marcin9680 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Dokladnie o to chodzi ŁOŻYSKO WENTYLATORA VISCO WISCO AUDI A3 A4 A6 (3558420595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Tak wiec mozesz sprobowac kupic na Alledrogo lub u TOM-a ---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- A to jest numer czesci: 058 115 136A ale do sprawdzenia a u Dalenczyka na stronie kosztuje 129.8zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Pany ma ktoś jakieś inne przetwornice D2S niż ori Valeo?? Kurfa te moje padają jak muchy:facepalm: Nie wiem o co chodzi ale siada z prawej zawsze a potem za miesiąc zmienie na drugą i poprzednia znowu działa:kwasny:Co jest? Tanie nie są bo 200zł za używki chcą wez se kup koito i bedziesz miał z bańki:wink: Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSz_A4 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 :hi:Potrzebuje dystanse 15mm 5x112 na gwałt najlepiej z lubelskiego:wink: ma ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 co jest grane - świecą mi się kontrolki hamulca i absu, miga kontrolka świec żarowych i nie mam żadnego światła stop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 :hi:Potrzebuje dystanse 15mm 5x112 na gwałt najlepiej z lubelskiego:wink: ma ktoś ?? ja mam kurde duraluminium , śruby w komplecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 co jest grane - świecą mi się kontrolki hamulca i absu, miga kontrolka świec żarowych i nie mam żadnego światła stop ? już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Pany ma ktoś jakieś inne przetwornice D2S niż ori Valeo?? Kurfa te moje padają jak muchy:facepalm: Nie wiem o co chodzi ale siada z prawej zawsze a potem za miesiąc zmienie na drugą i poprzednia znowu działa:kwasny:Co jest? Tanie nie są bo 200zł za używki chcą później musisz zalac szczeline miedzy plastikiem a przetwornica -klejem na gorąco lub silikonem. Pod d2s jest fajna przetwornica np z Civic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Sprzedawaj jak najszybciej:decayed: ---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:12 ---------- co jest grane - świecą mi się kontrolki hamulca i absu, miga kontrolka świec żarowych i nie mam żadnego światła stop ? Czujnik pod pedalem hamulca. 52 zl w ASO wymiana 3 min:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macietola Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 http://a4-klub.pl/pomorskie-63/azet-auto-serwis-pruszcz-gdansk-wnioski-wyciagniesz-280487/index2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Sprzedawaj jak najszybciej:decayed:---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:12 ---------- co jest grane - świecą mi się kontrolki hamulca i absu, miga kontrolka świec żarowych i nie mam żadnego światła stop ? Czujnik pod pedalem hamulca. 52 zl w ASO wymiana 3 min:wink: już znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 :hi:Potrzebuje dystanse 15mm 5x112 na gwałt najlepiej z lubelskiego:wink: ma ktoś ?? mam 4 sztuczki HR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 ile warto dać za oba grille z esy?? aby nie przepłacić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Po 200-250 sztuka to chyba dobrs cena. Chociaż Jeden twki kupił dużo dużo taniej- wiesz że mówię o TOBIE:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 dzisiaj ogladalem kolejne B6 i podczas przejazdzki skonczylo sie wspomganie nie mowiac o roznych odcieniach czerni na samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 czy ktos z szanownego grona jurry divisionu rozpatrzyl moje podanie pozytywnie lub negatywnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 czy ktos z szanownego grona jurry divisionu rozpatrzyl moje podanie pozytywnie lub negatywnie?? za mało wyrezane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 czy ktos z szanownego grona jurry divisionu rozpatrzyl moje podanie pozytywnie lub negatywnie?? za mało wyrezane widziales ze gadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 czy ktos z szanownego grona jurry divisionu rozpatrzyl moje podanie pozytywnie lub negatywnie?? za mało wyrezane widziales ze gadasz? zerknałem tu i uwdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi