wladi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 No i pojechały żłoby:decayed::decayed: może trochę wątroba odpocznie:banan:
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 No i pojechały żłoby:decayed::decayed: może trochę wątroba odpocznie:banan: tera do mnie jado kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
Artur82 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 No i pojechały żłoby:decayed::decayed: może trochę wątroba odpocznie:banan: tera do mnie jado kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk pewien jestes??
wladi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Artek zdeś już do Ciebie jedzie:decayed: Domin Ci wytłumaczy co i jak ale brakuje dwóch plastyków może byś mi w aso zamówił?
andr3i Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 chce ktos lustro czarne z b7 fotochrom z wlacznikiem?
Marcino87 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Artek zdeś już do Ciebie jedzie:decayed: Domin Ci wytłumaczy co i jak ale brakuje dwóch plastyków może byś mi w aso zamówił? Yebany zderzak a ja sie gniote. A kto chce czarne lustro B7 z kompasem Sent from my телефон
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 rear ambiente on board kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Masz wiecej? no mam jeszcze, wiszą w dziale sprzedam dawaj na pw jak chcesz
dudas307 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Kaju, jak to zamontowałeś na środku? Wyciągałeś diody z obudowy?
Wandet15 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jakim wiertłem wierciliście 4 ? Myślę czy nie 4,5 albo 5 bo zasłania mi jedną diodę do połowy
marcin_o23 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czy komlet na swap quattro z b7 2.0 tdi bpw wiadomo komplet ze skrzynia itd podejdzie do mojego avf?
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 5,5 albo 6 i ręcznie 10 delikatnie okręciłem żeby delikatnie wygładzić nie miałem kleju na gorąco to na kolbe zebrałem odrobine plastiku z innej lampki i ciapnąłem przy diodzie i mojej lampce, że sztywno to siedzi i smarknąłem troche silikonem. jest git kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Możecie mi wyjaśnić jak działa paktronic przód? Muszę go włączyć przyciskiem na konsoli? Pytam bo mam problem z przodem, nie pali się dioda na przycisku ani nie działają czujniki. Jak wbijasz wsteczny to z automatu się uruchamia P+T, a tak to musisz przyciskiem. Jak masz led to. Tak.a masz jakąś ściąge jak to zakodować? tej wizualizacji nie zakodujesz w naszych autach tak z palca. Trzeba mieć sterownik PDC z A3 8P i emulator bramki CAN ---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ---------- i na potwierdzenie, że działa w B6 Pdc Gateway - YouTube A jak to się ma w B7??
rav85 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 wiecie może jaki numer ma kostka do instalacji elektrycznej rolety?
wladi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Pany potrzebuje nr spinki która łączy dokładkę z górą zderzaka ta na rogu memory five wladi i wszystko jasne :-)
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 spawaj to na gładko kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
wladi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 No tak ale w tym miejscu co pokazałem jest połączony spinką...
Rekomendowane odpowiedzi