domin79 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wstawać nie spać do roboty ja nie będę na wszystkich pracował toć Ty już ponoć nie musisz
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje No z Tym brakiem zażaleń się nie rozpędzaj:whistling: a co do ori bixów to lipa bo strasznie słabo świecą i bez swapa soczewki nie opłaca się mieć bixów lepiej już xenon świeci:decayed: mam dylemat i to nie mały.. Bi-xenon Bixenon Audi A4 b6 -Soczewki od A4 B8 (3287924615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kris-krzysztof od nas z forum.. brał ktoś od niego?
JawoR36 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje No z Tym brakiem zażaleń się nie rozpędzaj:whistling: a co do ori bixów to lipa bo strasznie słabo świecą i bez swapa soczewki nie opłaca się mieć bixów lepiej już xenon świeci:decayed: mam dylemat i to nie mały.. Bi-xenon Bixenon Audi A4 b6 -Soczewki od A4 B8 (3287924615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kris-krzysztof od nas z forum.. brał ktoś od niego? A czego sie obawiasz? 700komentow na allegro, takze nie powinno byc problemu. A najlepiej podjechac osobiscie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
domin79 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje No z Tym brakiem zażaleń się nie rozpędzaj:whistling: a co do ori bixów to lipa bo strasznie słabo świecą i bez swapa soczewki nie opłaca się mieć bixów lepiej już xenon świeci:decayed: mam dylemat i to nie mały.. Bi-xenon Bixenon Audi A4 b6 -Soczewki od A4 B8 (3287924615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kris-krzysztof od nas z forum.. brał ktoś od niego? ja brałem bixy , soczewy z B8 zamontowane porządnie:thumbup1:
Artur82 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 panowie jak w SDS przełączyć się na kartę pamięci (mp3) ??
domin79 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 panowie jak w SDS przełączyć się na kartę pamięci (mp3) ?? nie da rady , jedynie cd:wink:
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje No z Tym brakiem zażaleń się nie rozpędzaj:whistling: a co do ori bixów to lipa bo strasznie słabo świecą i bez swapa soczewki nie opłaca się mieć bixów lepiej już xenon świeci:decayed: mam dylemat i to nie mały.. Bi-xenon Bixenon Audi A4 b6 -Soczewki od A4 B8 (3287924615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kris-krzysztof od nas z forum.. brał ktoś od niego? A czego sie obawiasz? 700komentow na allegro, takze nie powinno byc problemu. A najlepiej podjechac osobiscie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk wydaje się, że jest w porządku, rozmawiałem z nim przez tel i w piątek wieczorem będę oglądąć i mierzyć te bixy.. powiedzcie mi tylko czy z soczewką B8 czy B8 lift?
Artur82 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 panowie jak w SDS przełączyć się na kartę pamięci (mp3) ?? nie da rady , jedynie cd:wink: a ja kombinuje jak koń pod górę
domin79 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 wydaje się, że jest w porządku, rozmawiałem z nim przez tel i w piątek wieczorem będę oglądąć i mierzyć te bixy.. powiedzcie mi tylko czy z soczewką B8 czy B8 lift? jak najbardziej wporzo koleś a czy lift hm , nigdy nie widziałem jak swiecą ale zapewne wielkiej róznicy niema:wink: bier normalne z B8
andr3i Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje No z Tym brakiem zażaleń się nie rozpędzaj:whistling: a co do ori bixów to lipa bo strasznie słabo świecą i bez swapa soczewki nie opłaca się mieć bixów lepiej już xenon świeci:decayed: mam dylemat i to nie mały.. Bi-xenon Bixenon Audi A4 b6 -Soczewki od A4 B8 (3287924615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kris-krzysztof od nas z forum.. brał ktoś od niego? ja bralem z zoczewkami od b8 profeska robota ogolnie i swieca pieknie
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje No z Tym brakiem zażaleń się nie rozpędzaj:whistling: a co do ori bixów to lipa bo strasznie słabo świecą i bez swapa soczewki nie opłaca się mieć bixów lepiej już xenon świeci:decayed: mam dylemat i to nie mały.. Bi-xenon Bixenon Audi A4 b6 -Soczewki od A4 B8 (3287924615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kris-krzysztof od nas z forum.. brał ktoś od niego? ja bralem z zoczewkami od b8 profeska robota ogolnie i swieca pieknie na piątek jestem umówiony i biorę jak coś z soczewkami b8.. skoro takie są założone.. miałem robić u gwertego w stylu usa ale chyba odpuszcze temat i wezme te..
Młody_drog Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje S6 miały ledy w zderzaku a nie w lampach:hi:
Artur82 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Panowie warto tylny stabilizzator z 16 na 18 mm wymieniać ??
marcin_o23 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 zawsze to coś no chyba że koszt spory to lepiej doskładać do tego z rs4
H4mm3R Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Panowie warto tylny stabilizzator z 16 na 18 mm wymieniać ?? Czyli z 1BA na 1BE, średnio, nowe gumy potrzebujesz. Chyba że go za free dostałeś.
andr3i Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje No z Tym brakiem zażaleń się nie rozpędzaj:whistling: a co do ori bixów to lipa bo strasznie słabo świecą i bez swapa soczewki nie opłaca się mieć bixów lepiej już xenon świeci:decayed: mam dylemat i to nie mały.. Bi-xenon Bixenon Audi A4 b6 -Soczewki od A4 B8 (3287924615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kris-krzysztof od nas z forum.. brał ktoś od niego? ja bralem z zoczewkami od b8 profeska robota ogolnie i swieca pieknie na piątek jestem umówiony i biorę jak coś z soczewkami b8.. skoro takie są założone.. miałem robić u gwertego w stylu usa ale chyba odpuszcze temat i wezme te.. nie bedziesz zalowal
amaradaar Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje S6 miały ledy w zderzaku a nie w lampach:hi: chodzi mi o to żeeee prosty Passsek a nie wygidajło
Rekomendowane odpowiedzi