Wandej Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Dobry schab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 zdrowa klacz ------------------- ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Zabójstwo w Poznaniu, zarzut dla 23-latka Student prawa zabił 26-latka ---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ---------- coś na lepszy nastrój lepiej zapodam : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 dywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3339406679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3339066019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pany które lepsiejsze?? trochę szkoda że to sport-line a nie s-line... i zajedzie pewno wiochą.. ale najważniejsze JAKI KOLOR pasuje do soul??? no i czy takie czy lepsze ori?? no i kurcze miałem gdizes zapisane numery na ori ale zapomniałem gdzie.. ma ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 dywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3339406679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3339066019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pany które lepsiejsze?? trochę szkoda że to sport-line a nie s-line... i zajedzie pewno wiochą.. ale najważniejsze JAKI KOLOR pasuje do soul??? no i czy takie czy lepsze ori?? no i kurcze miałem gdizes zapisane numery na ori ale zapomniałem gdzie.. ma ktoś ?? Antracyt Te są lepsze od ori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Panowie ja u siebie mam te z pierwszej aukcji, jestem zadowolony mimo, że już się nadają do wymiany, a o tym zabójstwie coś dziś w radiu słyszałem. jakby nie patrzeć koleś może się wymigać skoro student prawa:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Panowie wymienie termostat nie majac kanalu ? Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Panowie wymienie termostat nie majac kanalu ?Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Pewnie z góry masz dobre dojście Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 raczej się nie wymiga, wszystko nagrały kamery monitoringu głupia sprzeczka a efekty tragiczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Pewnie z góry masz dobre dojście Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Panowie wymienie termostat nie majac kanalu ?Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Tak. I rozumiem ze bez problemu to wszystko odpowietrze itp ? Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Pewnie z góry masz dobre dojście Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Panowie wymienie termostat nie majac kanalu ?Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Tak. I rozumiem ze bez problemu to wszystko odpowietrze itp ? Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Dzieki chlopaki Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wyważyłem felgi jeszcze raz i jest zdecydowanie lepiej, ale dalej coś tam niby bije, ale tylko przy większych prędkościach. Na wulkanizacji powiedzieli, że felgi i opony proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 a średnice felgi na piaste jaką masz?? jakieś wkładki teflonowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Ktos bral z Was adapterek do przekladki klimatronika z b6/b7 od Stichy? Bo nie wiem gdzie wlozyc pin od jednego kabelka, drugi brazowy to wiem ze do masy auta. Za info z gory dzieki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 a średnice felgi na piaste jaką masz?? jakieś wkładki teflonowe? Ori fele Pamiętam jak pisałes, że Ci bije i ustało jak zmieniłeś pierścień centrujący z plastikowego na aluminiowy, no ale u mnie nie ma żadnego pierścienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 :banan: AUDI A4 B6 (COLOUR) INSTRUMENT SPEEDO CLUSTER +PIN NUMBER | eBay ---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi