miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 panowie orientuje się może ktoś do jakiego modelu/silnika podchodzą tarcze przednie 320mmB7 3.0 tdi... i co to już ? Mój łeb.. trza było nie chlać tyle bimbru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Mikaszi ja Ci tylko podałem przykład bo mam właśnie takie u siebie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ja mam u siebie heble z audi S4 B5 i też mam takie tarcze pytam bo jak zamawiałem to ktoś się chyba pomylił na pakowni i wysłali mi dwa komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ja mam u siebie heble z audi S4 B5 i też mam takie tarcze pytam bo jak zamawiałem to ktoś się chyba pomylił na pakowni i wysłali mi dwa komplety Ja jebie Ty to chyba w czepku się urodziłeś weź wogóle takich rzeczy tu nie pisz chcesz w końcu dostać wjeby:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 odczekałem dwa tygodnie czy się o to upomną , ale jest cisza więc trzeba to opylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ja mam u siebie heble z audi S4 B5 i też mam takie tarcze pytam bo jak zamawiałem to ktoś się chyba pomylił na pakowni i wysłali mi dwa komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ty powinienes miec ksywke Mr. Farcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ja mam u siebie heble z audi S4 B5 i też mam takie tarcze pytam bo jak zamawiałem to ktoś się chyba pomylił na pakowni i wysłali mi dwa komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Mówiłem łowca okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 ogólnie to zamówiłem komplet klocki i tarcze pierwszego dnia przyszły klocki i tarcze a drugiego same tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ile zaśpiewać za komplet do samopoziomowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ile zaśpiewać za komplet do samopoziomowania? Dam trzy dyszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jaka jest mniejwiecej rozsadna cena za kompletny schowek z lodowka, 2 poleczkami, rurka i oczywiscie sprawna klapa do B6/B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ile zaśpiewać za komplet do samopoziomowania? Dam trzy dyszki. Daję pięć i odbiór osobisty Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ile zaśpiewać za komplet do samopoziomowania? Dam trzy dyszki. Daję pięć i odbiór osobisty Tapnięte z SGS III Co to kuźwa targ u ruskych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Mikaszi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 też cie lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Moi drodzy szybkie pytanie, co może być przyczyną że w fotelu jest pompowanie ledzwi góra/dół , a niestety nie działa prawo/lewo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Moi drodzy szybkie pytanie, co może być przyczyną że w fotelu jest pompowanie ledzwi góra/dół , a niestety nie działa prawo/lewo ?Mogą być zębatki już wyrobione:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Moi drodzy szybkie pytanie, co może być przyczyną że w fotelu jest pompowanie ledzwi góra/dół , a niestety nie działa prawo/lewo ? zapewne drut lędzwi peknun:wink: gdzieś był opis jak to gówno naprawić ---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-bfb-tylna-oslona-siedzenia-ciegno-pompowania-nowatorska-naprawa-59165/ znalazłam:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi