turzol Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 kurde musze se przestawic na automatyczne dogrzewanie silnika:decayed: u Ciebie jest jeszcze elektryczna nagrzewnica więc luzik, a wyposażone seryjnie w webasto jej nie posiadają.
domin79 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 kurde musze se przestawic na automatyczne dogrzewanie silnika:decayed: u Ciebie jest jeszcze elektryczna nagrzewnica więc luzik, a wyposażone seryjnie w webasto jej nie posiadają. a widzisz o tym niewiedziałem:decayed:
klysek Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 kurde musze se przestawic na automatyczne dogrzewanie silnika:decayed: u Ciebie jest jeszcze elektryczna nagrzewnica więc luzik, a wyposażone seryjnie w webasto jej nie posiadają. a widzisz o tym niewiedziałem:decayed: amator
turzol Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 kurde musze se przestawic na automatyczne dogrzewanie silnika:decayed: u Ciebie jest jeszcze elektryczna nagrzewnica więc luzik, a wyposażone seryjnie w webasto jej nie posiadają. a widzisz o tym niewiedziałem:decayed: no ja nie mam tego wynalazku, za to sprawne webasto szybciej dogrzeje motor Jak miałem wysraną pompkę wody przy piecu to zanim się zagrzał to zdążyłem do roboty dojechać 20km
jozek726 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Zazdroszcze wam tego webasto u mnie kiedys bylo ale piec nawalil i zdemontowali
turzol Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Zazdroszcze wam tego webasto u mnie kiedys bylo ale piec nawalil i zdemontowali sam piec czy reszta gratów poszła do rozbiórki?
jozek726 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Reszta tez:facepalm: tzn zostala wiazka, sterowanie od srodka a czy cos wiecej to nie wiem
turzol Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 To kompletuj i montuj bo Cie zima zastanie
jozek726 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 raczej już w tą zimę nie będę miał tej wygody
Gość harry19-19 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 ja na szczęście opanowałem wszystkie filtry razem olejem i termostatem na zimę teraz tylko oponki zmienić i podwójny wydech założyć
jozek726 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Panowie te zielone plastiki co trzymają halogen mają jakieś numerki ? Może dostane je na allegro ?
Fr0styyy. Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Jestem zagubiony i nie wiem co robić :E Pojechałem na SKP, tym razem inną niż wcześniej. Amory przód 65%, tył 60% oO (teraz nie wiem, czy zwracać amory, które leżą w bagażniku czy montować..). Z przodu na szarpakach żadnych luzów nie wyczuł w dolnych wahaczach, do górnych nie mógł podejść, bo ręki nie idzie wsadzić :E Teraz nie wiem, skoro dół jest w porządku to może to końcówki drążków pukają? Poza tym z tyłu tym razem powiedział, że poduszka jest do wymiany, przy wahaczu czy coś. Taka gumowa tuleja, widziałem, że chyba za duży luz ma to coś.
Wandej Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Jestem zagubiony i nie wiem co robić :EPojechałem na SKP, tym razem inną niż wcześniej. Amory przód 65%, tył 60% oO (teraz nie wiem, czy zwracać amory, które leżą w bagażniku czy montować..). Z przodu na szarpakach żadnych luzów nie wyczuł w dolnych wahaczach, do górnych nie mógł podejść, bo ręki nie idzie wsadzić :E Teraz nie wiem, skoro dół jest w porządku to może to końcówki drążków pukają? Poza tym z tyłu tym razem powiedział, że poduszka jest do wymiany, przy wahaczu czy coś. Taka gumowa tuleja, widziałem, że chyba za duży luz ma to coś. A mówiłeś że ujowe są
domin79 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Panowie te zielone plastiki co trzymają halogen mają jakieś numerki ? Może dostane je na allegro ? Józek chyba mam w starym zdesiu:decayed: ile potzreba:wink:
Fr0styyy. Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Jestem zagubiony i nie wiem co robić :EPojechałem na SKP, tym razem inną niż wcześniej. Amory przód 65%, tył 60% oO (teraz nie wiem, czy zwracać amory, które leżą w bagażniku czy montować..). Z przodu na szarpakach żadnych luzów nie wyczuł w dolnych wahaczach, do górnych nie mógł podejść, bo ręki nie idzie wsadzić :E Teraz nie wiem, skoro dół jest w porządku to może to końcówki drążków pukają? Poza tym z tyłu tym razem powiedział, że poduszka jest do wymiany, przy wahaczu czy coś. Taka gumowa tuleja, widziałem, że chyba za duży luz ma to coś. A mówiłeś że ujowe są Nie robiłem tyłu jeszcze
jozek726 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 najlepiej 4 sztuki a minimum 2 bo moje są przekręcone i halogen się nie trzyma kompletnie
Wandej Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Jestem zagubiony i nie wiem co robić :EPojechałem na SKP, tym razem inną niż wcześniej. Amory przód 65%, tył 60% oO (teraz nie wiem, czy zwracać amory, które leżą w bagażniku czy montować..). Z przodu na szarpakach żadnych luzów nie wyczuł w dolnych wahaczach, do górnych nie mógł podejść, bo ręki nie idzie wsadzić :E Teraz nie wiem, skoro dół jest w porządku to może to końcówki drążków pukają? Poza tym z tyłu tym razem powiedział, że poduszka jest do wymiany, przy wahaczu czy coś. Taka gumowa tuleja, widziałem, że chyba za duży luz ma to coś. A mówiłeś że ujowe są Nie robiłem tyłu jeszcze Przód na tych ode mnie składałeś?? One 2 lata mają tylko:wink: Po za tym na gumie 15` zimowej wyszłoby Ci po 80%
Rekomendowane odpowiedzi