patryk10015 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 trzeba wlać ON nie whisky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Eksperty pytanie mam czym najlepiej wysłać felgi s -line 18' z oponami, ile to może ważyć , jakie wymiary ? ja polecam sendit.pl Wczoraj wysłałem zderzak 170cm długość, waga do 5kg w tym pobranie za całe 23zł DPD nie to żebym krakał ale możesz dostac pod koniec miesiąca fakture korygującą . Bo nie ma szans wysłac przez sendit zderzak (zgodnie z regulaminem) do audi w takiej kasie. czasy wysyłek 4 felg z Oponami za 18zł sie skończyły. UPS i DPD mają teraz na sortowni jakiś extra mega wypaśny kombajn co skanuje paczki . Wiec albo będziesz miał szczęście albo pecha podeśle tu ryja mrogala może coś wie o tej sortowni dpd także tego, juzd ajfołn waj topatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Eksperty pytanie mam czym najlepiej wysłać felgi s -line 18' z oponami, ile to może ważyć , jakie wymiary ? ja polecam sendit.pl Wczoraj wysłałem zderzak 170cm długość, waga do 5kg w tym pobranie za całe 23zł DPD nie to żebym krakał ale możesz dostac pod koniec miesiąca fakture korygującą . Bo nie ma szans wysłac przez sendit zderzak (zgodnie z regulaminem) do audi w takiej kasie. czasy wysyłek 4 felg z Oponami za 18zł sie skończyły. UPS i DPD mają teraz na sortowni jakiś extra mega wypaśny kombajn co skanuje paczki . Wiec albo będziesz miał szczęście albo pecha podeśle tu ryja mrogala może coś wie o tej sortowni dpd także tego, juzd ajfołn waj topatok na stronie sendit i innych brokerow jest zapis odnosnie czesci samochodowych, jesli zderzak byl spakowany w ksztalt prostokatu i mial 175cm to powienien przejsc, nie mniej jednak ten super hiper kombajn za kilkadziesiat baniek juro mierzy waży robi loda, takze wage rzeczywista wylapie od razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Eksperty pytanie mam czym najlepiej wysłać felgi s -line 18' z oponami, ile to może ważyć , jakie wymiary ? ja polecam sendit.pl Wczoraj wysłałem zderzak 170cm długość, waga do 5kg w tym pobranie za całe 23zł DPD nie to żebym krakał ale możesz dostac pod koniec miesiąca fakture korygującą . Bo nie ma szans wysłac przez sendit zderzak (zgodnie z regulaminem) do audi w takiej kasie. czasy wysyłek 4 felg z Oponami za 18zł sie skończyły. UPS i DPD mają teraz na sortowni jakiś extra mega wypaśny kombajn co skanuje paczki . Wiec albo będziesz miał szczęście albo pecha Ja jedyny raz wysłałem kurierem na sendit 4 koła 17" z oponami za free... Nie wiem, czy oni zapomnieli mi rachunek wystawić za to, czy co oO? To było jakieś 4-5 miechów temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Eksperty pytanie mam czym najlepiej wysłać felgi s -line 18' z oponami, ile to może ważyć , jakie wymiary ? ja polecam sendit.pl Wczoraj wysłałem zderzak 170cm długość, waga do 5kg w tym pobranie za całe 23zł DPD nie to żebym krakał ale możesz dostac pod koniec miesiąca fakture korygującą . Bo nie ma szans wysłac przez sendit zderzak (zgodnie z regulaminem) do audi w takiej kasie. czasy wysyłek 4 felg z Oponami za 18zł sie skończyły. UPS i DPD mają teraz na sortowni jakiś extra mega wypaśny kombajn co skanuje paczki . Wiec albo będziesz miał szczęście albo pecha hmm wysłałem kilkadziesiąt paczek w tym sporych gabarytów przez sendit i nie miałem przypadku nigdy żebym musiał coś dopłacać, ale będę sie miał na baczności Wkurza mnie w tym wszystkim tylko to że trzeba te zasrane kwity drukować samemu, zawsze albo nie mam drukarki pod ręką albo coś się nie wydrukuje jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja płaciłem wiele razy ;/ Teraz jak wysyłam cos niestandardowego to ide znajomgeo lub "pośrednika" DPD czy innej firmy i jeśli wyceni że zderzak wyśle za 35zł to mnie to jeb... czy kare dostanie czy nie KEX ma opcje bez drukarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deal Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 panowie czy kontrolka zapiecia pasow zapala sie przy kazdym przekreceniu zapłonu ?? jak sprawdzic czy ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/dodo-juice-lime-prime-lite-cleaner-glaze-250ml-309187/#post3964666 może ktoś, coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 panowie czy kontrolka zapiecia pasow zapala sie przy kazdym przekreceniu zapłonu ?? jak sprawdzic czy ja mam Jesli masz czarna kostke pod fotelem z 2 kabelkami to jest, uruchamia sie zawsze po zaplonie i pika az sie nie zapniesz:facepalm: Sam wlasnie tego moda zrobilem i nie wiem czy slusznie:grin: Powinno byc tak ze jak ruszysz to dopiero wtedy powinno to ku.... pikac a nie nawet na postoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Hejka Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekF1 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Panowie gdzie można odblokować RNS-E??Akumulator był odłączony a PIN-u brak:facepalm: ASO:whistling: jak nie led to płytke ci moge wysłac albo sofcik to sam wypalisz:decayed: bardzo bym prosił o płytkę. Dobrze zapłacę. Navi zwykła, nie LED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Cześć Pany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 hi: z ranca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Siemka miszcze memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 :siema:evrybady:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 A gdzie pomarańcze:D memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi