Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To zapytaj kolegi jak mozesz gdzie fele przygotowywal do sezonu :wink:

U mnie w okolicy dawał je do polerki wibracyjnej, chyba 300zl/szt biorą :whistling:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zapne Vaga ale po robocie...a powiedzcie mi czy po poprawieniu kostek powinno zgasnąć na zegarach??

Opublikowano

Niby w teorii kazdy błąd airbaga powinny być wykasowany VAG'iem bo sam się nie skasuje ale na własne oczy widziałem jak airbag sie zapalał i po 10-15 minutach nagle sam gasł więc nie wiem:whistling:

Opublikowano
Jeszcze jedno a jak to sie ma do listwy zasilajacej wtryski ? Jezeli ona jest walnieta to VAG pokaze jakis blad? Czy przy wymianie pompek wylozyc te pare groszy wiecej i odrazu zakupic nowa listwe czy dac sobie spokoj i zostawic obecna listwe :eusathink:Jak myslicie Pany ?

Pokaze sie blad na vagu jesli pompka nie dostaje sygnalu z ecu. Ja wymienialem u siebie wiazke ostatnio

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano

panowie zarzucił by ktoś małą instrukcją jak odczepić ten uchwyt do przedniego lusterka na szybie ,żeby nie rozwalić szyby

wiem że trzeba obkręcić ale jak

Opublikowano
panowie zarzucił by ktoś małą instrukcją jak odczepić ten uchwyt do przedniego lusterka na szybie ,żeby nie rozwalić szyby

prosta robota

sDmbswk.png

Opublikowano

prosta robota

http://i.imgur.com/sDmbswk.png

na pewno tak ?

Opublikowano
zapne Vaga ale po robocie...a powiedzcie mi czy po poprawieniu kostek powinno zgasnąć na zegarach??

nie powinno... musisz vagować :wink:

jakby co mogę Ci podpiąć jak nie masz vaga.. :hi:

---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ----------

prosta robota

na pewno tak ?

na pewno nie bój nic :hi:

złap dziada i przekręć i samo wyskoczy :wink:

Opublikowano

chcę założyć całe lusterko fotochrom

tu przykładowe zdjęcie jak wygląda mój uchwyt

mirrorR.JPG

lusterka samo się obraca a stopka w której jest uchwyt do zamocowania na szybę jest sztywna , ściągnąłem lusterko , a stopka została , jak ściągnąć tą stopkę , trzeba ją obrócić czy co

jak szyba mi pęknie to chyba się walnę na linę

---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ----------

zwykłe lustro poszło ale tylko lustro , stopka została :kwasny:

Opublikowano

Stopka przyklejona do szyby? Miałem jakiegoś angola z uszkodzoną szybą i dla testu chciałem usunąć stopkę i zobaczyć czy klej do szyb jest naprawdę tak mocny jak się mówi. Założyłem lusterko z powrotem i zacząłem się siłować, udało się dopiero tacie, wyrwał lusterko razem ze stopką ale co najlepsze z "kawałkiem" szyby, tak jak by "jedna warstwa" szyby została wyżłobiona :decayed: Szkoda, że nie zrobiłem foto choć może gdzieś te lustro leży... W każdym razie nie radzę tego "wyrywać" bardziej wyciąć to jakiś nożykiem, linką lub potraktować jakąś chemią jeśli jest...

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ----------

Ale tobie chyba chodzi jednak o ten plastyk :doh::whistling::grin:

Opublikowano

prosta robota

dokładnie, tak . bardzo prosta robota, sam się zdziwiłem że to takie proste :decayed:

Opublikowano

prosta robota

dokładnie, tak . bardzo prosta robota, sam się zdziwiłem że to takie proste :decayed:

Łukasz Ty juz miałeś lustro z czują a ono schodzi o wiele łatwiej:wink: zwykłe lustro trzeba porządnie złapać, najlepiej jakimś francuzem przez szmatke tuż przy szybie i kręcić w lewusa:decayed:

Opublikowano

virtual:

12917795.jpg

:whistling:

Opublikowano

Up

Miód :)

Nie wiecie czy na tym sedanie srebrnym to oryginalna jest ta antena czy to jakis zamiennik albo cos ? Moze ma ktos numer czesci takiej anteny pletwy rekina ?

Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Up

Nie wiecie czy na tym sedanie srebrnym to oryginalna jest ta antena czy to jakis zamiennik albo cos ? Moze ma ktos numer czesci takiej anteny pletwy rekina ?

oem

---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:23 ----------

ufff nie było łatwo znaleźć ten cholerny nr , ale udało się

8E5 035 503 D

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ----------

widze, że nawet na alle taka leżała niedawno

219b6b30f9b4ed89d3040f025a22ac2b7fddba34_500x500.jpeg

Opublikowano

jak ktoś potrzebuje to mam wiązkę kabli z tej antenki

Opublikowano

Łukasz Ty juz miałeś lustro z czują a ono schodzi o wiele łatwiej:wink: zwykłe lustro trzeba porządnie złapać, najlepiej jakimś francuzem przez szmatke tuż przy szybie i kręcić w lewusa:decayed:

no właśnie na taką odpowiedź czekałem , trzeba złapać kluczem za uchwyt lusterka i obrócić w lewo , bo kręcenie samym lusterkiem za przeproszeniem gów...o dało . A po szarpnięciu schodziło tylko lusterko a stopka zostawała :hi:

Opublikowano

jest tu ktoś kto mnoże zrobić obróbkę cyfrową zdjęcia w celu przybliżenia by odczytać tablice rejstracyjnę chyba znalazłem swojego sprawcę

Opublikowano

Podeslij link lookne

---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:25 ----------

Up

oem

---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:23 ----------

ufff nie było łatwo znaleźć ten cholerny nr , ale udało się

8E5 035 503 D

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ----------

widze, że nawet na alle taka leżała niedawno

http://aukcjusz.pl/uploads/auction_images/01122011/18/16/7213895/219b6b30f9b4ed89d3040f025a22ac2b7fddba34_500x500.jpeg

Dzieki turzol