klysek Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 czyli nic konkretnego nie mozesz powiedziec?? bo chce u nich kupić przerobione radio na allegro.a Ty jakie bys polecił ?bo TY latasz duzym to moze coś wiecej wiesz moge ci tylko powiedziec ze ruch maja nie wielki bo taki sam punkt jest kilka ulic dalej i samochodow pod sklepem sporo widac ze maja ruch a co do radia na osobówka polecił bym ci Unidena pro 510xl albo 520xl w zestawie z antena presidenta robia dobra robote ,dla osobowki w sam raz
Patryś Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 takiej pogody jak dzis dlugo juz chyba miec nie bede wiec trzeba sie wybrac na myjke:decayed: He ja zjem tortilkę i też jadę wysprzątać auto ogarnąc lekko bo zasyfione. Ciągle deszcze przez ostatnie tyg w NL.
vdm Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Siema elita, Mam taki przypadek, jak mozecie to podpowiedzcie co to moze byc? http://a4-klub.pl/uklad-napedowy-skrzynia-biegow-12/quattro-to-przegub-304972/
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 to bym brał tą co podałeś w linku wcześniej, bo za tą kasę to szalu nie kupisz [/quoteDozbieraj na 23 i bierz moja bez kola radia i listw ale troche trza poprawic szukam tdeika Audi A4 2002 Wodzisław Śląski ? Tablica.pl Znajomego
wladi Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Wiecie jak odchudzają się Amerykanie? jeżdżą rowerem do McDonalda:polew::polew:
jozek726 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 doj**ałeś :polew::polew::polew::polew:
klysek Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 :grin::grin::grin::grin::grin::grin:
jerzu Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Od Konektora kupowałem kiedyś CB, nie wiem czy to ciągle ta sama firma. Ja kupowałem w Poddębicach. Wtedy siedzibę miał w domu.
Udała30 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Panowie nie zalegają Wam gdzieś 3szt. kostek z kawałkiem kabla do wpięcia się w podświetlane kratki nawiewów bo okazało się, że takowe posiadam ale brak w nich prądu
deal Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 to bym brał tą co podałeś w linku wcześniej, bo za tą kasę to szalu nie kupisz [/quoteDozbieraj na 23 i bierz moja bez kola radia i listw ale troche trza poprawic szukam tdeika Audi A4 2002 Wodzisław Śląski ? Tablica.pl Znajomego [/QUOT] cos wiecej o nim mozna sie dowiedziec ??? na forum jest opisany ?
Marcino87 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 A mi sie chyba mce F zesralo. Brak wsteczneho i stopu prawego ogolnie cyrki sa Sent from my телефон
klysek Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 A mi sie chyba mce F zesralo. Brak wsteczneho i stopu prawego ogolnie cyrki sa Sent from my телефон najwyzsza pora opchnac parcha
Artur82 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 A mi sie chyba mce F zesralo. Brak wsteczneho i stopu prawego ogolnie cyrki sa Sent from my телефон najwyzsza pora opchnac parcha ktoś się chyba zgrzał
MARCIN607 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 A mi sie chyba mce F zesralo. Brak wsteczneho i stopu prawego ogolnie cyrki sa Sent from my телефон najwyzsza pora opchnac parcha ..uj niech będzie- Marcin jak Marcin od Marcina bierę :decayed:
Marcino87 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Ja nie sprzedam wozidla trzeba dojsc co bylo powodem, lub dlaczego nie swieci. Ale to po weekendzie dzisi juz mam dosc Sent from my телефон
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 to bym brał tą co podałeś w linku wcześniej, bo za tą kasę to szalu nie kupisz [/quoteDozbieraj na 23 i bierz moja bez kola radia i listw ale troche trza poprawic szukam tdeika Audi A4 2002 Wodzisław Śląski ? Tablica.pl Znajomego cos wiecej o nim mozna sie dowiedziec ??? na forum jest opisany ? Zadzwoń, kolega ze spotów, bardzo w porządku i rzetelny.
MARCIN607 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Ja nie sprzedam wozidla trzeba dojsc co bylo powodem, lub dlaczego nie swieci. Ale to po weekendzie dzisi juz mam dosc Sent from my телефон trudno trza będzie to kulawe H4mmerowe b7 kupić
klysek Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 A mi sie chyba mce F zesralo. Brak wsteczneho i stopu prawego ogolnie cyrki sa Sent from my телефон najwyzsza pora opchnac parcha ktoś się chyba zgrzał lekko wzniecił
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Ja nie sprzedam wozidla trzeba dojsc co bylo powodem, lub dlaczego nie swieci. Ale to po weekendzie dzisi juz mam dosc Sent from my trudno trza będzie to kulawe H4mmerowe b7 kupić Kulawe?
Rekomendowane odpowiedzi