Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Fly pytal o wawke ;P

A przegub sprzeda Ci artek ;) nr masz.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mogę Ci prysnąć:) jak mi powiesz kto na forum mi do mojej niuni sprzeda przegub tanio!

130zl :gwizdanie:

Opublikowano

nie, nie pytalem o wawke :) mam obudowy lusterek od Wandeja i chce je prysnac w czarny polysk.[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 11:14_________________________________________________Wandej, a ile przuguby od 2.5 TDI Q (mojego) ? :)

bo mam chyba do wymiany... cos mi strzela przy hamowaniu i jak parkuje (kola mocniej skrecone) - to moze byc tez magiel ? :mysli:

wszystko zaczelo sie od momentu swapa... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Przyslij mi toto grzesiu maznie.

To juz dosc dlugo trwa ;p Przegub Ci pada pewnie :)

Opublikowano

Przyslij mi toto grzesiu maznie.

mozna, chociaz te listwy progowe co malowal srednio mi sie podobaja, mozna chyba lepiej :) lakier jest jakis "nierowny" w sloncu :decayed:

To juz dosc dlugo trwa ;p Przegub Ci pada pewnie :)

na poczatku te trzaski byly tylko po mocniejszej jezdzie, np. w trasie... a teraz slysze je nawet jak ledwo rusze z domu do pracy. Mocniejsze hamowanie i slychac takie tepe trzaski, "pekanie".

Opublikowano
  • Autor

A to :ssij:

Wszystko mozna lepiej :)

Opublikowano

ale obudowy moze maznac, one powinny wyjsc spox :)

Opublikowano
  • Autor

No to jak tam chcesz. Mi maluje aktualnie plastiki, robi deche i kola z q7 na bialo :decayed:

Opublikowano

nie, nie pytalem o wawke :) mam obudowy lusterek od Wandeja i chce je prysnac w czarny polysk.[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 11:14_________________________________________________Wandej, a ile przuguby od 2.5 TDI Q (mojego) ? :)

bo mam chyba do wymiany... cos mi strzela przy hamowaniu i jak parkuje (kola mocniej skrecone) - to moze byc tez magiel ? :mysli:

wszystko zaczelo sie od momentu swapa... :decayed:

Michał a zawias masz w dobrej kondycji?? Bo u mnie tez przy hamowaniu i ruszaniu cos stukalo i myslalem ze to prawy przegub a to wlasnie zawias :gwizdanie: Ty bys chcial spidana?? Ja zalozylem LPR no i lataja bardzo dobrze :good:

Opublikowano

zawias jest w miare okej, oprocz gorych walacych wahaczy - ale ich walenie odrozniam :) nie wiem jak reszta... oddam mechaniorom, nieche postawia diagnoze.

Opublikowano

ale cisza :dziura:

Opublikowano

Wszyscy dopieszczają fury przed sezonem :decayed:

Opublikowano

Central stop light to będzie tylny stop na klapie??? zaczyna mi świecić błąd a jak dwa razy hamulec wcisnę gaśnie- to bedzie ten czujnik pod pedałem hamulca?

Opublikowano

spot light to jest przeciwmgielne. STOP Light?

Opublikowano

central stop ligh :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Stopuje Ci się centralne światło ? :kox:

Sprawdź żarówkę :polew: ewentualnie akumulator :D

Opublikowano

:hi:

Koledzy mam pytanie dzisiaj wymieniłem pompkę od sprysków i w końcu zaczęły mi działać spryski ale dysza po stronie kierowcy przecieka gdy się unosi mała część wody psika na lampa a reszta tryska po prowadzeniu unoszenia dyszy. Jest tam jakiś oring co mógł puścić ?? Czy może gdzieś coś jest zapchane? Dodam jeszcze że na początki w ogóle nie chciało lecieć na lampe tylko uciekała woda po prowadnicy. :wallbash:

Opublikowano

Stopuje Ci się centralne światło ? :kox:

Sprawdź żarówkę :polew: ewentualnie akumulator :D

i wszystko jasne :polew::wallbash:
Opublikowano

Panowie dzisiaj rozebrałem boczek pasażera, żeby dostać się do mechanizmu opuszczania szyby. Okazuje się, że jedna z linek umiera.

Znalazłem na allegro nowe linki za 60zł lub cały mechanizm używany za 150zł. Nowy mechanizm w ASO 417zł (odpada niestety). Samych linek w ASO dostać nie można.

Lepsze będą nieoryginalne nowe linki czy oryginalny ale kilkuletni używany mechanizm?

Opublikowano

Z wymianą samej linki jest dużo roboty, ale jak masz DUŻO chęci to dasz sobie radę, ja poszedłem na łatwiznę i wymieniłem cały mechanizm, ale za dużo mniejszą kwotę niż podałeś.