Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wie ktoś może jaki numer ma licznik z kolorowym fisem do B6 diesel do wersji Angielskiej ?

Jedziesz, Mikaszi z tym koksem, jedziesz :-D:-D:-D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znalazł cos yebany na yebayu:grin:

Opublikowano

jaka jest szansa że gość od którego kupiłem MCE z końcówką F, lusterko fotochrom w full opcji z kompasem plus włącznik świateł z funkcją auto , ma jeszcze w samochodzie włącznik clh ?

czy mogło być tak że z tymi gratami mógł nie mieć fabrycznie clh ?

Opublikowano
Znalazł cos yebany na yebayu:grin:

:naughty:

---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ----------

wie ktoś może jaki numer ma licznik z kolorowym fisem do B6 diesel do wersji Angielskiej ?

Jedziesz, Mikaszi z tym koksem, jedziesz :-D:-D:-D

czytasz czasami PW:whistling:

Opublikowano

Oczywiście Michale... tylko ns kompie, jak masz nową wiadomość, wyskakuje Ci okienko. W Tapatalk u tego nie ma, , powiadomienie przychodzi tylko na maila. Od 8.30 przyszlo mnie 27maili. Sorja trochę to zajęło. Poza tym jestem w job :-D

Opublikowano

Panowie ktoś chętny na Listwy S4 na drzwi?

Opublikowano
Oczywiście Michale... tylko ns kompie, jak masz nową wiadomość, wyskakuje Ci okienko. W Tapatalk u tego nie ma, , powiadomienie przychodzi tylko na maila. Od 8.30 przyszlo mnie 27maili. Sorja trochę to zajęło. Poza tym jestem w job :-D

spoko loko :wink:

teraz :kwasny:

Opublikowano

2re5clh.jpg

:kox:

Opublikowano
Panowie podesle mi ktos link do temat ak dobre zamotowac dokladke s-line przod jestem w trakcie matarzu

czego?

Opublikowano

spoko loko :wink:

teraz :kwasny:

Teraz teraz:decayed:

Opublikowano

W trakcie "mątażu" jest, no co? :decayed:

Mikaszi, zahipnotyzował mnie ten gif :kox:

Opublikowano

Takie piersi dobrze wygladaja i dobrze sie je sciska ale dla samej babki to zadna radosc ciezkie, zle z nimi biegac cwiczyc, i znalezc "cyckonosze" w tych duzych rozmiarach. Ja widze takie na dziendobry i dobranoc i marza mi sie male ale jak namowic stara? :D

Opublikowano
W trakcie "mątażu" jest, no co? :decayed:

Mikaszi, zahipnotyzował mnie ten gif :kox:

:jerk::decayed:

---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:28 ----------

Takie piersi dobrze wygladaja i dobrze sie je sciska ale dla samej babki to zadna radosc ciezkie, zle z nimi biegac cwiczyc, i znalezc "cyckonosze" w tych duzych rozmiarach. Ja widze takie na dziendobry i dobranoc i marza mi sie male ale jak namowic stara? :D

to pomacaj swoje :grin:

Opublikowano

e4c2b38cebc1f1c7d3ccac86ae8a59b4.gif?1368621549

EKIPA b6d:decayed:

Opublikowano

hehehe czyżbym widział tam Mikasziego środkowy rząd z lewej :kox:

Opublikowano

Kurde bele tak myslalem, ze pojdzie taki podtekst ,ze jak male to bedzie odp ala kulki :beer:

---------- Post dopisany at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ----------

Nudno lezec 4 dzien w szpitalu, jak to dzis tesciowa powiedziala - zonka ma okazje poszpanowac moja a4. Oby nie obrysowala tylko bo swieze mody sline juz na aucie a lakiernik skosil hajsu ze mnie.

Opublikowano

serfin ten szpital źle działa na twoją głowę :whistling: