miszka Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 kuwa, wczoraj mi flashem walnęło na M1 a całe 60m/h było... na 40 o 11 w nocy i 60F nie twoje i do tego jak masz prawko angielskie albo zieloną kartę to jeszcze 3 punkciki ja nie mam ani jednego ani drugiego i te punkciki mogę se wsadzić i tak ogólnie to siema nie zgodze sie z tymi punkcikami Maichal mialem polskie prawko jak mnie jeb ... 2 razy i punkty sa w systemie wymienilem na ang i counter part przyszlo odrazu z nimi takze kazdy nawet na rumunskim prawku:decayed: ma swoja kartoteke tutaj jak go upoluja a jak bylem w sadzie na jednej z rozpraw to koles na polskim prawku bedac na % pozwolil swojej zonie jechac na provisionalu 10 pkt z miejsca i 600 mandatu :shock3::shock3: jeżdżę po UK już ponad 7 lat i nie raz płaciłem mandat za prędkość i też nie raz byłem ponaglany żeby zmienić prawko na angielskie albo żeby chociaż tą kartę wyrobić. z ostatnich 3 lat jak latam B6 mam tych punków już 10 i same za prędkość. Wiem że widnieją one w systemie ale jak do tej pory nic się w tej sprawie nie dzieje i mam nadzieje że tak zostanie
daniels Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 gdzie to weselicho to podjade do konwoju
serfin Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Na pograniczu Warminsko-Mazurskiego i Podlaskiego, ale juz na terenie Podlasia. Raczki taka miejscowosc docelowa bedzie, niedaleko stad do Augustowa Suwalk czy mojego miasta Ełku, nie ma to jak jeziorka a pogoda dzis plazowa
daniels Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Na pograniczu Warminsko-Mazurskiego i Podlaskiego, ale juz na terenie Podlasia. Raczki taka miejscowosc docelowa bedzie, niedaleko stad do Augustowa Suwalk czy mojego miasta Ełku, nie ma to jak jeziorka a pogoda dzis plazowa to podjade niedaleko mam
tomcrack27 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Na pograniczu Warminsko-Mazurskiego i Podlaskiego, ale juz na terenie Podlasia. Raczki taka miejscowosc docelowa bedzie, niedaleko stad do Augustowa Suwalk czy mojego miasta Ełku, nie ma to jak jeziorka a pogoda dzis plazowa to podjade niedaleko mam im nas wiecej tym lepiej i widowiskowo bedzie:decayed:
miszka Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 tylko żebyś nie zapomniał że to twoje wesele
tomcrack27 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 tylko żebyś nie zapomniał że to twoje wesele moja juz sie smieje ze spota robie a nie wesele
serfin Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 A ja nie zdarzylem wstawic przedniego zderzaka sline bo pieprzony Gajos przycina w uja i mi ramki do spryskow wysyla juz chyba z miesiac.
jozek726 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 A ja nie zdarzylem wstawic przedniego zderzaka sline bo pieprzony Gajos przycina w uja i mi ramki do spryskow wysyla juz chyba z miesiac. Ja tez cos u gajosa zamawialem ,pol roku temu i do dzis nie ma nic
tomcrack27 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 A ja nie zdarzylem wstawic przedniego zderzaka sline bo pieprzony Gajos przycina w uja i mi ramki do spryskow wysyla juz chyba z miesiac. widze ze masz to samo co ja tez czekam juz ponad tydzien na klapki od spryskow i tez nie moge zalozyc zderzaka
daniels Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar ---------- Post dopisany at 11:22 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ---------- tu się pany zamwia i 3 dni max i ceny raczej lepsze niż u reszty
H4mm3R Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar---------- Post dopisany at 11:22 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ---------- tu się pany zamwia i 3 dni max i ceny raczej lepsze niż u reszty Panie wszystko zależy co zamówisz, ja na getem też się raz przejechałem i mijam ich szerokim łukiem
daniels Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 bo wpłaciłes flote,bierze się za pobraniem i nie ma nigdy problemu
H4mm3R Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 bo wpłaciłes flote,bierze się za pobraniem i nie ma nigdy problemu Nie wiem jak to było ale wolę w ASO zamówić.
Rekomendowane odpowiedzi