Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi kiedyś tak samo rozjebali opony i to przy mnie gość łyżką tak jebnął przy naciągania opony że kawałek odleciał skasowałem go parę złotych miał szczęście że nie były nowe ;)

memory five-wladi i wszystko jasne:)

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Solar dach można normalnie otwierać i zamykać tak ? Tylko nie można odsłonić tej zasłonki na nim ?

Opublikowano
Solar dach można normalnie otwierać i zamykać tak ? Tylko nie można odsłonić tej zasłonki na nim ?

Uchyla się i otwiera jak normalny, ale osłonka jest stała i nie da się jej ręcznie zamknąć/otworzyć

Opublikowano

Uchyla się i otwiera jak normalny, ale osłonka jest stała i nie da się jej ręcznie zamknąć/otworzyć

niby by sie dało tylko i tak gówno przez to będzie widać:grin:

Opublikowano

w sumie prawda :decayed:

Pany czy to przegub zewnetrzny?

Jadąc na wprost lekko postukuje w okolicach lewego koła, skręcając w prawo stuk z lewego koła nasila się.

Opublikowano

Trzeba zacząć zbierać kasę i odwiedzić Dominika :decayed:

Opublikowano
:hi: co tu taka cisza? Wszyscy na wakacjach?:decayed:
Opublikowano
:hi: Od wczoraj w nocy forum odmówiło współpracy - dopiero niedawno wróciło do życia - pewnie nie wszyscy jeszcze o tym wiedzą :wink:
Opublikowano

Znow bylo zawieszone forum...jak ja tego nie lubie. Jaki jest nick na fejsie do naszego forum? Aby tam popisac jsk tu nie idzie. Od wczoraj poznego wieczora nie dzialalo do 8:30 to napewno

Opublikowano
:hi: co tu taka cisza? Wszyscy na wakacjach?:decayed:

Jaka cisza? Znow nie bylo dostepu do forum od poznego wczorajszego wieczora do dzis conajmniej 8:30

Opublikowano

Jaka cisza? Znow nie bylo dostepu do forum od poznego wczorajszego wieczora do dzis conajmniej 8:30

Opublikowano

JKa cisza? :)

Opublikowano
Znow bylo zawieszone forum...jak ja tego nie lubie. Jaki jest nick na fejsie do naszego forum? Aby tam popisac jsk tu nie idzie. Od wczoraj poznego wieczora nie dzialalo do 8:30 to napewno

https://www.facebook.com/Audi.A4.Klub.Polska

Btw - macie może problem z dodawaniem postów ?? Mi po każdym poście się strona wysypuje ...:facepalm:

Opublikowano

Wiesz co ja pisalem z fona z tapatalk i przy probie dodania posta errory walilo wiec wszedlem na forum z przegladarki i teraz okazuje sie ze wszystkis posty wskoczyly na forum heh.. i nie moge ich nadmiaru teraz poki co skasowac bo wywala mi error database. Ciekawe faktycznie z przegladarki nie idzie posta wyslac a Tapatalk wysyla posta na forum pomimo wyskakujacego bledu

Opublikowano

Przez przeglądarkę jest dokładnie tak samo - wywala error - odświeżasz stronę i post jest :grin:

Opublikowano

w sumie prawda :decayed:

Pany czy to przegub zewnetrzny?

Jadąc na wprost lekko postukuje w okolicach lewego koła, skręcając w prawo stuk z lewego koła nasila się.

Całkiem możliwe, jak to jest tylko przy ruszaniu to może też to być wahacz.

Opublikowano

Wreszcie działa! :siema:

Opublikowano

Witam po przerwie. Jakie są objawy czegoś niedobrego z maglem lub wspomaganiem?