wladi Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Mi kiedyś tak samo rozjebali opony i to przy mnie gość łyżką tak jebnął przy naciągania opony że kawałek odleciał skasowałem go parę złotych miał szczęście że nie były nowe memory five-wladi i wszystko jasne:)
jozek726 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Solar dach można normalnie otwierać i zamykać tak ? Tylko nie można odsłonić tej zasłonki na nim ?
turzol Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Solar dach można normalnie otwierać i zamykać tak ? Tylko nie można odsłonić tej zasłonki na nim ? Uchyla się i otwiera jak normalny, ale osłonka jest stała i nie da się jej ręcznie zamknąć/otworzyć
domin79 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Solar dach można normalnie otwierać i zamykać tak ? Tylko nie można odsłonić tej zasłonki na nim ? Uchyla się i otwiera jak normalny, ale osłonka jest stała i nie da się jej ręcznie zamknąć/otworzyć niby by sie dało tylko i tak gówno przez to będzie widać
turzol Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Solar dach można normalnie otwierać i zamykać tak ? Tylko nie można odsłonić tej zasłonki na nim ? Uchyla się i otwiera jak normalny, ale osłonka jest stała i nie da się jej ręcznie zamknąć/otworzyć niby by sie dało tylko i tak gówno przez to będzie widać w sumie prawda Pany czy to przegub zewnetrzny? Jadąc na wprost lekko postukuje w okolicach lewego koła, skręcając w prawo stuk z lewego koła nasila się.
jozek726 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Solar dach można normalnie otwierać i zamykać tak ? Tylko nie można odsłonić tej zasłonki na nim ? Uchyla się i otwiera jak normalny, ale osłonka jest stała i nie da się jej ręcznie zamknąć/otworzyć niby by sie dało tylko i tak gówno przez to będzie widać Trzeba zacząć zbierać kasę i odwiedzić Dominika
Kshyhu87 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 ma ktoś na zbyciu włącznik regulacji wysokości świateł + CLH ? nr 8E1919094A http://en.bildelsbasen.se/global/images/image.php?src=/mnt/newftp/144/bil/lgnr/450534_1.jpg&width=370&height=
jozek726 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 co tu taka cisza? Wszyscy na wakacjach?
mateo1597 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Od wczoraj w nocy forum odmówiło współpracy - dopiero niedawno wróciło do życia - pewnie nie wszyscy jeszcze o tym wiedzą
serfin Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Znow bylo zawieszone forum...jak ja tego nie lubie. Jaki jest nick na fejsie do naszego forum? Aby tam popisac jsk tu nie idzie. Od wczoraj poznego wieczora nie dzialalo do 8:30 to napewno
serfin Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 co tu taka cisza? Wszyscy na wakacjach? Jaka cisza? Znow nie bylo dostepu do forum od poznego wczorajszego wieczora do dzis conajmniej 8:30
serfin Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Jaka cisza? Znow nie bylo dostepu do forum od poznego wczorajszego wieczora do dzis conajmniej 8:30
mateo1597 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Znow bylo zawieszone forum...jak ja tego nie lubie. Jaki jest nick na fejsie do naszego forum? Aby tam popisac jsk tu nie idzie. Od wczoraj poznego wieczora nie dzialalo do 8:30 to napewno https://www.facebook.com/Audi.A4.Klub.Polska Btw - macie może problem z dodawaniem postów ?? Mi po każdym poście się strona wysypuje ...
serfin Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Wiesz co ja pisalem z fona z tapatalk i przy probie dodania posta errory walilo wiec wszedlem na forum z przegladarki i teraz okazuje sie ze wszystkis posty wskoczyly na forum heh.. i nie moge ich nadmiaru teraz poki co skasowac bo wywala mi error database. Ciekawe faktycznie z przegladarki nie idzie posta wyslac a Tapatalk wysyla posta na forum pomimo wyskakujacego bledu
mateo1597 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Przez przeglądarkę jest dokładnie tak samo - wywala error - odświeżasz stronę i post jest
H4mm3R Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Solar dach można normalnie otwierać i zamykać tak ? Tylko nie można odsłonić tej zasłonki na nim ? Uchyla się i otwiera jak normalny, ale osłonka jest stała i nie da się jej ręcznie zamknąć/otworzyć niby by sie dało tylko i tak gówno przez to będzie widać w sumie prawda Pany czy to przegub zewnetrzny? Jadąc na wprost lekko postukuje w okolicach lewego koła, skręcając w prawo stuk z lewego koła nasila się. Całkiem możliwe, jak to jest tylko przy ruszaniu to może też to być wahacz.
slo Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Witam po przerwie. Jakie są objawy czegoś niedobrego z maglem lub wspomaganiem?
Rekomendowane odpowiedzi