deal Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 mam do wymiany łożysko koła tył ;/ poleciacie cos konkretnego ? jakie koszyt ?
POWER-KRIS Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 mam do wymiany łożysko koła tył ;/ poleciacie cos konkretnego ? jakie koszyt ? Znaczy piaste albo Fag albo Skf. Reszta to kpina. Polecam Fag bo w pudełku jest na ogół Skf Italy a w Skf jest Skf china. Sony Xperia Tapatalk Pro.
Wandej Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 mam do wymiany łożysko koła tył ;/poleciacie cos konkretnego ? jakie koszyt ? Znaczy piaste albo Fag albo Skf. Reszta to kpina. Polecam Fag bo w pudełku jest na ogół Skf Italy a w Skf jest Skf china. Sony Xperia Tapatalk Pro. W fagu skf? skąd takie rzeczy? W fagu jest fag bo sami je robia. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
greg2505 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 mam do wymiany łożysko koła tył ;/poleciacie cos konkretnego ? jakie koszyt ? Znaczy piaste albo Fag albo Skf. Reszta to kpina. Polecam Fag bo w pudełku jest na ogół Skf Italy a w Skf jest Skf china. Sony Xperia Tapatalk Pro. W fagu skf? skąd takie rzeczy? W fagu jest fag bo sami je robia. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 ja brałem do przodu fag-a to w środku był skf italy i kilka osób już tak miało
Wandej Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 mam do wymiany łożysko koła tył ;/poleciacie cos konkretnego ? jakie koszyt ? Znaczy piaste albo Fag albo Skf. Reszta to kpina. Polecam Fag bo w pudełku jest na ogół Skf Italy a w Skf jest Skf china. Sony Xperia Tapatalk Pro. W fagu skf? skąd takie rzeczy? W fagu jest fag bo sami je robia. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 ja brałem do przodu fag-a to w środku był skf italy i kilka osób już tak miało To dziwne fagi lupujecie:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
MARCIN607 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Angole zabierać bo cenka zajebi...sta http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/tyl-schowka-lodowka-anglika-307577/
turzol Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 mam do wymiany łożysko koła tył ;/poleciacie cos konkretnego ? jakie koszyt ? Znaczy piaste albo Fag albo Skf. Reszta to kpina. Polecam Fag bo w pudełku jest na ogół Skf Italy a w Skf jest Skf china. Sony Xperia Tapatalk Pro. W fagu skf? skąd takie rzeczy? W fagu jest fag bo sami je robia. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 ja brałem do przodu fag-a to w środku był skf italy i kilka osób już tak miało Potwierdzam
deal Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 wychodzial ta fela w 18" ?? i jak wyglaada w czarnym avancie bo mysle na wiosne moze cos takiego Alufelgi Felgi 19'' VW Touareg Q7 5x130 ORYGINALNE (3697308685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
miszka Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Angole zabierać bo cenka zajebi...sta http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/tyl-schowka-lodowka-anglika-307577/ a niby co ja tam zmieszczę co do zagospodarowania schowka to mam inne plany
barrowiec1 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Do zagospodarowania to masz schowki pod siedzeniami... A co masz w planach? Playstation 4???
miszka Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Do zagospodarowania to masz schowki pod siedzeniami...A co masz w planach? Playstation 4??? tam też za bardzo nic nie wchodzi , trzymam tam zapasową navke z tomtoma myślę żeby zapodać jakieś dvd
barrowiec1 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 To nie lepiej ten tuner od kolegi forum, gdzie wyjście usb też jest? Poza tym, lodówka nie przeszkadza dvd
Artur82 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 no i przegrałem ze śniegiem...pinął najprawdopodobnej przewód hamulcowy i h*j spotkanie z krakmi po samą szybę i auto czeka n lawetę do jutra
miszka Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 To nie lepiej ten tuner od kolegi forum, gdzie wyjście usb też jest? Poza tym, lodówka nie przeszkadza dvd no ale ja mówie o takim leprzejszym dvd , gdzie już jest wejście usb i slot na karty pamięci
Rafi78 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 no i przegrałem ze śniegiem...pinął najprawdopodobnej przewód hamulcowy i h*j spotkanie z krakmi po samą szybę i auto czeka n lawetę do jutra ajjjj
miki Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 no i przegrałem ze śniegiem...pinął najprawdopodobnej przewód hamulcowy i h*j spotkanie z krakmi po samą szybę i auto czeka n lawetę do jutra Witaj w klubie, mi pękł drążek kierowniczy
miszka Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 no i przegrałem ze śniegiem...pinął najprawdopodobnej przewód hamulcowy i h*j spotkanie z krakmi po samą szybę i auto czeka n lawetę do jutra z czym ? współczuje
Marcino87 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 no i przegrałem ze śniegiem...pinął najprawdopodobnej przewód hamulcowy i h*j spotkanie z krakmi po samą szybę i auto czeka n lawetę do jutra KRAKMI CO TO JEST ??
Artur82 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 z krzakami Pany a ile przewody w opolcie mogą kosztować w Gordonie??
wladi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 no i przegrałem ze śniegiem...pinął najprawdopodobnej przewód hamulcowy i h*j spotkanie z krakmi po samą szybę i auto czeka n lawetę do jutra o karwa, Artek wszystko ok?
Rekomendowane odpowiedzi