ucho.77 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 mam pfi już drugi sezon nic się z nimi nie dzieje a patexy na zimę
wladi Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Jaką zimę ja to mam drugi kpl gumowych jak w zimę można jeździć z welurami:facepalm:
Gość Edyta Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Jaką zimę ja to mam drugi kpl gumowych jak w zimę można jeździć z welurami:facepalm: dokładnie tez musze jakies welury zakupic na przod
miszka Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 no to jadę na yebayu na lewym koncie :decayed: , tylko cicho
Patryś Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 A kto tu pisze że jeździ w zime z welurami. Ja mam na zimę Petexy a szukam czegoś na lato. Mam 3 dywaniki ori w nówka stanie ale brakuje mi kierowcy a nigdzie człowiek nie dostanie. I teraz pytanie czy brać jedne czy drugie. Chyba wezmę Petexy bo są bez żadnych napisów czyste choć troszkę koloru by nie zawadziło dodać do auta he
ucho.77 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Jaką zimę ja to mam drugi kpl gumowych jak w zimę można jeździć z welurami:facepalm: dokładnie tez musze jakies welury zakupic na przod patexy gumę na lato tylko pfi lux poliamid na kilku autach sprawdzone u kumpli i u mnie
jozek726 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 halogen prawy lewy audi a4 04- a3 nowy VALEO z zar (3224874799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. b7 ?
H4mm3R Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 A kto tu pisze że jeździ w zime z welurami. Ja mam na zimę Petexy a szukam czegoś na lato. Mam 3 dywaniki ori w nówka stanie ale brakuje mi kierowcy a nigdzie człowiek nie dostanie.I teraz pytanie czy brać jedne czy drugie. Chyba wezmę Petexy bo są bez żadnych napisów czyste choć troszkę koloru by nie zawadziło dodać do auta he Kup tutaj > Dywaniki samochodowe welurowe lub gumowe marki PFI - produkcja i sprzedaż materiał moim zdaniem lepszy jak ori, oryginalne klipsy i idealnie dopasowane
jozek726 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Przecież masz że A3:whistling: poszukaj mi jakieś ladne valeo wręcz nowe
wladi Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Przecież masz że A3:whistling: poszukaj mi jakieś ladne valeo wręcz nowe A Ty kolegów szukasz:polew: nie no ja tam nie siedzę na aukcjach musisz poprosić innych:decayed:
turzol Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Przecież masz że A3:whistling: poszukaj mi jakieś ladne valeo wręcz nowe valeo nie robi halogenów dla A4 B6
ucho.77 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 A kto tu pisze że jeździ w zime z welurami. Ja mam na zimę Petexy a szukam czegoś na lato. Mam 3 dywaniki ori w nówka stanie ale brakuje mi kierowcy a nigdzie człowiek nie dostanie.I teraz pytanie czy brać jedne czy drugie. Chyba wezmę Petexy bo są bez żadnych napisów czyste choć troszkę koloru by nie zawadziło dodać do auta he Kup tutaj > Dywaniki samochodowe welurowe lub gumowe marki PFI - produkcja i sprzedaż materiał moim zdaniem lepszy jak ori, oryginalne klipsy i idealnie dopasowane nic dodać nie można
daniels Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Przecież masz że A3:whistling: poszukaj mi jakieś ladne valeo wręcz nowe valeo nie robi halogenów dla A4 B6 robi
jozek726 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Przecież masz że A3:whistling: poszukaj mi jakieś ladne valeo wręcz nowe valeo nie robi halogenów dla A4 B6 to teraz mnie zaskoczyłeś
kaju Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 A kto tu pisze że jeździ w zime z welurami. Ja mam na zimę Petexy a szukam czegoś na lato. Mam 3 dywaniki ori w nówka stanie ale brakuje mi kierowcy a nigdzie człowiek nie dostanie.I teraz pytanie czy brać jedne czy drugie. Chyba wezmę Petexy bo są bez żadnych napisów czyste choć troszkę koloru by nie zawadziło dodać do auta he Kup tutaj > Dywaniki samochodowe welurowe lub gumowe marki PFI - produkcja i sprzedaż materiał moim zdaniem lepszy jak ori, oryginalne klipsy i idealnie dopasowane Kuuuuźwa, dobry prajs
turzol Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Grzebie w katalogu głównym Valeo - sekcja oświetlenie i poza lampami przód i żarówkami nie ma nic dla A4 B6 Z resztą mam 2 komplety ori, jeden seria , drugi nówka ori z S4 w poduełkach z ASO i obu producentem jest AL Automotive Lighting
jozek726 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 chcesz sprzedać serię ? szukam czegoś okazyjnie
Rekomendowane odpowiedzi