Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 mam 4 sztuki micheliny 2x ładne na 2 sezony 2007r i 2 x bez szalu na max sezon 2006r , 235/40 r 18 jak by był ktoś zainteresowany to dawać na PW, ile mogę dostać za taki komplet ? co to znaczy ładne? dla jednego ładne to 7mm, a dla drugiego 4mm jak dla mnie to takie gumy do kulania sie... troche stare
marcin9680 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 zawsze będzie coś tam widoczne...---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ---------- ty ciapciaku jeden... a u mnie właśnie gościu maluje drzwi i błotnik... i mówi że do Lincolnshire za daleko A ten "gosciu" co maluje ten blotnik i drzwi to jaks fachowiec czy taki ze szprejem i drogi jest ? bo moze bym sie z nim dogadal co do jakiejs poprawy wygladu Mojego wozidelka zwlaszcza tylny lewy blotnik gdzie po spierdol...... robocie brytyjskich fachowcow rdza wychodzi na rancie i to grubo Już kiedyś miałem przygode z prawym przednim błotnikiem , "lakiernik" trzy razy go malował bo za każdym razem coś spitolił aż w końcu kupiłem używke w kolor i jak ktoś nie wie to różnicy nie ma , zresztą nawet to widać na zdjęciu w moim awatarze i chyba poszukam drzwi bo jak mam płacić 150F za spieprzoną robotę to mnie krew zalewa . andr3i teraz to już na pewno pomaluje Ja juz wiem cos o tych wspanialych brytyjskich lakiernikach :facepalm::facepalm: niech ich kuzwa szlak jasny trafi , raczej chyba odpuszcze tych paprokow , jakos sobie sam zreperuje to na jakis czas aby az tak w oczy nie kulo zwlaszcza ten tyl bo przednie blotniki to mozna odkrecic i wymienic bez malowania na inne z drugiej reki i odloze ta kase i polakieruje kompletnie cale auto + wleci pakiet S-Line w nastepnym roku. Juz mnie szlak trafia jak patrze na te Moje wozidelko jak jest oszpecone ale najpierw dogram sprawy silniczka , wiekszej turbiny + FMIC oraz montaz 6-cio biegowej skrzyni i paru extra gratow w srodku autka a potem bedziemy myslec o wygladzie autka.
WhyMe? Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Koledzy kto na forum sprawdzi dla mnie pełny VIN?
dudas307 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jak tam Łukasz? Czapka z borsuka uszyta?
Młody Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Wieczór http://popkorn.pl/images/items/o/popkorn.pl_erotyka_343914.jpg Piękny wieczór ponieważ dobry to mało powiedziane
andr3i Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 zalozylem listwy od esy u siebie a moja pani mowi do mnie tamte bardziej mi sie podobaly i nie zaplacilabym za nie wiecej niz 10 funtow :shock3::shock3::shock3: a co lepsze patrzy na boczek kierowcy(RS4 B7) i na ten od s-line od pasazera strony i mowi ten ladniejszy :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3: mowie chlopaki mi nie uwierza :grin::grin::grin:
amaradaar Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 i nie uwierzyli :grin: powiedz żonie że za 5F były
kaju Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 No, dzieci moje, ponakurwiajmy basem troszkJe!
marcin_o23 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 zalozylem listwy od esy u siebie a moja pani mowi do mnietamte bardziej mi sie podobaly i nie zaplacilabym za nie wiecej niz 10 funtow :shock3::shock3::shock3: a co lepsze patrzy na boczek kierowcy(RS4 B7) i na ten od s-line od pasazera strony i mowi ten ladniejszy :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3: mowie chlopaki mi nie uwierza :grin::grin::grin: Ja ci wierze, jak wrzuciłem carbony do środka to moja mi mówi że alu było ładniejsze, teraz wpadły rotory a ona co za paskudne koła i że smak trace
MARCIN607 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jadę zaraz na,zmianę wtysków lpg na hana bo stare już lały- założenie mocy wróć ---------- Post dopisany at 07:21 ---------- Poprzedni post napisany at 07:18 ---------- zalozylem listwy od esy u siebie a moja pani mowi do mnietamte bardziej mi sie podobaly i nie zaplacilabym za nie wiecej niz 10 funtow :shock3::shock3::shock3: a co lepsze patrzy na boczek kierowcy(RS4 B7) i na ten od s-line od pasazera strony i mowi ten ladniejszy :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3: mowie chlopaki mi nie uwierza :grin::grin::grin: Ja ci wierze, jak wrzuciłem carbony do środka to moja mi mówi że alu było ładniejsze, teraz wpadły rotory a ona co za paskudne koła i że smak trace U mnie listwy się podobały ale jak jej recaro pokazałem chyba Mikasziego powiedziała że paskudne ah te baby
greg2505 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 moja wczoraj stwerdziła ,że przydałby się telewizorek czyt. rnse,więc trzeba szukać bo się nie rozmyśli
turzol Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nie ma jak zacząć dzień takim widokiem :facepalm: Gdyby komuś rzuciła się w oczy na aukcjach RNS-E z Seata Exeo to dajcie prosze cynka.
jozek726 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 :shock3: o k**wa, łapy poobcinać za takie coś :doh::facepalm:
amaradaar Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 no kur...a pięknie..... co za jeb..ane złodzieje... w ubezpieczeniu miałem rns-e wpisane? masz może fotkę numerów... albo klucz do rns-e był może na rnsiaku napisany?
Rekomendowane odpowiedzi