jozek726 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - Witam, mam do sprzedania używanie Audi RS4. Samochód ma nie sprawny silnik, oprócz tego wszystko działa. Samochód można obej co on ma za przód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Oferta - Audi RS4 - Witam, mam do sprzedania używanie Audi RS4. Samochód ma nie sprawny silnik, oprócz tego wszystko działa. Samochód można obejco on ma za przód ? troche B8 troche B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 to jest rs4 b7,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ściągnij zderzak to zobaczysz szkody... Pewnie chłodnica w banan, zaczepy lamp wylamane, plastiki itd. więc 500zl to nie będzie kosztować Aż tak ciemny nie jestem i wiem, że 3k+ na to mi pójdzie spokojnie, tylko nie groźnie to wygląda. Skorzystam z okazji, że wydupiłem i pomodzę, ale jak wspomniałem - brak czasu - siedzę w GB, a w sarnę przywaliłem w drodze na lotnisko... na kosztorys raczej dużo nie dadzą teraz się mądrzą. chyba ze wstawi do ASO na bezgotówkowe jeżeli jeszcze uznają ori graty. . a jaka firma ubezpieczeniowa Jakie kosztorysy, jakie ASO, jaka ubezpieczalnia. Auto na francuskich blachach w dodatku z przekreślonym dowodem, ubezpieczone na "miesięczne" w Polsce. Poza tym któraś ubezpieczalnia nawet przy AC wypłaci odszkodowanie przy zayebaniu w sarne w dodatku w miejscu, gdzie stoją znaki informacyjne o tego typu "pojazdach"? A co do szkód to wstępnie to co widać, czyli maska kompletna, zderzak pękł pod prawą lampą, prawa lampa na razie widać tylko plastik od kierunku że się "wybił", pas przedni oberwał na 100%, skoro maska się nie otwiera, chłodnice całe (auto bez żadnego "ale" dowiozło mnie jeszcze 50km na lotnisko - wycieków zero), jedynie jeden "dzyndzel" przy grilu co trzyma chłodnice klimy jest wyłamany, no ale to jest element pasa, więc pójdzie i tak do wymiany, a co dalej to się okaże, na koszta jestem przygotowany, także tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jak by ktoś coś znalazł dla siebie moge jeszcze potargować cenę Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Fly - imo zawsze po ruszaniu zawiasu jechałbym chociaż sprawdzić - to tylko 50zł. Pojadę, ale w Wawie to 100-150 zł No to już wiem skąd to pytanie to teraz pytanie, czy faktycznie od zmienionej geometrii poza scinaniem opon moze wystepowac jakies bicie na kierownicy (miedzy 130-150km/h), czy to jednak efekt uwalonej poduszki silnika... ? W stolicy inne zarobki no niestety, wiekszosc rzeczy tutaj kosztuje inaczej niz w mniejszych miastach, a zarobki przynajmniej w mojej branzy nie sa az tak drastycznie wyzsze jak w Krakowie, Poznaniu, czy Wroclawiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Koledzy czy jest na forum wątek poświecony zagadnieniu ori zmieniarek AUDI, opisane modele i jakie pracuja z jakim radiem? wstawilem Concert III radyjko jest chyba z 2007r i nie wiem jakie zmieniarki beda z tych dzialaly? czy zmieniarki o takich kodach: 8E0 035 111C i 8E0 035 111D będą działały bez żadnego problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Siema Pytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Koledzy czy jest na forum wątek poświecony zagadnieniu ori zmieniarek AUDI, opisane modele i jakie pracuja z jakim radiem? wstawilem Concert III radyjko jest chyba z 2007r i nie wiem jakie zmieniarki beda z tych dzialaly? czy zmieniarki o takich kodach: 8E0 035 111C i 8E0 035 111D będą działały bez żadnego problemu? ja miałem przy CIII zmieniarkę bez literki ,D 99% pasi, C nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jaką mamy szerokość kufra po złożeniu siedzeń w Avancie ? 1m ? W tym najwęższym miejscu co są boczki otwierane (od subwoofera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 chyba 1,10 ale na gumach uszczelkach jest 1m... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Siema Pytki. Wrrr ma sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Fly - imo zawsze po ruszaniu zawiasu jechałbym chociaż sprawdzić - to tylko 50zł. Pojadę, ale w Wawie to 100-150 zł No to już wiem skąd to pytanie to teraz pytanie, czy faktycznie od zmienionej geometrii poza scinaniem opon moze wystepowac jakies bicie na kierownicy (miedzy 130-150km/h), czy to jednak efekt uwalonej poduszki silnika... ? W stolicy inne zarobki no niestety, wiekszosc rzeczy tutaj kosztuje inaczej niz w mniejszych miastach, a zarobki przynajmniej w mojej branzy nie sa az tak drastycznie wyzsze jak w Krakowie, Poznaniu, czy Wroclawiu. hehe i tak Michał porównałeś do największych miast w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Fly - imo zawsze po ruszaniu zawiasu jechałbym chociaż sprawdzić - to tylko 50zł. Pojadę, ale w Wawie to 100-150 zł No to już wiem skąd to pytanie to teraz pytanie, czy faktycznie od zmienionej geometrii poza scinaniem opon moze wystepowac jakies bicie na kierownicy (miedzy 130-150km/h), czy to jednak efekt uwalonej poduszki silnika... ? Ja bym obstawiał źle wywarzane felgi, albo coś na piaście. Masz dystanse na przedniej osi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 130-150 i wibracje budy czasami kiery o dziwo to źle wyważony tył ---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- ostatnio walczyłem z wibracjami między 80-100km i "winowajcą" były teflonowe dystane,zarzuciłem metalowe i jak ręką odjął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jaką mamy szerokość kufra po złożeniu siedzeń w Avancie ?1m ? W tym najwęższym miejscu co są boczki otwierane (od subwoofera) Przyjmij, że mniej niż metr. Te boczki są profilowane. W sobotę miałem ten problem gdy próbowałem wcisnąć w poprzek bagażnika szafkę podakwariową (akwarium 100x50x40 cm). Nie weszła, musiałem położyć wzdłuż bagażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja bym obstawiał źle wywarzane felgi, albo coś na piaście. Masz dystanse na przedniej osi? No i miales racje... krzywa felga przod. Juz nie raz sie nauczylem, ze jak cos bije, to na bank kolo (felga / opona), ale u mnie bicie zaczelo sie dopiero jak zalozylem gwint, wiec ciekawostka btw. jakie cisnienie macie w 235/35/19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi