amaradaar Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Eeee miglanc aaa dzie je mój (znaczy twój ) ale dla mnie włącznik Dominikkku pytaj na poczcie:decayed: hehe no czym te to wysyłał gołębiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ustka godzine temu ---------- ---------- pochwalę się i moją babką b6 niebawem...ale to babcia w sumie musicie być wyrozumiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wiesz jak kasa dobra to sie mozna z nim rozstac;) a w zamian kupic cos fajniejszego ale można też jakiegoś grata kupić, jak tu ma się samochód pewny i w perfekcyjnym stanie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: C6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: C6 +1:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: C6 Łukasz jeżdziłem nie raz,nie kupiłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: C6 Łukasz jeżdziłem nie raz,nie kupiłbym +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: C6 A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: C6 A5 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 nie wypowiem się o jeździe bo nie jeździłem C6 ale jak na nią patrze to mam miętkę nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: C6 +1:decayed: +2 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ostatnio pojeździłem troszke A6 C6 3.0 TDI s-line Super autko! Jednak już duże, a do tego moim zdaniem sedan ładniejszy niż kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 A moim właśnie zdaniem w środku nie czuć tego, że jedziesz krową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: BMW E90 330D Najlepiej w M-pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: C6 A5 C-Klasse z pakietem AMG 3.2CDI:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 nie ma ktoś na sprzedaż przód s-line ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: BMW E90 330D Najlepiej w M-pakiet Ta zniewaga krwi wymaga ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:56 ---------- cóż jest fajniejszego od b6 chyba tylko b8...:whistling: C6 A5 C-Klasse z pakietem AMG 3.2CDI:jerk: I tu tez , jakies C- klasy , BMW tylko !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Pany zapodajcie linkiem dot. montazu schowkow pod fotelami B6/B7 prosze Szukam i szukam i lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi