Wandej Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 a ile chcesz przeznaczyć ? 30k chciałbym się zamknąć. Chyba że było by coś godnego trochę drożej Ty ale wiesz że diesel ma 4k obrotów:bag: Za 30k polowalbym na ASN z Q i zalozyc gaz:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Gość Edyta Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Czasem jak przeglądam niektóre aukcje to nóż w kieszenie się otwiera Nie mam ciśnienia na kupno, także sporadycznie przeglądam auta. Założenie było kupić auto po nowym roku, chyba że się trafi wcześniej coś fajnego Auto Laguny bym z pocałowaniem kupił jak by jeszcze raz sprzedawał jakie to ? nie mów józek , że Grzegorza nie znasz
jozek726 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 to trzeba mówić tak od razu, no ale niestety auto sprzedane
WhyMe? Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Myślałem też na benzyną. Jedyna którą bym chciał to 3.2 FSI w B7 Wandej co to za motor jest? ---------- Post dopisany at 18:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- Audi A4 S-LINE PLUS MAX WYPAS IDEAŁ 2004 Opole ? Tablica.pl Audi A4 31800.00 PLN. NYSA - OPOLE - WROCŁAW - KRAKÓW - KATOWIICE - otoMoto.pl O to chodzi
Wandej Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Myślałem też na benzyną. Jedyna którą bym chciał to 3.2 FSI w B7 Wandej co to za motor jest? ---------- Post dopisany at 18:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- Audi A4 S-LINE PLUS MAX WYPAS IDEAŁ 2004 Opole ? Tablica.pl Audi A4 31800.00 PLN. NYSA - OPOLE - WROCŁAW - KRAKÓW - KATOWIICE - otoMoto.pl O to chodzi 3.0 220KM:naughty: o mały włos bym miał taka jak byłem q Niemczech stała tylko avant i słupek środkowy miała wspawany:kwasny: Ale jaki dźwięk:shock: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
jozek726 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ale nad 1,8 T BEX w QUTTRO też bym pomyślał
WhyMe? Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Te 3.0 tylko w kuhwe pali a nie jedzie 1.8T po programie robi z tego budyń ale nad 1,8 T BEX w QUTTRO też bym pomyślał +1
Wandej Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Te 3.0 tylko w kuhwe pali a nie jedzie 1.8T po programie robi z tego budyń ale nad 1,8 T BEX w QUTTRO też bym pomyślał +1 Wstyd stawać 1.8t przy tej 3 litrowce. A palą pewnie podobnie bo 1.8t oszczędny na pewno nie jest Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
klysek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 a ja szukam poczciwego 1.9TDI AWX i nic innego nie wchodzi w gre
norka Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Panowie pomocy. Mialem jechac dzisiaj do PL a tu taki h..j wielki ku..wa niema swiatla w przyczepce
chomiczesq Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Pany jakis tydzien temu moze 2 wyslalem zgloszenie na meila i cisza. Jak mam to rozumiec?
klysek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Panowie pomocy. Mialem jechac dzisiaj do PL a tu taki h..j wielki ku..wa niema swiatla w przyczepce ale zadnych swiatel nie masz ?
tomcrack27 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Pany jakis tydzien temu moze 2 wyslalem zgloszenie na meila i cisza. Jak mam to rozumiec? ze trzeba czekac:whistling:
klysek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Pany jakis tydzien temu moze 2 wyslalem zgloszenie na meila i cisza. Jak mam to rozumiec? ja wysłałem pol roku temu i odpisali ze mam slabe auto dla starych dziadow zwlaszcza taki jeden wladi
tomcrack27 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Pany jakis tydzien temu moze 2 wyslalem zgloszenie na meila i cisza. Jak mam to rozumiec? ja wysłałem pol roku temu i odpisali ze mam slabe auto dla starych dziadow zwlaszcza taki jeden wladi
norka Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Panowie pomocy. Mialem jechac dzisiaj do PL a tu taki h..j wielki ku..wa niema swiatla w przyczepce ale zadnych swiatel nie masz ?[/quote tylko w przyczepce
tomcrack27 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 no to gniazdo sprawdz moze tam cos ci nie laczy panie
norka Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 do gniazda nie dochodzi prad, przejsciówka jest dobra bo podlaczalem do innego auta i swiatla swiecily
klysek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 sprawdz piny w gniezdzie ,chyba ze masz 13 pinowy to bedzie inny schemat 30 > Masa 58 L > lewe światło postojowe 58 R > Prawe światło postojowe 54 > STOP L > Lewy kierunkowskaz R > Prawy kierunkowskaz + lub 54+ > Światło dodatkowe (przeciwmgielne) To sa podstawowe światła które uprawiniają do poruszania się po drogach.
norka Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ok dzieki, jutro dalej bo dzisiaj juz niemam nerwów do tego ustrojstwa
Rekomendowane odpowiedzi