Patryś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 norka teraz jak wrócę z urlopu to już musimy coś skręcić w NL fantowski u mnie nawet na gwincie będzie koza bo nie zamierzam kręcić na maga w dół tak jak ty
Łęga Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 ma ktoś środkową kratke bez ramki do s4 ? Pilnie kupie!
fantowski Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 fantowski u mnie nawet na gwincie będzie koza bo nie zamierzam kręcić na maga w dół tak jak ty eee no bez przesady... przecież nie mam tak bardzo skręconego w dół.. chciałbym niżej ale niestety jedziesz na Nyse?
Marcino87 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Mistrzowie podpowiedzcie koledze 1.8 bez turbo m,a do wymiany przepływomierz a że ori kosztuję 900 zł stosował ktoś zamienniki jakieś ktoś coś może polecić ? PRZEPŁYWOMIERZ POWIETRZA AUDI A4 A6 1.6/1.8 (3227871057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Patryś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 eee no bez przesady... przecież nie mam tak bardzo skręconego w dół.. chciałbym niżej ale niestety jedziesz na Nyse? Jasne hehe Jadę jadę nie ma innej opcji
fantowski Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 eee no bez przesady... przecież nie mam tak bardzo skręconego w dół.. chciałbym niżej ale niestety jedziesz na Nyse? Jasne hehe Jadę jadę nie ma innej opcji git majonez oby tylko nie padało bo jak będzie deszcz to nie wiem czy będzie mi się chciało z Krakowa dymać..
Patryś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 No to jest problem Ja daje jutro auto do mechanika na wymianę rozrządu i założenie gwintu i muszę nałożyć wosk jeszcze a jak będzie padać to nawet w garażu nie będzie chciał dobrze schnąć kurza stopa
daniels Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 panowie i panie ma ktoś na zbyciu schowek zwykły pasażera? kolega potrzebuje
Patryś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Siemka No i zostawiłem ją na jeden dzień w obce ręce. Jutro dopiero ją zobaczę
daniels Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 sztachnęła się niczym małpa dynamitem...
MARCIN607 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Siemka No i zostawiłem ją na jeden dzień w obce ręce. Jutro dopiero ją zobaczę możecie sie nie poznać :decayed:
Patryś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 He narazie zawsze wracała w lepszym stanie mam nadzieje że jutro będzie w jeszcze lepszym
Rekomendowane odpowiedzi