klysek Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 jozek ty mi sie nawet bez tuningu podobasz
Fr0styyy. Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Robi się ciepło.... Dzisiaj zonka miałem jak wsiadłem do samochodu. Odpalam a tutaj FIS się w ogóle nie chcę włączyć Dopiero po czasie się włączył Może w liczniku ta taśma nie styka.
Siwy Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Pany jak slychac takie gluche dzwieki z zawieszenia na dziurach, nie rownej drodze to znaczy ze amory sie koncza? Auto nie "plywa" - jeszcze.
Marcino87 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Robi się ciepło.... Dzisiaj zonka miałem jak wsiadłem do samochodu. Odpalam a tutaj FIS się w ogóle nie chcę włączyć Dopiero po czasie się włączył Może w liczniku ta taśma nie styka. Rozbierałes chyba to zerknij co tam nie tak Sent from my телефон
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Pany jak slychac takie gluche dzwieki z zawieszenia na dziurach, nie rownej drodze to znaczy ze amory sie koncza? Auto nie "plywa" - jeszcze. Mogą to też być wahacze, auto na podnośnik, koła w dół i trzeba sprawdzić...
feniks Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Podważ delikatne cienkim śrubokrętem a potem już ręką ciągnij na dółmemory five wladi i wszystko jasne :-) Feniks --> Demontage Innenleuchte vorn, Ambientebeleuchtung nachrüsten - Audi A4 B6/8E Dzięki Pany 0'C niezbyt przyjemne na dłubanie w lampkach
jozek726 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 jozek ty mi sie nawet bez tuningu podobasz :naughty:
tomcrack27 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 pany coraz czesciej sie zastanawiam nad zawiecha Air Ride czy jest ktos na forum kto posiada wiedze na ten temat?
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 pany coraz czesciej sie zastanawiam nad zawiecha Air Ride czy jest ktos na forum kto posiada wiedze na ten temat?Napisz do Młodego on zakładam sam:naughty:
tomcrack27 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 widze ze luzne gacie dlugo nie powisialy na forum:grin:
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 widze ze luzne gacie dlugo nie powisialy na forum:grin:Grubo się dzieje co:grin:
gies0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Pany szybkie pytanie ile płynu chłodniczego wchodzi do AVF??
Rafi78 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 widze ze luzne gacie dlugo nie powisialy na forum:grin:Grubo się dzieje co:grin: za luźne były ktoś tu się pomylił z powołaniem
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Oj tam nie ma sensu się stresować trzeba se browarka otworzyć:decayed:pssstttt....
tomcrack27 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ktos tu chyba musi poluzowac swoje:decayed:
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ktos tu chyba musi poluzowac swoje:decayed: Chyba że nosi striny to już nie ma co luzować:polew:
Rafi78 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ktos tu chyba musi poluzowac swoje:decayed: Chyba że nosi striny to już nie ma co luzować:polew: a na głowie moher
Rekomendowane odpowiedzi