Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też nie wiem jak chcesz to Ci mogę trochę postów oddać jak potrzebujesz:decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

też bym Ci mógł trochę odstąpić, w końcu listwy Ci odstąpiłem :decayed:

a tak serio to z głupoty pytam :wink:

Opublikowano
a tak z innej beczki, jak się sprawdza kto ma najwięcej postów napisane np w divisionie ?
A co chcesz wiedzieć? Nie dasz rady zostać największym spamowcem.....bo ja nim jestem:polew:

czy ja wiem czy ty :whistling: jest tu na forum taki jeden smieszny co to od konca stycznia ma ponad 600 postow :grin:

Opublikowano

Ty już przestań z tymi listwami dałeś ciała i tyle następnym razem będziesz mądrzejszy:decayed:

---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ----------

a tak z innej beczki, jak się sprawdza kto ma najwięcej postów napisane np w divisionie ?
A co chcesz wiedzieć? Nie dasz rady zostać największym spamowcem.....bo ja nim jestem:polew:

czy ja wiem czy ty :whistling: jest tu na forum taki jeden smieszny co to od konca stycznia ma ponad 600 postow :grin:

Dawaj go tu który to...chce być lepszy?:grin:
Opublikowano

?

Opublikowano

?

+1 , chce wiedzieć :decayed:

Opublikowano

kiedys w pogaduchach sie udzielał a nikt nie wiedział o co mu bangla wladi pamietasz ten co o jakims kolesiu z motula czy czegos pisal nabija posty skubaniec jak cos :grin:

Opublikowano

Nie kojarzę ale w pogaduchach się przecież posty nie nabijają:whistling:

Opublikowano

Niech mi ktoś powie jaką kartę pamięci do RNSa mam kupić żeby fajnie szybko chodziła ?

Opublikowano
Nie kojarzę ale w pogaduchach się przecież posty nie nabijają:whistling:

:facepalm: przeciez wiem :polew: mniejsza o to kto

na mnie czas panowie maleństwo snu się domaga :decayed:

Opublikowano

Wogole trzeba by w trojke spota kiedys walnac

mikaszi, barrowiec, ja

3x blue

Może Bank Holiday 26.VIII??

Opublikowano
Niech mi ktoś powie jaką kartę pamięci do RNSa mam kupić żeby fajnie szybko chodziła ?

16 se zapodaj i bedzie smigała a firma chyba obojetna:wink:

Opublikowano
Opublikowano

ja tak bym chciał 4-6gb :wink:

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ----------

:wink:

Opublikowano

Józek ma leda więc 16 będzie oki:wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ----------

bier 16 umnie smiga az miło:wink:

Opublikowano

Wogole trzeba by w trojke spota kiedys walnac

mikaszi, barrowiec, ja

3x blue

Może Bank Holiday 26.VIII??

ja jestem na urlopie w PL od 08.08 do 05.09

Opublikowano

bier 16 umnie smiga az miło:wink:

zaraz zobaczę co na alledrogo oferują, bo kurcze wyjąłem z aparatu kartę i muszę przekładać :doh: