Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może zacznij od tego aby podmienić moduł komfortu :wink4:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 15:04_________________________________________________a potem możesz szukać dalej w instalacji.

Opublikowano

w czwartek jadę do Grzanka-podepnie vag może wyjdą błędy ;([br]Dopisany: 08 Luty 2011, 15:17_________________________________________________Korol twój bedzie dawcą do prób

Opublikowano

znam ten ból - pół roku miałem 18 pkt..

Mam 21 pkt.. A nie sorry już 20pkt.

W kwietni kasuje mi sie pierwsza 10tka. W Lipcu - Sierpniu druga.. :naughty:

Mnie 6 stycznia złapali na suszarkę na alejach jerozolimskich 10pkt i 500zł :wallbash: Cały rok praktycznie czekania mam na kasację punktów

Opublikowano

Mnie 6 stycznia złapali na suszarkę na alejach jerozolimskich 10pkt i 500zł :wallbash: Cały rok praktycznie czekania mam na kasację punktów

W stronę Pruszkowa ? :naughty:

Czy (w drugą stronę) przed skrzyżowaniem z Łopuszańską ? :naughty:

Opublikowano

W stronę Pruszkowa ? :naughty:

Czy (w drugą stronę) przed skrzyżowaniem z Łopuszańską ? :naughty:

W stronę Warszawy zaraz za skrzyżowaniem z Ryżową.Zaczaili się za kupą śniegu i akurat mi się zachciało trochę szybciej pojechać.Jeszcze sugerowali mi żeby dał im w łapę

Opublikowano

Cwaniaczki :naughty: :naughty:

Opublikowano

Jak sugerowali :D ? Trzeba było dać i by spokój był :P bez punktów

Opublikowano

Byłem dzisiaj na tym szrocie i kupiłem 3x zderzaczki : tył avant pod pdc na 2 rurki, tyl avant 2 rurki (zarezerwowany) i przód riggera. Jutro wrzucę fotki jak by ktoś był zainteresowany.

Opublikowano

jak mozesz to daj foto rigera a wiesz jaka cena jego jest?

byl ostatnio na allegro za 250zl ale srednio on wyglada :thumbdown:

Opublikowano

Jak sugerowali :D ? Trzeba było dać i by spokój był :P bez punktów

Dokładnie. Jak jechałem na strojenie do Rogala, to złapali mnie w strone w-wy i z powrotem również w 1 dzień dwa różne patrole. W obu przypadkach przekroczenie o 45 i 48km/h. Powinienem dostać razem 16 pkt i 800zł. Skończyło się na 2x 100zł w łapę. :naughty: :gwizdanie: Sami mi się skarżyli, że mało zarabiają. :D

Opublikowano

Jutro rano postaram się wrzucić fotki. Co do ceny to na pewno nie chciałbym być stratny, ale pomyślimy.

Rzecz gustu :good:

Opublikowano

Jutro rano postaram się wrzucić fotki. Co do ceny to na pewno nie chciałbym być stratny, ale pomyślimy.

Rzecz gustu :good:

no tez sie nad nim zastanawialem patrzac na foty aut z tym pakietem ale jednak to nie moj gust :tongue4:

Opublikowano

jak tam ms design Wandej? Jakiś postęp?

Opublikowano

jak tam ms design Wandej? Jakiś postęp?

Nie mam czasu za bardzo :disgust: Nie wiem czy nie oddam tego mojemu lakiernikowi i zobacze co on na to powie :gwizdanie:

A jak nie to ja opier.dole :decayed: Kurcze szperam w necie ale nie ma nigdzie jakiegos opisu :disgust:

Opublikowano

Chłopki, co sądzicie o mojej stronie ?:D Trochę amatorstwo ale próbuję rozkręcić tylko teraz nie mam za dużo czasu. www.audidrivers.net

Zna się ktoś na domenach, przekierowaniach itp? Bo mam parę pytań

Opublikowano

Chłopki, co sądzicie o mojej stronie ?:D Trochę amatorstwo ale próbuję rozkręcić tylko teraz nie mam za dużo czasu. www.audidrivers.net

nie jest po naszemu- o tyle Ci powiem :tongue4:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 19:54_________________________________________________e sorry jest coś po naszemu :good:
Opublikowano

nie jest po naszemu- o tyle Ci powiem :tongue4:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 19:54_________________________________________________e sorry jest coś po naszemu :good:

Marcin nie maja u mnie tego kapcia do kompletu :disgust: