć blutek w Full Opcji żeby śmigał Galaxy S2 bo zastanawiam się nad zmianą u siebie.

Q,AA,S powinny dać rade :wink: a jaki masz teraz:wink:

Opublikowano

Teraz mam jakiś taki podstawowy co był oryginalnie. Będę musiał coś zmieniać czy wystarczy podmienić moduł?

Po za tym cały czas sie zastanawiam czy poprawnie działa mi multifunkcja. Rozumiem że tylko prawą stroną daje się głośniej/ciszej? a lewą przełącza piosenki.

Ktoś mi mówił że przełączał się między folderami w Rns-e ale u mnie tej opcji nie ma.

Opublikowano
Teraz mam jakiś taki podstawowy co był oryginalnie. Będę musiał coś zmieniać czy wystarczy podmienić moduł?

Po za tym cały czas sie zastanawiam czy poprawnie działa mi multifunkcja. Rozumiem że tylko prawą stroną daje się głośniej/ciszej? a lewą przełącza piosenki.

Ktoś mi mówił że przełączał się między folderami w Rns-e ale u mnie tej opcji nie ma.

to pewnie masz D :decayed: luknij tam vaginą bo moze poprostu jest cos lepiej tyle ze niezakodowany:naughty: a z ta rolka to ktos bajer wciska:naughty:

Opublikowano

Dzięki Domin w ciągu dnia skoczę się i obadam co tam siedzi:wink:

Opublikowano

miałes ori układ czy dokładałes:wink: wiazki sufiyu nie ruszałes czy tez podmieniłes:wink:

Ori lustro, wiązka i włącznik świateł. Nic nie zmieniałem, tylko sufit :) Do lustra idzie chyba 8 pin wtyczka kwadratowa, i wpiąć nie da się tego na odwrót .

Opublikowano

Panowie szukam tylnej klapy do Avanta B6 w wersji USA. I tu moje pytanie czy jest ktoś z forum w Stanach (albo może gdzieś indziej gdzie taka klapę można znaleść) kto mógby coś takiego wypatrzeć? U nas na naszych portalach to jest prawdziwie bardzo rzadki okaz.

A kwadratowa tablica mi się strasznie podoba...:D

Opublikowano

chłopaki mam 2 sprawy...

pierwsza to.co to dokładnie jest?fota kiepska troche

zdjcie027pi.jpg

a druga sprawa tyczy sie zawiechy..czy przez słaby amor z tyłu może sie zbierzność rozjechać z tyłu?bo okazało sie że juz od jakiegos czasu miałem słaby amor.Z 3 tyg temu wymieniałem oba z tyłu a dzis zakładałem letnie obuwie furce i zauważyłem że na tylnych oponach od strony zewnętrznej obu kół jest bardziej zjechany bieżnik.czy to wina tego amora?walić na ustawianie zbiezności z tym?co myślicie?

Opublikowano

Laki to jest mikrofon z zestwu głośnomówiącego

Opublikowano

Zbieżność na wahaczu się ustawia jak nikt nie ruszał to nie musisz nic robić.

Opublikowano

To na fotce to tzw kontrola rodzicielska :wink: zwana takze mikrofonem

a drugie to jedz na zbieznosc

Opublikowano

ucho.77 a co tam jeszcze powinno być żeby to działało?pytam bo kumpel niedawno kupił sobie a6 i takie ustrojstwo tam ma i domyślałem sie ze to o zestaw chodzi tylko jak to odpalic żeby to działało??

P-U-M-A jakiś czas temu byłem zbierzność ustawiac bo koncówke drążka wymieniałem i nie wiem czy juz wtedy ten amor niedomagał.jeśli tak to jak dobrze myśle to zbierzność ustawił pod zjechany amor i chyba trzeba poprawić co?