Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ma ktoś konto na forum A6?

mam, a co trzeba?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i kupiłeś ? :decayed:

Opublikowano

panowie, przy zapalaniu silnika coś mi stuknie dosyć głośno, tak jakby coś w zawieszeniu, taki sam dźwięk jest też na jakiś wybojach... poduszka?? czy to coś w zawieszeniu?

Opublikowano
no i kupiłeś ? :decayed:

No, zobaczę co z tego wyniknie :wink:

Opublikowano
panowie, przy zapalaniu silnika coś mi stuknie dosyć głośno, tak jakby coś w zawieszeniu, taki sam dźwięk jest też na jakiś wybojach... poduszka?? czy to coś w zawieszeniu?

No jak przy samym odpalaniu Ci cos stuka to pewnie , ktoras z poduszek :eusathink: chyba bo watpie , ze na postoju cos by pukalo w zawiasie

Opublikowano

2.0tdi

czego tu brakuje?

C30311735_49.jpg

Opublikowano

Gdyby to było 1.8T to bym chyba powiedział, że pompa SAI :decayed:

Opublikowano

No jak przy samym odpalaniu Ci cos stuka to pewnie , ktoras z poduszek :eusathink: chyba bo watpie , ze na postoju cos by pukalo w zawiasie

no przy odpaleniu raz stuknie a potem na dziurach jest to samo... amorek??

---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ----------

lewy przód dodam

Opublikowano

---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ----------

lewy przód dodam

no ciekawe bo mam chyba podobnie

Opublikowano

lewy przód dodam

Powiem tak , troche pomyslalem nad moim wozidlem co ja juz wymienialem i co mi pukalo i z tego co pamietam jak u mnie czasami cos popukiwalo przy odpalaniu a tym bardziej na dolkach to mimo wylanych amorkow z przodu to nie byly amortyzatory. Po wymianie calego zawieszenia czyli wszystkie amory przod i tyl + komplet sprezyn dalej ku...a stukalo i pewnego pieknego dnia jak juz przestalo wkoncu lac deszczem w tej wiosce UK zabralem sie za wymiane przedniego stabilizatora bo od dawna juz zalegal od RS4 w garazu i ku mojemu zdziwieniu po jego wymianie na ten z RS-a stukanie ustalo :banan:

Bylem troche zdziwiony bo dwa miesiace wczesniej na starym ORI stabilizatorze wymienilem wszystkie gumy i laczniki a tu zaczelo stukac po paru nastu kilometrach.

Tak wiec ja osobiscie obstawial bym stuki wydobywjace sie ze stabilizatora przedniego lub jego lacznikow ale glowy nie daje. Watpie aby byl to amor bo jesli nawet sie skonczy to jeszcze jest sprezyna , ktora chyba jest sprawna u Ciebie no i odboj na amorku czyli amor nie dobija zwlaszcza podczas odpalania silnika. Taka mam mysl przewodnia w tym temacie , jak sie myle to niech mnie ktos poprawi.

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

Chyba ze poluzowane jest mocowanie amortyzatora lub wybite lozysko (poduszka) amora ?!

Opublikowano

mocowal ktos z was juz znaczek q do grilla od s4?

Opublikowano

ty mi tu z q nie wyskakuj - boczek założyłeś????:wink:

Opublikowano

iev8.jpg

ten ? :decayed::decayed::decayed:

zadzwonie do Ciebie Bartek jutro kolo poludnia i sie dogadamy dokladnie :wink:

ps. zmien podpis bo nieaktualny :decayed:

Opublikowano

no to chopie Twoje zdrowie :drinks:

Opublikowano

wkurfiacie mnie tylko z tymi klamkami :decayed:

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

jakie nr mają te stabilizatory??

Opublikowano
jakie nr mają te stabilizatory??

ale kolego o co dokladnie pytasz o numer lacznikow do przedniego stabilizatora , o gumy stabilizatora czy o caly przedni stabilizator np. od RS4 ???

Opublikowano

o te numery części co mi mogą napierd...ć :decayed: